DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

joka 4. nije ništa kupovao niti prodavao od onog dana kad je potegnuo 12 000 dionica po asku. 5. je dokupio u odnosu na dan ranije cca 3000 dionica. Taj ujedno i učestalo trejda.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

17.04.2013 .
1.DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D.FILIPOVIĆ MARIJAN 150.388 3,72 Skrb. račun
3.FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542)38.809 0,96 Osnovni račun
4.SIMČIĆ SILVANO (89218061692) 23.773 0,59 Osnovni račun +12.000 dokupio
5.JANTOLEK DAMIR (97590186739) 21.081 0,52 Osnovni račun +5187 dokupio
6.POŠTEK GORANA (45157779873) 19.922 0,49 Osnovni račun
7.MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)14.736 0,36 Osnovni račun
8.KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333) 12.720 0,31 Osnovni račun
9.PIETRI ROK (70199075506) 12.310 0,30 Osnovni račun
10.ŠMUK ZDRAVKA (72809430258) 10.349 0,26 Osnovni račun

ko koga juri?ova dva ne posustaju[emo_smijesak][emo_novac]

da budemo iskreni do kraja i broj dva je istovario 4712 kom od 18 000 11.4.2013

pepe7

Huh.. vidi stvarno..broj dva poceo svojih 190k komada istovarati na 22. Gadno…

Inace iz plana za DINU:

“Ponovnim pokretanjem proizvodnje u DINI biti ce omoguceno ocuvanje 300 radnih mjesta…”

Mislim da je novinarka u onom clanku krivo shvatila Cermaka da ce zaposliti 500 ljudi. Mislim da ce ukupno ostati 500 ljudi u Diokiu i DINI. Tu brojku je Cermak i prije spominjao.

Onih 27 miliona eura ide na sredstva za pokretanje proizvodnje. Vise od pola (14.8 miliona eura) toga je potrebno za obrtna sredstva u DINI da bi uopce pocela proizvodnja. Tak da one price o nekoliko eura po dionici (6-9), su naravno laz.

Ako plan za Dioki d.d bude po slicnim pravilima kao za DINU, mali dionicari ce nestati u masi dionica i imati maksimalno 1-2% firme. A tolika masa dionica nikako fundamentalno ne moze opravdati ovu cijenu zbog vrlo niske projicirane zarade po dionici. (za DINU to izlazi oko 30 lipa po dionici 2014.)

Naravno ja sam prodao svoje dionice ovih dana jer mi se nimalo ne svidja plan za DINU. (iz perspektive malog dinicara)

Zivjeli…

LeoNT
Sretno ti bilo!
Samo izlazite to i je cilj ove igre da vas sve manje bude

Leo nt
pa samo sam čekao ko se bu zakačil na ovo, a ovo da si pisao dok si imao dionice ok ali sad kad si prodao ovolika čitaba s svim poznatim činjenicama, samo još dramutrški i psihološki ponovljena i ispričana je ništa drugo nego druk samo takav

pepe7

..znam, istina boli…

Pa te cinjenice su postale poznate (ili su definitivno potvrdjene) tek prekjucer kad i plan za DINU, tak da nisam o tome ni mogao pisati.

Slag na tortu je pocetak rasprodaje dionica drugog dionicara…

Ja naravno mogu biti potupuno u krivu, ali cu radije rasplet cekati u cash poziciji.

Raduje sto ce najveci dobitnici biti tih 500 ljudi sto ce ostati raditi. To je najbolja vijest ovdje.

LeoNT Tomo7
kako mislite da će broj dva prodati svoje dionice.udrit po bidu i pokupit sve do 1kn.zeleni ste za igru na burzi. jeli vam možda palo na pamet da je broj dva tek na 22kn počeo prodavati svoje dionice?![emo_zacudjen]

… ali sada je vidljivo da postoji zelja da covjek proda i da je jos 190k dionica na prodaji u igri, a to sigurno nije dobra vijest.

Ocito ni on ( 2. dionicar ) ne vjeruje u dobar rasplet za dionicare…

LeoNT
Ne poznajes broj dva.Marijana Filipovica poznajem (ne osobno) otkad je iza R.J. drugi najveci dionicar diokija.
Kad ih nije rasprodao prije godinu ili dvije ,tada je gotovo sigurno bilo da dioki ide u stecaj,e nece sigurno sada.
Mozda mu treba za legalizaciju pa je prodao par tisuca kom. 🙂
Ja cu docekat slijedecu sedmicu sa istim brojem dionica.pozdrav

..naravno..sretno svima koji ostaju i dalje…nadam se da cete nesto zaraditi…

Naravno ja sam prodao svoje dionice ovih dana jer mi se nimalo ne svidja plan za DINU. (iz perspektive malog dinicara)

Zivjeli…

Čudna logika – plan za Dinu ti je bio OK kada je Dioki imao 4-5% a sada ti ne valja kada Dioki ima 62%!!!
Dioki je svoju bilancu radio na vrlo malom udjelu u Dini a sada bi to trebao ispraviti jer se pojavljuje oko 300 milijuna kuna više a to onda drastično smanjuje i broj novih dionica Diokija – naravno ako ih bude jer u svakom trenutku banke se mogu naplatiti iz neoperativne imovine koja je višestruko podcijenjena.
Na Dini je oko 40% otpisa potraživanja vjerovnika rezultiralo s 38% smanjenja udjela Diokija uz isti temeljni kapital, slično bi se moglo ponoviti i na Diokiju!
Ali ako se netko od banaka naplati iz neoperativne imovine – npr LNG zemljište – još je povoljnije za Dioki.

HE the Premier Meets Croatian Ambassador
Doha/(QNA)/21 March 2013/HE the Prime Minister and Foreign Minister Sheikh Hamad bin Jassim bin Jabor Al Thani on Thursday met with Croatia’s Ambassador to Qatar Tomislav Bosnjak. The meeting reviewed bilateral relations between the two countries and means of enhancing and developing them.
http://english.mofa.gov.qa/newsPage.cfm?newsid=25657

Na tom polju se radit!

New Report

Close