koc pa tamo ti je gap, do odluke će se sigurno tehnički približiti toj razini a onda se čeka šta će biti s nagodbom. Nazad na 20 ili preko 25 i iznad 30. Tako to ide.
Šta nije gap na 18? Netko se lijepo iskrcava po 22. Na kraju će se vidjeti kako će proći mali dioničari. Čermak gleda svoj profit, a za dioničare ga zaboli.
Netko si je zel profit ne. Šteta za par dana dobio bi više…
@koc
E pa vidiš, ja nikad ne spominjem nikakvu cijenu jer to nemam čime argumentirati, jer iako nešto vrijedi puno, ne mora imati tu cijenu na zse.
Ali ću odgovoriti ipak jer misliš da je Lacoste smiješan. Reći ću samo ovako, pogledaj free float dionice, pomnoži to sa 21 kn, pa mi reci koliko je to novca. Znači sa samo malo interesa cijena skače puno, a što je tek kad se stvori sigurnost da će se firma oporaviti, koliki će onda biti interes.
Evo opet po kupnji pokušaji Jantolek Damira da zadrži cijenu… E mislim da mu danas 10-ak tisuća dionica (ako mu je toliko i ostalo) neće pomoći da blokira…
Dobri stari provjereni način, stavi haić sa 2000 kom i mirna Bosna. Milina.
do odluke će se sigurno tehnički približiti toj razini a onda se čeka šta će biti s nagodbom. Nazad na 20 ili preko 25 i iznad 30. Tako to ide.
ako nagodba ne uspije iluzija je očekivati da će pad stati na 20 kn, prije da će ići na 10 kn ili niže
Da nije Šola po prstima dobio zbog ovrha na skrbničkom Diokija?
nije, imaš članke u novinama gdje jasno piše o čemu se radilo.
ne vrti se cijeli svijet oko DIOKIA
Sta ovi lazni nalozi na prodaji nisu manipulacija trzistem?!ali neka neka nek samo nek oni pokupe sto vise dionica kako nebi nista ostalo nama malima i nek prodaju po 40+