Gledam trgovanje zadnjih par dana, četri dana po asku jedan dan po bidu… nervoza raste, za 8 dana bit će uzbudljivo, kako god okreneš….
[emo_smijesak]
Šta si ti sad počeo kao i Sava stare linkove copy/pasteat? Šta je frka?
[/quote]
Novi linkovi su ti na Fini – novi prijedlog predstečajne nagodbe.
Kapital i rezerve 632 milijuna kuna – Dioki vlasnik 62,62%, 29,62% HEP i ZABA 7,76%.
Odokativno 100 kuna po dionici!
6. JANTOLEK DAMIR (97590186739) 15.994 0,40 Osnovni račun
Dokupio 100 komada prosle srijede…
Eto, o tome govorim naivcima (iako rijetkima ali ipak nekima nije jasno) cijelo vrijeme, da on ne želi izaći nego igra igru koja mu definitivno nije uspjela. Rušio je svaki dan i onda počeo dokupljivati na 20.60, ali je uspio kupiti samo 100 kom. A već sutra mu je cijena skočila na 21.61, pa eto koliko mu se isplatilo manipulirati.
A za prva rušenja žrtvovao je po 20.20-20.09 kn (datum 04.04.), pa po 20.35-20.26,…, brzo je tu potrošio 5 000-6 000 tisuća komada, i eto sada ih pokušava dobiti nazad po najnižoj od 20.60, pa sad da vidimo kako će ih skupiti, odnosno pošto.
Po stilu rušenja i volumenu trgovanja je vrlo vjerovatno da je na datume 11, 12 i 15og potrošio sve ili skoro sve, to ćemo tek viditi na skdd sljedećih dana.
Stvarno ne volim tu pisati romane, ali kad sam vidio da mu je netko ipak “poklonio” 100 kom, kosa mi se digla na glavi. Pa ako se smatrate investitorima, potrošite par sati, nemojte nikome vjerovati što piše (ni meni), pa sami provjerite dane trgovanja od 04.04 kad je krenulo rasti, iznose transakcija i promjene u top10 (odnosno samo dotičnog).
Pa neka gospodin kupuje po 22-23 ako mu se ulazi nazad
Šta si ti sad počeo kao i Sava stare linkove copy/pasteat? Šta je frka?
[/quote]
Novi linkovi su ti na Fini – novi prijedlog predstečajne nagodbe.
Kapital i rezerve 632 milijuna kuna – Dioki vlasnik 62,62%, 29,62% HEP i ZABA 7,76%.
Odokativno 100 kuna po dionici!
[/quote]
… potpisano 9.4 od strane novog predsjednika Uprave Dine. 😉
Procitao sam nagodbu i to bi trebalo bez problema proci. Vjerovnici dobivaju visestruko vise nego sto bi dobili stecajem.
Bitna stvar je da bi stecajem Diokia propala i predstecajna nagodba za DINU, tak da vjerujem da obje predstecajne nagodbe prolaze bez problema..
Dali je sada jasna poveznica i izjava gospodina Grčića ……
A nadam se da će i Dina i Dioki uskoro dobiti novu šansu. Mi jesmo optimisti i očekujemo novo buđenje, i u privatnom sektoru “- rekao je Grčić
Lako za Grcica….da je sta htio pomoc nebi se otisao hvalit sa JGL i njihovim uspjehom vec bi posjetio Dinu i vidio kakvo je tamo stanje i sta se da ucinit…tko im je branio nacionalizaciju cijele grupe i preuzimanje dugova na sebe ..ali dobro…sad me vise zanima to je ovaj gospodin sto sepotpisuje kao direktor i clan uprave Dine..Fabio Giacomentti..?
Pozdrav
Nakon ovog umjetnog rušenj trebala bi sada zavladati panika.[emo_namigusa][emo_namigusa][emo_namigusa]
@Lucijan
Inženjer koji je u Dini ima već godina…
Zanimljiv je i podatak iz prijedloga nagodbe daproizvodnja pocinje 01.06.2013 a ocekivana dobit za 2014 je 10ak mil kuna…koja se do 2016 udvostrucuje…Nisu li do sada uvjek kolege govorile da Dina zivi na racun Diokia..?…Ajde nadajmo se da ce ova nagodba proc i oni pocet ostvarivat dobit…
Pozdrav
Proći će Luciane,prozbiljno se pristupilo riješavanju problema i to treba riješiti u idućih nekoliko dana-ročište je u utorak…
proizvodnja se pokreće…
Zanimljiv je i podatak iz prijedloga nagodbe daproizvodnja pocinje 01.06.2013 a ocekivana dobit za 2014 je 10ak mil kuna…koja se do 2016 udvostrucuje…Nisu li do sada uvjek kolege govorile da Dina zivi na racun Diokia..?…Ajde nadajmo se da ce ova nagodba proc i oni pocet ostvarivat dobit…
Pozdrav
Da, ali primjeti rezultat za prvu godinu kada radi samo PE. Poslije je planiran rad oba pogona sa dobrim profitnim marginama i na taj način se znatno smanjuju troškovi cijele lokacije. Da radi samo PE teško da bi ikakav profit bio moguć
na asku do 25 kn-11929 dionica,sve rijeđi i rijeđi…