DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LeoNT

p.s. Ti si kao nekolicina na forumu koji nemaju diokija pa drukaju na pad.bilo bih ti pametnije da kupis na ovim razinama (cisto sumnjam da ces uspijet),pa da drukas na rast.pozdrav

DIOKI mi trenutno nije zanimljiv za kupnju jer je potpuno neizvjesno koliko miliona novih dionica ce biti izdano i po kojoj cijeni.

O tome uvelike ovisi polozaj trenutnih malih dionicara i vrijednost dionica koje posjeduju.

Cekam plan cemo vidjeti…

Po meni, dosta je ljudi zapelo na ovoj dionici i jako bi rado izisli van, ali t o zbog preslabog bida i niske cijene jednostavno ne zele. Cekaju da se pojavi veci broj dionica na bidu.

Nadam se da cete svi zaraditi na ovoj dionici…

emesija Nedeljom u dva
ministar Vrdoljak je gost
LNG terminal ce bit i mora bit

emesija Nedeljom u dva

Bit će novca za dioničare Hypo banke…[emo_smijeh]

emesija Nedeljom u dva

Bit će novca za dioničare Hypo banke…[emo_smijeh]
[/quote]
pa bar za nekoga
kolega još nisi uletio u DIOKI?

pa bar za nekoga

Nit ću ja uletit, nit ćete vi izletit. No, barem više nećete morati dugo čekati rasplet.

pa bar za nekoga

Nit ću ja uletit, nit ćete vi izletit. No, barem više nećete morati dugo čekati rasplet.
[/quote]
ja necu izletit bar ne na ovim razinama
strpljen spašen

Nećete vi gospon joka ni na kojim razinama izletit.

Nećete vi gospon joka ni na kojim razinama izletit.

objasni ili paušalno pricate

‘Uskoro ćemo postati prekrasna mala pametna i bogata zemlja’

Za posao s Katarom oko LNG terminala Vrdoljak je rekao da nije propao i da su pregovori u tijeku.

Ova godina je prekretnica i završit će u plusu”, izjavio je gostujući u HRT-ovj emisiji ‘Nedjeljom u dva’ ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. “Ne odustajem od svog optimizma jer ova zemlja ima puno prednosti i to investitori uviđaju”, dodao je.

“Živim u najljepšoj zemlji na zemlju. Mala smo prekrasna zemlja na jugu Europe i uskoro ćemo postati prekrasna mala pametna i bogata zemlja”, kazao je Vrdoljak. Kao dobre poteze ove Vlade naveo je poboljašnje poduzetničke klime, brodogradnju, legalizaciju gradnje, a na jesen se nada i povećanju rejtinga.

Za posao s Katarom oko LNG terminala je rekao da nije propao i da su pregovori u tijeku. “Katar želi opskrbljivati plinom, ali kad riješimo tržište, posao će dobiti onaj tko ponudi najnižu cijenu plina”, kazao je Vrdoljak, a prenosi portal HRT-a.

Nedjeljom u 2!

“Ja sam ga informirao ( Milanovića) o putu u USA i razgovorima s 3-4 zainteresirana parnera u opskrbu i izgradnju LNG terminala…….
Ja sam veliki optimista, za razliku od prije 5 mjeseci kada sam bio oprezan……

Uostalom od 20 do 26 minute Nedjeljom u 2, tema je bio LNG terminal!!!
‘Lijepa smo zemlja pametnih ljudi koja će postati bogata’
=209572&tx_ttnews[backPid]=850&cHash=9b184bb918]Vaš link …

LeoNT
sto mislis nakon ovih vijesti da li ce dioki ici na +50% ili -50% kao sto si govorio prije neki dan.di si nema te na forumu.iako danas burza ne radi moras pratit nove vijesti.procitaj od joke post.pozdrav

Srecom, imam pametnijih stvari raditi nedjeljom nego sjediti pred racunalom…

Zelim Vam sutra vasu target cijenu. Ma koja god ona bila…

New Report

Close