Prođe li Čermak u predstečajnoj nagodbi,neće mu trebati ministar gospodarstva ili neka državna agencija da mu pronađe strateškog investitora za LNG terminal !!!
recite da nisam u pravu?!
Fino nazad na 10 kuna kako je i bilo prije prodavanja magle.[emo_palacd]
Prođe li Čermak u predstečajnoj nagodbi,neće mu trebati ministar gospodarstva ili neka državna agencija da mu pronađe strateškog investitora za LNG terminal !!!
recite da nisam u pravu?!
Kud ćeš boljeg strateškog partnera od E.ON-a!
Čačić nikada nije uspio kupiti projektnu dokumentaciji za LNG terminal jer je to po izjavi Adria LNG konzorcija i dalje njihovo opredjeljenje i strateška investicija.
A Dina i Dioki 100% participiraju u LNG projektu.
Ne možeš Orklu prevariti – papire na sunce pa se to onda stavi u prospekt.
Iz danasnjeg posjeta Rijeci…
Novinari su ga podsjetili da je dio priče o riječkom prometnom pravcu i LNG terminal od kojeg su ulagači iz Katara definitivno odustali, te pitali tko je odgovoran za propast tog projekta.
– Ne može to propasti. Govorio sam o optimizaciji korištenja resursa. Ovdje imamo luku koja je duboka, u Omišlju je još dublja i može primiti najveće brodove. Imamo situaciju da se plin dovozi i brodovima, a ne samo plinovodima iz Rusije. Pitanje je mjeseca kada ćemo ovu priču s LNG terminalom početi ozbiljno zatvarati. Nadam se da nitko od naših političkih konkurenata nije toliko zlurad da, nakon što deset godina nije napravljeno ništa, očekuje da ćemo otvarati gradilišta bez da smo zatvorili cijelu konstrukciju. Tako ne funkcioniram i tako moja vlada neće funkcionirati. Nema muljanja prije izbora, rekao je Milanović.
Pozdrav
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ne može to propasti!!!!!
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Očistiti se od dugova i s LNG-om biti No1 u HR – za početak!
Može jedno iskreno pitanje? Znam da je 98.3% vas ovdje paranoično od “drukanja” i sličnog, ali ako možete malo odmoriti od udba-škog stanja uma 😀 pitanje glasi;
Zašto već 5 dan zaredom ova dionica (imam ju i pratim ju) miruje cijeli dan, par kokošarskih prodaja (20 komada, 10 komada, bezveznjaci) i onda u 15:00 svaki dan krene guranje bida za 10 lipa, 50 lipa, kunu, dve?
Zašto već 5 dan zaredom ova dionica (imam ju i pratim ju) miruje cijeli dan, par kokošarskih prodaja (20 komada, 10 komada, bezveznjaci) i onda u 15:00 svaki dan krene guranje bida za 10 lipa, 50 lipa, kunu, dve?
Hm, onaj tko to radi zna zašto, ali neće ti reči.
Da li to radi(e) da održi(e) da cijena ne padne, ili da ipak nešto kupi(e) jer cijena neće pasti….
Reče Šprajc na HTV 1 da katarci odustadoše od LNGa, doći će u hr krajem godine radi dogovora o prodaji plina…
Glede cijene, mislim da je drže i čuvaju novi u TOP 10, ovaj put to nije problem, jer TOP 2 dioničar stao sa rasprodajom, al situacija je takva da može + 50% i – 50%….e kad bi se popunio i onaj gapčić na 13 kn to bi bilo potvrda da TA šljaka.
[emo_smijeh]
Ne znam na osnovu cega bi uskoro mogla +50%, ali znam na osnovu cega bi mogla -50%. Jos se ne zna ni kada ce biti drugo rociste niti kakav je plan restrukturiranja Dioki d.d.
Upravo nedostatak tog plana drzi ovu dionicu u neizvjesnosti i zato nema prometa. Plan ce pokazati kakav ce biti polozaj malih dionicara i ovisno o tome cijena ce malo gore ili jako dolje.
Ako gledamo plan za DINU, nazalost, mali dionicari se nemaju cemu dobrom nadati kada prodje proces predstecajne nagodbe (biti ce dobro ako bude prije 9. mjeseca).
Plan za dioki d.d bi, prema pisanju medija, trebao biti dostupan negdje slijedeci tjedan.
Ugodan vikend…
LeoNT
citiram primjera na jucerasnjem posjetu Rijeci :LNG termimal je pitanje dana ili mjesec!
ovo su argumenti da ide dole 50%.
p.s. Ti si kao nekolicina na forumu koji nemaju diokija pa drukaju na pad.bilo bih ti pametnije da kupis na ovim razinama (cisto sumnjam da ces uspijet),pa da drukas na rast.pozdrav
Reče Šprajc na HTV 1 da katarci odustadoše od LNGa, doći će u hr krajem godine radi dogovora o prodaji plina…
Glede cijene, mislim da je drže i čuvaju novi u TOP 10, ovaj put to nije problem, jer TOP 2 dioničar stao sa rasprodajom, al situacija je takva da može + 50% i – 50%….e kad bi se popunio i onaj gapčić na 13 kn to bi bilo potvrda da TA šljaka.
[emo_smijeh]
Tko bolje zna u kojoj je fazi LNG – Milanović ili Šprajc?
– Ne može to propasti. Govorio sam o optimizaciji korištenja resursa. Ovdje imamo luku koja je duboka, u Omišlju je još dublja i može primiti najveće brodove. Imamo situaciju da se plin dovozi i brodovima, a ne samo plinovodima iz Rusije. Pitanje je mjeseca kada ćemo ovu priču s LNG terminalom početi ozbiljno zatvarati. Nadam se da nitko od naših političkih konkurenata nije toliko zlurad da, nakon što deset godina nije napravljeno ništa, očekuje da ćemo otvarati gradilišta bez da smo zatvorili cijelu konstrukciju. Tako ne funkcioniram i tako moja vlada neće funkcionirati. Nema muljanja prije izbora, rekao je Milanović.
nisu Katarci odustali jer nikada nisu ni rekli da će graditi LNG , već je to interpretacija naših redikuloznih političara i komentatora