EUoptimist
evo post… je star al vrijedi procitat radi raznih špekulacija i varijanti
http://danas.net.hr/hrvatska/izdvajanje-dine-sto-ce-biti-s-dionicama-dioki-ja
A ja bih dodao slijedeće…..Najava ministra Čačića da će se Dina izdvojiti iz DIOKI grupe i da će DIOKI u stečaj, Radimira Čačića je ZAVILA u CRNO!!!
Neću se obazirati više na te priče o dokapu po 10 kuna – to je isto kao da kažeš…..cijena dionice je nekada bila 10 a sada je 20 kuna! Ovdje cijena raste a rasti će i dalje – treba samo pročitati tražbine na Dini – pa 75% tražbina je u rukama Dioki Grupe tako da se fakat za dioničare Diokija malo toga mjenja bez obzira po kojoj će cijeni dokapitalizacija jer ostaje sve u našim rukama!
…otkupit vlasnicki dio za kako rekoh 200 mil kuna i krenut u obnovu proizvodnje i nagodbe sa vjerovnicima..
Gdje to piše???
Ako ide u dokap ne otkupljuje ništa nego se izdaju nove dionice, a to je velika razlika!
p.s. ulagači više ne nasjedaju na bajke, malo prije je bilo iskipavanje do 20,32 kn i prodaja se sve više spušta prema dolje!
[/quote]
hahahhahhahah
šta je ljepo kad neko brine o našim dionicama
idem odmah prodat [emo_ooooo]
Kakav dokap ?…o cemu pricate…?…on preuzima firmu od jezica i za to placa 200 mil kuna…To i je vjerojatno fer vrijednost jer su dugovi toliki kolika i vrijednost svega drugog osim zemljista koje je vrijednosti tih 27 mil eura.
Prodat ce zemljiste…naplatit ulozeno i krenut u proizvodnju…Njemu nije u interesu da mu Jez ili bilo tko iz svicarske ostane u partnerstvu a oni ce se elegantno izvuc iz svih dugova…Sta tu kolega nije jasno..?
Pozdrav
@apothekar
ha,ha .postaješ smiješan ,pročitaj tekst još jednom..
@lacoste
Pogledaj si slabašnu kupnju na DIOKIU koja se povlači pa ćeš vidjeti što je smiješno [emo_smijeh]
nebrini za kupnju,ima je dosta ,ide to svojim tokom.
nebrini za kupnju,ima je dosta ,ide to svojim tokom.
Ide, ide…nazad na 18,xx kn [emo_smijeh]
@apothekar
Kolega, vi ste na svakoj temi glasnik apokalipse…kupujete li uopće ikad išta?
@apothekar
Kolega, vi ste na svakoj temi glasnik apokalipse…kupujete li uopće ikad išta?
Nisam uopće glasnik apokalipse i naravno da trgujem, ponekad i s DIOKI-em, ali jako me smetaju laži i navlačenja, pred neki dan na DLKV, danas žestko na DIOKIU…pogotovo kad se iz aviona vidi da su te “vijesti” obične neistine koje se lansiraju samo kako bi se prodalo dionicu 1 kn skuplje nego se kupilo.
Nisam uopće glasnik apokalipse i naravno da trgujem, ponekad i s DIOKI-em, ali jako me smetaju laži i navlačenja, pred neki dan na DLKV, danas žestko na DIOKIU…pogotovo kad se iz aviona vidi da su te "vijesti" obične neistine koje se lansiraju samo kako bi se prodalo dionicu 1 kn skuplje nego se kupilo.
[/quote]
Ma tko to čini, tko objavljuje informacije o Čermakovom interesu i ponudi…netko na forumu ili netko treći, nepoznat?
Imenuj ili se pokrij ušima jer onda si ti koji širiš dezinformacije suprotnog tipa.