DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@rade6

Tko je rekao da ću prodavat,rekao sam da se treba popuniti gap na 18 kn,razumješ hrvatski ili ne….nakon toga na 24-25-30 kn…

da bi se taj tvoj izmišljeni gap popunio, netko treba žrtvovati dionice i udriti po bidu! oćeš ti dati svoje dionice jer ja svoje neću???ako tvrdiš da je na 18 kn gap, pa ajde daj udri prema 18 kn i svi sretni [emo_plazi]
[/quote]

pa ne popunjava se gap jer se neko mora zrtvovati nego jer je pretjerano raslo-a kod diokija i sumanuto
uostalom gapovi su jos mnogo nize

kakve vi uopce imate tagete i po cemu? fundamentima? da cujem analizu…
ili je ona-navlaci kupce pa se iskrcaj i bjezi?

Evo ako probije ovog sa 7000 kn možda dođete na svoje s tim gejpovima.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

opet smo u zoni gdje nema trgovine…osim poneke drhtave ručice…ne znam ima li ih dovoljno da krenemo na 18,xx

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Niste ga odlučnije probili, kupio čovjek malo, povukao se lijeno niže, do kraja dana bez panike.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

trejderi i špekulanti prelaze u dlkv…mislim da je to dobro za diok…vratit će se nazad…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Kako je riješeno na Dalekovodu – valjda će i na Diokiju isto tako – Dioki vrijedi 200 kuna!

ako gledamo fundamente onda bi u usporedbi s dlkv nakon predstecajne svaki dionicar jos trebao platiti 60 kn nekome da taj postane vlasnik…
srecom to ipak nemogu izvesti…
dakle ,da ponovim,vrijednost diokija je ispod nule…
[/quote]

Za razliku od Dalekovoda Dioki ima imovinu koju može prodati višestruko no što vrijedi u bilanci.
A ako malo bolje pogledaš, Dioki ne bi bio tu gdje je da je HBOR proslijedio kredit EIB-a. Ne bi bilo dugova koji su rezultat investicija u VCM/PVC.

Vrijednost Ćuf-a u bilanci Dine je oko 3 milijuna kuna – realna vrijednost je oko 40 milijuna kuna.
To je razlika.

Zanima me dali je itko bio na sastanku u Utrinama i što kaže odvjetnik za cijelu ovu situaciju oko dioki-a?

@sava

pusti decu neka uče,mislim da ih većina nikada nije ni bila pogledati položaj na Kvarneru i proučiti vrijednost i budućnost profitabilnosti posla .

Popunjavanje gapa na 18 kn nije uspijelo,očekujemo rast do 24-25 kn..

@sava

pusti decu neka uče,mislim da ih većina nikada nije ni bila pogledati položaj na Kvarneru i proučiti vrijednost i budućnost profitabilnosti posla .

Obzirom da Dioki u bilanci ima AdriaOil SpA S 20.000.000 kuna nije na odmet napomenuti da AdriaOil ima 82% Ćuf doo ili cca 160 milijuna kuna.
Sve u svoje vrijeme i strpljivo.

A i kada napokon prodamo to zemljište ostaje koncesija koja je u bilanci 0 kuna!

Bez uvrede prijatelju ali kada bi te toliko to zanimalo nasao bi nacina da prisustvujes tom sastanku.Dosta mi je takvih koji sjede kuci i cekaju da netko drugi rjesava njihove probleme.

Da su nas preveslali “ko mlade majmune”. Treba čekati kraj predstečajne nagodbe, kao sada se ne može ništa. Čovjek kaže da nam se može dogoditi da ostanemo bez novaca.

New Report

Close