DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2 miljarde duga,odbijemo povrat ine od 1 miljardu.znači samo 1 miljarda duga[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh].

povrat od ine je 1 milion pa kad ga odbijemo znači samo 1 milijardu i 999 miliona duga

Nisu se Turci naplatili ni iz kakve garancije – svoja potraživanja su uredno prijavili u predstečajnoj nagodbi Diokija!!
Zašto im je bolje ići u predstečajnu nagodbu Diokija nego se naplatiti iz državne garancije – to najbolje znaju oni.
Jedino ako se državna garancija nije sastojala iz garancije da će sudjelovati u privatizaciji Diokija kroz predstečajnu nagodbu.
Onda se zasigurno tu ne radi o nekom tamo Caliskanu nego je u igri puno veća riba kojoj je 5 milijuna eura sitnica!

2 miljarde duga,odbijemo povrat ine od 1 miljardu.znači samo 1 miljarda duga[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh].

Kako “u snovima 1 milion naraste na milijardu”!!!
“Kap u moru” je taj “milionček”.
Pozdrav

Kako "u snovima 1 milion naraste na milijardu"!!!
"Kap u moru" je taj "milionček".
Pozdrav
[/quote]

ako je samovoljno ponašanje dopušteno INI a zašto bi diok-ju bilo uskraćeno![emo_zloban]

Drago mi je da su moji postovi pazljivo procitani.vise nemam pravo na pogresku.

Pod rednim brojem 244 Caliskan je prijavio potraživanja u iznosu od 38.611.541,10 kuna ili 5 milijuna eura – dakle nije se naplatio iz državnih jamstava iako je to mogao učiniti!!!!
Zašto mu je ovako bolje – što to oni znaju a mi ne znamo i tko je iza Caliskana ako može tako lako uložiti 5 milijuna eura u Dioki???

a eno gledam i ne mogu virovat rast knjigovodstvene
sa – 15 na – 32 kune ,pa to je skoro duplo bolje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Nitko više ne dvoji heoće li nego je pitanje za koliko mjeseci će krenuti izgradnja LNG terminala!

….To nije istina, kaže Milanović, već je riječ o nužnom ubrzavanju procedura za ulaganja. Da je tome tako, dodao je, pokazat će investicije koje slijede, a pri tom je spomenuo izgradnju novog bloka TE Plomin i drugih energetskih objekata, obnovu željeznica, gradnju novog terminala Zračne luke Zagreb i LNG terminala.

Većina tih investicija bit će financirana iz fondova EU, kaže Milanović…..

http://dalje.com/hr-hrvatska/dorh-odlucio-ponovno-podignuta-optuznica-protiv-sanadera-jezica-i-mravka/466778

http://danas.net.hr/hrvatska/radnici-dioki-ja-zauzeli-zgradu-uprave

vid'la žaba...

http://dalje.com/hr-hrvatska/dorh-odlucio-ponovno-podignuta-optuznica-protiv-sanadera-jezica-i-mravka/466778

Dakle ne pjeva se više ona pjesma…Sve će to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šaš!!!!

Tu je sve počelo a netko je htio eskivirati i učiniti da taj slučaj jednostavno nestane! Tri godine uništavaju i onda jednostavno slučaj ispari.
E neće ići:
Valjda će se razjasniti i slučaj Belošević,

New Report

Close