Moram i sam priznat da me iznenadjuje ovakva stabilnost cijene. Ocito vise pase da nas se ne spominje vise onoliko po medijima i isticu problemi…a i vidim da su se radnici okrenuli rjesit svoje probleme putem institucija (ma kako to zvucalo beznadno i dugotrajno) bolje nego da se nadaju rijesenju “s ceste”…
Pozdrav
Što će biti s neprijavljenim tražbinama?
pa vjerovatno otpis
Imate tekst ,na portalu ,o dozvoli AZTN o koncetraciji Croduxa i OMV.
pročitajte postotke ,i tržišni udjel…..
U priopćenju stoji kako je upravi DIOKI d.d. dostavljen prijedlog mogućeg sudjelovanja u financijskom i operativnom restrukturiranju DINA-e i DIOKI-ja kroz predstečajne nagodbe i stjecanje većinskog udjela u restrukturiranim društvima uz osiguranje potrebnih sredstava za pokretanje i nastavak proizvodnje, osiguranje radnih mjesta te razvoja novih projekata koji će omogućiti novo zapošljavanje.
“Razmatrajući opciju preuzimanja cjelokupne grupacije kroz opcije predstečajne nagodbe rukovodili smo se zakonski dozvoljenim kriterijima: pretvaranjem potraživanja dijela vjerovnika u vlasnički udio, korištenjem zakonski dozvoljenih okvira za otpis ili diskont potraživanja i preuzimanjem otplate dijela duga kroz kratkoročno i dugoročno opterećenje”, stoji u priopćenju koje je potpisao umirovljeni general Ivan Čermak.
“Sve su šanse da će to biti prvi slučaj da se 15-ak dana produži rok vjerovnicima”[emo_smijeh]!da..15 dana…. pa šta je to…..mi gladni a njih nije briga za svoje novce…..a mi puni para!!!!! Nadzorni odbor…… sad ce sezona pa cemo nesto zaraditi od turizma…restoran…..para cu imati….. a za druge …baš me briga… uz to još imam dobrog prijatelja…..do sad sam to dobro skrivao…..samo da me ne otkrijuuuu!!!!
Što će biti s neprijavljenim tražbinama?
odgoda ročišta pa određivanje novog datuma….a ako se ne jave ni na to ročište onda vjerojatno otpis