DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imaju oni prilaz bez brige, da je kojim slučajem bilo moguće blokirati Janafu prilaz Dioki bi mu ga blokirao još dok je Belošević bio predsjednik uprave i kad su se nešto zakačili oko nekekve love, bilo je pokušaja zabrane prolaska određenim ljudima ali na kraju je to sve palo u vodu i moralo ih se sve puštati bez ikakve kontrole i nadzora, čak su se i rampe morale dignuti na cesti koja vodi prema elgradu i janafu.

Pišr i na plotu p…a pa ti probaj gurat…

evo linić na hrvatskom radiju
dioki dina čermak dogovor dobro napreduje

Imaju oni prilaz bez brige, da je kojim slučajem bilo moguće blokirati Janafu prilaz Dioki bi mu ga blokirao još dok je Belošević bio predsjednik uprave i kad su se nešto zakačili oko nekekve love, bilo je pokušaja zabrane prolaska određenim ljudima ali na kraju je to sve palo u vodu i moralo ih se sve puštati bez ikakve kontrole i nadzora, čak su se i rampe morale dignuti na cesti koja vodi prema elgradu i janafu.

Pišr i na plotu p…a pa ti probaj gurat…

Zato što su vam uvaljali xxxx sindikata i sličnih zgubidana koji vode svoju igru a nije im u interesu DIOKI!
HŽ Cargo je kupio prugu da bi JANAF imao dopremu derivata a otprema je uglavnom CESTOVNA – NEMAJU ni milimetra javne površine ili služnosti na prometnicama – sve je to u vlasništvu diokija.
I to jasno piše u predstečajnoj nagodbi.

evo linić na hrvatskom radiju
dioki dina čermak dogovor dobro napreduje

po mojem mišljenju dogovor je postignut
samo se rade finese
nebi Linic tako istrco da nije siguran u dogovor
jednom se opekao sa Turcima

bravo Dioki.. samo naprijed… 😉

Netko diže cijenu da se iskrca…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

po mojoj procjeni dioki če biti moćna kompanija
i na njoj če se graditi industrija u cjeloj državi
dioničari čestitam na hrabrosti
za ovu dionicu je to trebalo imati uza sve analize

aha a netko žuri da se ukrca

iskrcavanje u toku…

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Naravno..pa lijepo kaze Linic…”evo sad ce opet rec kako pomazem prijatelju..”)…bit ce to on izjavio da Filipovic moze bolje prodat…Zao mi je kolege/ice da sam prebrzo linkao jutrosnju emisiju pa niste stigli dokupit…mozda bude jos prilike.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ja sam kupio ali premalo, da sam bar slušao emisiju polomio bih sve ali i ovako je ok.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Evo i mene,poslije Dnevnih novosti hitno rezalaDalekovod i uspjela uletit na16,30 i 17,srednja 16,54.

vid'la žaba...

New Report

Close