2 miljarde duga,odbijemo povrat ine od 1 miljardu.znači samo 1 miljarda duga[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh].
Nisu se Turci naplatili ni iz kakve garancije – svoja potraživanja su uredno prijavili u predstečajnoj nagodbi Diokija!!
Zašto im je bolje ići u predstečajnu nagodbu Diokija nego se naplatiti iz državne garancije – to najbolje znaju oni.
Jedino ako se državna garancija nije sastojala iz garancije da će sudjelovati u privatizaciji Diokija kroz predstečajnu nagodbu.
Onda se zasigurno tu ne radi o nekom tamo Caliskanu nego je u igri puno veća riba kojoj je 5 milijuna eura sitnica!
2 miljarde duga,odbijemo povrat ine od 1 miljardu.znači samo 1 miljarda duga[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh].
Kako “u snovima 1 milion naraste na milijardu”!!!
“Kap u moru” je taj “milionček”.
Pozdrav
Kako "u snovima 1 milion naraste na milijardu"!!!
"Kap u moru" je taj "milionček".
Pozdrav
[/quote]
ako je samovoljno ponašanje dopušteno INI a zašto bi diok-ju bilo uskraćeno![emo_zloban]
Drago mi je da su moji postovi pazljivo procitani.vise nemam pravo na pogresku.
Pod rednim brojem 244 Caliskan je prijavio potraživanja u iznosu od 38.611.541,10 kuna ili 5 milijuna eura – dakle nije se naplatio iz državnih jamstava iako je to mogao učiniti!!!!
Zašto mu je ovako bolje – što to oni znaju a mi ne znamo i tko je iza Caliskana ako može tako lako uložiti 5 milijuna eura u Dioki???
a eno gledam i ne mogu virovat rast knjigovodstvene
sa – 15 na – 32 kune ,pa to je skoro duplo bolje
Nitko više ne dvoji heoće li nego je pitanje za koliko mjeseci će krenuti izgradnja LNG terminala!
….To nije istina, kaže Milanović, već je riječ o nužnom ubrzavanju procedura za ulaganja. Da je tome tako, dodao je, pokazat će investicije koje slijede, a pri tom je spomenuo izgradnju novog bloka TE Plomin i drugih energetskih objekata, obnovu željeznica, gradnju novog terminala Zračne luke Zagreb i LNG terminala.
Većina tih investicija bit će financirana iz fondova EU, kaže Milanović…..
Dakle ne pjeva se više ona pjesma…Sve će to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šaš!!!!
Tu je sve počelo a netko je htio eskivirati i učiniti da taj slučaj jednostavno nestane! Tri godine uništavaju i onda jednostavno slučaj ispari.
E neće ići:
Valjda će se razjasniti i slučaj Belošević,