Enver
Jel i on neki kum?
Ili samo kućni prijatelj?
Nije ni važno.
Kemokompleks i Montmontaža su prodali PVC za 4.080,000 US$ plus demontaža i montaža.
Montmontaža je prijavila tražbinu od cca 1 milijun dolara s tog naslova što bi značilo da je vlasništvu i dalje na Montmontaži jer je ugovoren prijenos vlasništva s isplatom cjelokupnog iznosa. Lijepo vidljivo na prijavi tražbine od 15.03.2013.
Prema tome laž je da se rasprodaje PVC kako staro željezo jer PVC još i nije u vlasništvu Dine.
Dakle – odakle za plaće?
Akontacija od Čermaka?
Kemokompleks i Montmontaža su prodali PVC za 4.080,000 US$ plus demontaža i montaža.
Montmontaža je prijavila tražbinu od cca 1 milijun dolara s tog naslova što bi značilo da je vlasništvu i dalje na Montmontaži jer je ugovoren prijenos vlasništva s isplatom cjelokupnog iznosa. Lijepo vidljivo na prijavi tražbine od 15.03.2013.
Prema tome laž je da se rasprodaje PVC kako staro željezo jer PVC još i nije u vlasništvu Dine.
Dakle – odakle za plaće?
Akontacija od Čermaka?
[/quote]lova za plaće od DOKI-a,nešto ostalo ulja za proizvodnju pa se i to prodalo da ne stoji,tj.kad krene da se naruči friško [emo_zloban]
Kolega sava, možda znate kad dolaze Katarci u HR!?
PS Gledajući neki dan čišćenje do 22 kn u dva navrata gotovo svega na asku….sjetio sam isto takvih čišćenja kad se vrtila cijena oko 12 – 13 kn…
Moglo bi tu bit zanimljivo!
Dolaze 4. svibnja kolega Ing. Bar ovi sto su pozvani na otvaranje islamskog centra u Rijeci.
“”
Poštovani, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na svečano otvorenje Islamskog centra u Rijeci zakazanog za subotu 04. svibnja 2013. g
Svečanosti će nazočiti najviši dužnosnici Republike Hrvatske (predsjednik Republike Hrvatske, predsjednik Sabora Republike Hrvatske i dr.) vjerski velikodostojnici na čelu s uvaženim Reisu-l-ulemom IZ u BiH, predstavnici drugih vjerskih zajednica, diplomatski kor u Republici Hrvtskoj i drugi ugledni gosti.
Poseban gost na otvorenju će biti NJ. E. Gajs bin Mubarek Al Kuwari, izaslanik Emira Države Katar koji će Islamski centar svečano i otvoriti.
Svečanost počinje u 12:00 sati, a cjelokupni program otvorenja izravno će prenositi Hrvatska radio televizija.Radujemo se vašem dolasku da radost svečanog otvorenja podijelite s riječkim muslimanima.
Očekujući vaš dolazak, mahsuz vas selamimo.
http://www.cazin.net/usk/47350-svecano-otvaranje-islamskog-centra-u-rijeci.html
Pozdrav
I treba biti zanimljivo…
Biti će još ćišćenja,na asku do 25-26 kn ,je nekih 250 do 300 tisuća kuna vrijednosti dionica..
Jedan nalet i riješeno..
@ING
I treba biti zanimljivo…
Biti će još ćišćenja,na asku do 25-26 kn ,je nekih 250 do 300 tisuća kuna vrijednosti dionica..
Jedan nalet i riješeno..
Vidjet ćemo, to čišćenje je bilo na respektabilnom prometu, ne neko od nas šibicara….[emo_smijesak] Tako da mi je to misteriozno i mogući signal…al opreza nikad dosta….
[emo_smijesak]
Biti će još ćišćenja,na asku do 25-26 kn ,je nekih 250 do 300 tisuća kuna vrijednosti dionica..Jedan nalet i riješeno..
za početak možeš počistiti ovih 10.000 komada do 22 kn…ili ti je to premalo??
Biti će još ćišćenja,na asku do 25-26 kn ,je nekih 250 do 300 tisuća kuna vrijednosti dionica..Jedan nalet i riješeno..
za početak možeš počistiti ovih 10.000 komada do 22 kn…ili ti je to premalo??
[/quote]
Meni se čini da oni imaju neku drugu ulogu kolega, kužite…..a panike nema…. Barem ne za sada.
[emo_smijesak]
Meni se čini da oni imaju neku drugu ulogu kolega, kužite…..
da su se stavili na 25 kn, ajde, ali ovako je jasno da žele prodati jer spread K-P je premali
@grgas12
nemam potrebu za time,imam potrebnu količinu …počistiti će se ne brini.
@grgas12
nemam potrebu za time,imam potrebnu količinu …počistiti će se ne brini.
znači nemaš namjeru više kupovati dionice DIOKI-a, ali imaš potrebu svaki dan pisati da ide na 24-25 kn? u čemu je poanta?