Kod DINE je taj dug rezultirao izdavanjem 27.5 miliona novih dionica po 10 kuna.
Stvarno me zanima kako ce to bit rijeseno kod Diokia gdje je ipak kompliciranije stanje. (treba Crodux uci, sta ce biti sa Jezicevim dijelom, koliko ce se duga pretvoriti u temeljni kapital,…)
samo da se proizvodnja pokrene
nisu bitne nove dionice
svedno nece ic na ZSE
[/quote]
joka nema novih dionica – banke ne ulaze nego se namiruju iz neoperativne imovine.
Taj program Dioki nudi već dvije godine ali sada to prolazi s predstečajnom nagodbom.
Najveći vjerovnici su kompanije Dioki Grupe – pa zar je njima u interesu da obezvrijede kompaniju?
[b]sava[/b]
joka nema novih dionica – banke ne ulaze nego se namiruju iz neoperativne imovine.
Taj program Dioki nudi već dvije godine ali sada to prolazi s predstečajnom nagodbom.
Najveći vjerovnici su kompanije Dioki Grupe – pa zar je njima u interesu da obezvrijede kompaniju?
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
bisakovi
Ma hoće.Utjecaj novih dionica(pretpostavljeno po bagatelnoj cijeni)na cijenu na burzi biti će ITEKAKO VIDLJIV.
Pozdrav
popravljaš se u zadnje vrijeme.iz ovog posta vidi se da si se pomirio sa time da će uspjeti predstečajna nagodba.a još kad se uvjeriš u LNG terminal biti ćeš uvjerljiviji od save da dioki ima veliku budućnost.pozdrav
p.s.posjedujem dionice diokija i mišljenja sam da dioki ima veliku budućnost u daljnjem poslovanju.
bisakovi
Ma hoće.Utjecaj novih dionica(pretpostavljeno po bagatelnoj cijeni)na cijenu na burzi biti će ITEKAKO VIDLJIV.
Pozdrav
popravljaš se u zadnje vrijeme.iz ovog posta vidi se da si se pomirio sa time da će uspjeti predstečajna nagodba.a još kad se uvjeriš u LNG terminal biti ćeš uvjerljiviji od save da dioki ima veliku budućnost.pozdrav
p.s.posjedujem dionice diokija i mišljenja sam da dioki ima veliku budućnost u daljnjem poslovanju.
Nikada nisam tvrdio da neće doći do predstečajne nagodbe.
Što Vas muči da morate toliko izmišljati???
LNG Terminal je za sada FIKCIJA i o tome ne treba trošiti riječi.
Ja ,za razliku od Vas,i dalje ne vidim što je to DOBRO za male dioničare i cijenu dionice vezano za predstečajnu nagodbu?????
A da li Dioki ima budućnost i kakvu ima,pojma nemam!!!!
Za sada je i dalje u velikim problemima!!!
Pozdrav
Ja sumnjam da će ti RJ dati ijednu dionicu….
A ako se ipak dogodi da nešto i dobiješ onda bi vjerojatno ti bio najoštriji protiv novih dionica.
Dioki i Dina su KEMIJSKA industrija – kemijska industrija je i dalje vodeća industrijska grana – ona znači napredak i HR se mora založiti ne samo u opstanak te grane nego se mora založiti da se dionice Dioki i Dine iz Švicarske vrate u HR.
Rasprodajom Diokijeve imovine Dolezil isplatio pola plaće radnicima i tako ih počastio za svoj reizbor na mjesto presjednika uprave.
Nije mi jasno kaj ste vi svi nepismeni?
Kako može početi predstečajna nagodba bez opertivnog plana restrukturiranja?
Plan je objavljen još 25. siječnja, i tam sve lijepo piše. Mali dioničari su najveći gubitnici, uspjela predstečajna nagodba ili firma ode u stečaj, mali dioničari najviše gube.
pe2
argumentiraj mi zašto su mali dioničari gubitnici u prestečajnoj nagodbi ili u stečaju?
Nije mi jasno kaj ste vi svi nepismeni?
Kako može početi predstečajna nagodba bez opertivnog plana restrukturiranja?
Plan je objavljen još 25. siječnja, i tam sve lijepo piše. Mali dioničari su najveći gubitnici, uspjela predstečajna nagodba ili firma ode u stečaj, mali dioničari najviše gube.
Mozda si pismen, ali nemas pojma o cemu pricas.
Plan restrukturiranja koji je bio na pocetku nagodbe, pisan je za Caliskan. Cermak ce dati svoj plan kao sto je i dao za DINU ( postoje znacajne razlike u planu koji je pisan za Caliskan i Cermakovog plana).
Treba pricekati Cermakov plan…
Danas smo saznali da Srđanu Perkoviću prijete izvanrednim otkazom. Sam Leo Dolezil je to tražio. Srđan nam je puno pomogao oko organiziranja svih akcija i posebno u dovođenju medija na naše skupove i prosvjede. Moramo to spriječiti . Za daljnje akcije bit će te na vrijeme obaviješteni.