DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nedjeljom u 2!

"Ja sam ga informirao ( Milanovića) o putu u USA i razgovorima s 3-4 zainteresirana parnera u opskrbu i izgradnju LNG terminala…….
Ja sam veliki optimista, za razliku od prije 5 mjeseci kada sam bio oprezan……

smiješno…iste bajke pričao je i njegov bivši šef čačić prije nego je odletio s ministarske pozicije

Srecom, imam pametnijih stvari raditi nedjeljom nego sjediti pred racunalom…

Zelim Vam sutra vasu target cijenu. Ma koja god ona bila…

Evo danas je radni dan pa ako već nisi izračunao izračunaj danas kako će LNG terminal utjecati na vrijednost zemljišta i nekretnina na Omišlju.
Hoće li se uvišestručiti vrijednost koncesije na luku Sepen?
Koliki će biti prihod na luci Sepen generiran iskrcajem milijuna tona LNG-a?

Ne znam to izracunati.

Izracunajte vi pa javite…

Ko je sljedeću u redu nakon Amerikanaca? MArsovci? Imamom vladu kakvu zaslužujemo, hrpu političkih kadrova koji zajedno nemaju 2 radna dana u realnom sektoru. Oni nemogu zaključiti posao ni kad samo trebaju staviti potpis.

Ko je sljedeću u redu nakon Amerikanaca? MArsovci? Imamom vladu kakvu zaslužujemo, hrpu političkih kadrova koji zajedno nemaju 2 radna dana u realnom sektoru. Oni nemogu zaključiti posao ni kad samo trebaju staviti potpis.

ja sam cuo Aboriđani da su sljedeci za LNG[emo_smijeh]

Sutra ujutro u utorak 7.5.2013. između 8 i 9 sati skup bivših i sadašnjih radnika Diokija pred upravnom zgradom na Žitnjaku!

totalna koma [emo_palacd]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/DIOK-fin2013-1Q-NotREV-K-HR.pdf

grgas
a kakvo bi po tebi trebalo biti izvješće????????
izvješće je očekivno,kad nema prihoda.
ali ovo je bitno:
Oba postupka predstečajne nagodbe su otvorena, i to za DINA-Petrokemiju 26. veljače
2013. godine, a za DIOKI 14. ožujka 2013. godine. Prvo ročište za utvrđivanje tražbina
vjerovnika obaju društava održano je dana 23. travnja 2013., nakon čega će se pristupiti
glasanju vjerovnika o planovima financijskog i operativnog restrukturiranja. Uprava
očekuje uspješan završetak postupka predstečajne nagodbe u zakonom predviđenom
roku odnosno do srpnja 2013. godine.
Uz podršku vjerovnika i strateškog investitora kroz prihvaćanje i provedbu mjera
restrukturiranja očekuje se ostvarenje preduvjeta za pokretanje proizvodnje, kvalitetnije
namirenje vjerovnika, očuvanje radnih mjesta i osiguravanje uvjeta za neograničenost
poslovanja Društva.

grgas
sve ide po planu.malo sporije.ali to je Hrvatska.
Udi u vlasnicku strukturu diokija,jer ces se za koji dan kajati (ako uopce imas … )

Koma?
Koma je vegetativni oblik života, nešto nedefinirano na granici života i smrti.
U slučaju Dioki-ja ovo je posve izvjesno stanje smrti.
Ona je odavno nastupila a kad će biti proglašena službeno, nije važno.
LNG je bajka, mit, kao i eventualna proizvodnja u Dioki grupi.
Religijski i shoping centri su sumorna hrvatska realnost, a ona je miljama daleko od temeljne djelatnosti Dioki-ja.
Slijedi konačan raspad Dioki grupe.

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

….Uprava očekuje uspješan završetak postupka predstečajne nagodbe u zakonom predviđenom roku odnosno do srpnja 2013. godine….

uprava je puno toga očekivala i u zadnjih 5 godina pa se sve odigralo suprotno njihovim očekivanjima, tako da [emo_palacd]

totalna koma [emo_palacd]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/DIOK-fin2013-1Q-NotREV-K-HR.pdf

Kapital i rezerve -131.976.460
znači da bi poduzeće vrijedilo 0,00 Kn treba najprije podmiriti navedeni negativni iznos kapitala i rezervi…

New Report

Close