DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čujte ja se spremam nagazit
čim vlakić krene ja upadam
sretno nam svima

EUoptimist
evo post… je star al vrijedi procitat radi raznih špekulacija i varijanti
http://danas.net.hr/hrvatska/izdvajanje-dine-sto-ce-biti-s-dionicama-dioki-ja

A ja bih dodao slijedeće…..Najava ministra Čačića da će se Dina izdvojiti iz DIOKI grupe i da će DIOKI u stečaj, Radimira Čačića je ZAVILA u CRNO!!!

Neću se obazirati više na te priče o dokapu po 10 kuna – to je isto kao da kažeš…..cijena dionice je nekada bila 10 a sada je 20 kuna! Ovdje cijena raste a rasti će i dalje – treba samo pročitati tražbine na Dini – pa 75% tražbina je u rukama Dioki Grupe tako da se fakat za dioničare Diokija malo toga mjenja bez obzira po kojoj će cijeni dokapitalizacija jer ostaje sve u našim rukama!

…otkupit vlasnicki dio za kako rekoh 200 mil kuna i krenut u obnovu proizvodnje i nagodbe sa vjerovnicima..

Gdje to piše???
Ako ide u dokap ne otkupljuje ništa nego se izdaju nove dionice, a to je velika razlika!

p.s. ulagači više ne nasjedaju na bajke, malo prije je bilo iskipavanje do 20,32 kn i prodaja se sve više spušta prema dolje!
[/quote]
hahahhahhahah
šta je ljepo kad neko brine o našim dionicama
idem odmah prodat [emo_ooooo]

Kakav dokap ?…o cemu pricate…?…on preuzima firmu od jezica i za to placa 200 mil kuna…To i je vjerojatno fer vrijednost jer su dugovi toliki kolika i vrijednost svega drugog osim zemljista koje je vrijednosti tih 27 mil eura.
Prodat ce zemljiste…naplatit ulozeno i krenut u proizvodnju…Njemu nije u interesu da mu Jez ili bilo tko iz svicarske ostane u partnerstvu a oni ce se elegantno izvuc iz svih dugova…Sta tu kolega nije jasno..?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@apothekar

ha,ha .postaješ smiješan ,pročitaj tekst još jednom..

@lacoste
Pogledaj si slabašnu kupnju na DIOKIU koja se povlači pa ćeš vidjeti što je smiješno [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

nebrini za kupnju,ima je dosta ,ide to svojim tokom.

nebrini za kupnju,ima je dosta ,ide to svojim tokom.

Ide, ide…nazad na 18,xx kn [emo_smijeh]

@apothekar

Kolega, vi ste na svakoj temi glasnik apokalipse…kupujete li uopće ikad išta?

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@apothekar

Nisam uopće glasnik apokalipse i naravno da trgujem, ponekad i s DIOKI-em, ali jako me smetaju laži i navlačenja, pred neki dan na DLKV, danas žestko na DIOKIU…pogotovo kad se iz aviona vidi da su te “vijesti” obične neistine koje se lansiraju samo kako bi se prodalo dionicu 1 kn skuplje nego se kupilo.

@apothekar

Nisam uopće glasnik apokalipse i naravno da trgujem, ponekad i s DIOKI-em, ali jako me smetaju laži i navlačenja, pred neki dan na DLKV, danas žestko na DIOKIU…pogotovo kad se iz aviona vidi da su te "vijesti" obične neistine koje se lansiraju samo kako bi se prodalo dionicu 1 kn skuplje nego se kupilo.
[/quote]

Ma tko to čini, tko objavljuje informacije o Čermakovom interesu i ponudi…netko na forumu ili netko treći, nepoznat?
Imenuj ili se pokrij ušima jer onda si ti koji širiš dezinformacije suprotnog tipa.

Tu, kao da se odvija borba između manjih i srednjih trejdera sa ekipom koja barata nekim povlaštenim podacima. Koliko god su ovi prvi znali proteklih dana sasuti po bidu ovaj se neumorno obnavlja i pametno se prikuplja.U prilog im ide i odgoda ročišta, tako da su dobili još na vremenu.

New Report

Close