Kupnja Ukupno ponuda 28
Ukupno dionica 1731
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 106
Ukupno dionica 9588
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
561,10 12
561,01 50
561,00 21
560,01 20
560,00 22
578,00 17
598,91 31
598,92 30
599,00 10
600,00 18
sava: ” Ne mogu do svog brokera, pa ako nije teško da me tko obavijesti je li se skupilo što prodaje! ” Ti bi lupio po asku jel? [smiley2]
Misliš da je još rano!
Iskreno, mislim da je bolje šuljati se po bidu.
To je moja trenutna strategija, a danas su mi skinuli 3 naloga.
Još tri čekaju,ali su oni još niže jer se uvijek nađe onih kojima je dosta ove igre.
Eto sve sam ti rekao ko rođenom bratu! [smiley2]
bravo, posejdone.
otkrio si i moje nakane [smiley11]
bit će diokija za dokup i sljedeći tjedan, čini mi se.
Nekome se silno žuri i ne može dočekati da se pojave ozbiljnije količine na prodaji.
E vraže jedan!
Razveselio si mi dan.
Sve u crvenom a Dioki zelen ko trava! [smiley2]
meni baš i nije [smiley14]
ako ovako nastavi, dokupljivat ću ga skuplje nego što sam prodavao…[smiley5]
kod naše miljenice uvijek kasni korekcija, tako da ne morate brinuti za povoljan dokup. pitajte posejdona, on se razumije u grafove.
kod naše miljenice uvijek kasni korekcija, tako da ne morate brinuti za povoljan dokup. pitajte posejdona, on se razumije u grafove.
Ne znam gdje ti vidiš povoljan dokup.
Prodaju se mizerne količine na korigiranim razinama.
Jedino ako tebi OZBILJAN I POVOLJAN DOKUP ne predstavlja kupnja nekoliko desetaka dionica.
Ako je tako onda onda si otvori temu “DIOKI – za jaaaako male dioničare”.
evo ,već si otvaram temu baš kako si mi preporučio, “veliki” dioničaru i “velika” faco
Šta se ljutiš, malo šale i konstruktivne kritike može ti samo koristiti.
Glede mene, velike “face”, garantiram da se neću uljučivati u dokup ako ne mogu “počistiti” bar 200 komada.
reko sam da sam dokupio prije ovog zadnjeg rasta i to mi je bilo zadnje dokupljivanje diokia- sad sam u fazi čekanja par godina, ali ako cijena naglo skoči i ovaj put, odmah ću prodati sve jer ne volim nagle pokrete ni gore ni dolje. a ako ne, čekam par godina dok ne dođemo na 1200, 1500 ili čak 2000 kuna.