DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Loš direktor, dobar suputnik
Vrdoljak smijenjenog šefa Plinacra Mladena Antunovića poveo u SAD bez znanja Vlade

Objavljeno: 25. travnja 2013. u 9:57
Vaš link …

To je prekoocenska priča o LNG-u.
I s kime se priča i dogovara s State Departmentom i Exxonom.
Dakle to je sve bliže i bliže a nije daleko ni dan ni sat kada će se preuzeti zemljište.
Ne bi me čudilo da je Čermak onih 27m eura ponudio upravo za to zemljište!

Osim bujne mašte,ja ne vidim ovdje ništa konkretno.
Pa Čermak će Vas možda dokapitalizirati po kunu ili nekoliko tako da će se cijena dionice strmoglaviti na razinu Ingre ili niže.Pitanje je osim toga da li će mu pokušaj uspjeti.
Pišete o nečemu o čemu nitko od nas nema pojma.
Pozdrav

koc
crobex je u minusu danima,tako da dioki i ostale dionice pratu taj trend.ali ne vjerujem jos za dugo.ministar Vrdoljak je u Americi te ocekujem dobre vijesti ne samo za dioki negoli za cijeli crobex.moj savjet ti je da kupis.do 20 je malo na asku.pozdrav

bisaku
ne posjedujes diokija,pa neznam zasto imas potrebu komentirati.ti bi kupio,ali te muci dokle joj je dno.ja sam komentirao sto bih ja napravio.a takvi kao ti kad dioki krene prema gore uzmete godisnji na forumu.
p.s.kupi po 17 ne boj se.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Dakle,koliko sam Vas shvatio,oni koji nemaju određenu dionicu ne smiju ili trebaju pisati o njoj ili možda nitko tko argumentirano i kritično piše o nekom društvu ili dionici ne treba imati pravo iznošenja mišljenja.???
Kolega,nije to svrha foruma !!!
Mislim da ste u zabludi.
Pozdrav

@bisakovi

Slažem se s činjenicom da ti pišeš o nečemu o čemu pojma nemaš.
Ja pišem o činjenicama koje su javne i dostupne na stranicama Fine pod rubrikom predstečajne nagodbe.
Dakle kada to pročitaš sam ćeš se uvjeriti da pojma nemaš ili namjerno izvrćeš činjenice.

@bisakovi

Slažem se s činjenicom da ti pišeš o nečemu o čemu pojma nemaš.
Ja pišem o činjenicama koje su javne i dostupne na stranicama Fine pod rubrikom predstečajne nagodbe.
Dakle kada to pročitaš sam ćeš se uvjeriti da pojma nemaš ili namjerno izvrćeš činjenice.

Kolega Vi stalno “izvrćete” činjenice i nekvalificirani ste za razliku od mene.
Osim “teških riječi” ne nudite ništa konkretno.
Dioki je u “iznimno teškoj situaciji i dionica ponire prema dolje” i Vaši “umjetni hvalospjevi” ne pomažu,zar ne???
Osim toga pišete o nečemu što vjerovatno ne razumijete ili ne želite razumjeti.
Pozdrav

Oduvijek su me fascinirali mali dioničari koji misle da će zaraditi na firmi koja je pred stečajem ili u najmanju ruku u ogromnim problemima.
Ljudi moji pa tako to ne ide,već upravo obrnuto.
Oportuno bi bilo kupovati tek kada se vidi po koliko će i da li Ćermak dokapitalizirati, tada treba sve staviti na papir, bez toga je sve ovo čisti hazard.
Napisao sam to savi još tamo dok je dionica bila preko 30 kuna,pa ponavljam opet.
Sada je cijena oko 16-17 od tada, prije par mjeseci, do danas to je minus od preko 40 %.

Sretno svima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

koc
crobex je u minusu danima,tako da dioki i ostale dionice pratu taj trend.ali ne vjerujem jos za dugo.ministar Vrdoljak je u Americi te ocekujem dobre vijesti ne samo za dioki negoli za cijeli crobex.moj savjet ti je da kupis.do 20 je malo na asku.pozdrav

upravo tako CROBEX tone danima
jedna pozitivna vijest i DIOKI ode na 20kn
a oni neka drukaju

@plavi
Oduvijek su me fascinirali mali dioničari koji misle da će zaraditi na firmi koja je pred stečajem ili u najmanju ruku u ogromnim problemima.
Ljudi moji pa tako to ne ide,već upravo obrnuto.
Oportuno bi bilo kupovati tek kada se vidi po koliko će i da li Ćermak dokapitalizirati, tada treba sve staviti na papir, bez toga je sve ovo čisti hazard.
Napisao sam to savi još tamo dok je dionica bila preko 30 kuna,pa ponavljam opet.
Sada je cijena oko 16-17 od tada, prije par mjeseci, do danas to je minus od preko 40 %.

Sretno svima.

—————————————————

pozdravlja te ekipa sa teme LUKA PLOČE-pitaju kada će dionica na 2000-2100 kn ,budući da si tvrdio da je to dobra cijena za kupovinu..

I zamolio bih moderatora da ne briše post..

@bisakovi

Ne razumjem uopće zašto komentiraš dionisu kada si toliko kvalicifiran,za što ???
skupila se ekipa za druk ,udružene sna ge-ha,ha, osijetili priliku za zaradu..u idućim danima,ha,ha smiješni ste…

zamolio bih moderatora da ne briše post..

ajoj kuku lele, daj sta daš nema više optimista na 60 kuna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Zašto komentira?

Pa jer je izfrustriran, što je i razumljivo jer izgubiti 67% na 4 Perjanice, i ti bi bio.

@tipso

Gdje je izgubio 67%…
Neka ih i pokuša vratit,samo neka teme i dionice sa kojim nema veze ,poštedi jeftinih drukova..

New Report

Close