DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kliring
naravno da hoce,nebi Cermak na sljepo ulazio u takvu investiciju
i vidi se po kupnji

Koliko slijepo Čermak i njegovi “inženjeri” ulaze u investicije govori slijedeći članak:
http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/u-energetskoj-utrci-ugljen-ipak-pobjeuje-plin-235215
Htio je u Brodu sagraditi kopiju elektrane Irsching 5 koju Eon upravo zatvara zbog neprofitabilnosti.
Nije najgore što mi stručnjaci to odavno znamo, nego je najgore što nas špekulanti uvijek nadglasavaju, a poslije se čude zašto u Hrvatskoj (i u svijetu) sve propada.
P.S. Da mi ne bi rekli da sam general poslije bitke pronađite moj post na ovom topicu stariji više od pol godine u kojem piše da plin ne može konkurirati ugljenu.

richter
ljepo je bit u DIOKIJU
još kad znamo da fondovi moraju kupovat
i kad je prosjek ulasaka 11kn

Kako je riješeno na Dalekovodu – valjda će i na Diokiju isto tako – Dioki vrijedi 200 kuna!

Ovo će vam završit do 30 kn kada izađe pozitivna vjest,jedino što treba sačekati je popunjavanje gapa na 18 kn,da imamo slobodan rast na više razine 25-30 kn.

Idemo gospodo popunite taj gap da možemo krenuti prema višim cijenama…

Ovo će vam završit do 30 kn kada izađe pozitivna vjest,jedino što treba sačekati je popunjavanje gapa na 18 kn,da imamo slobodan rast na više razine 25-30 kn.

Idemo gospodo popunite taj gap da možemo krenuti prema višim cijenama…

Ti doista vjeruješ da će ti uz ovakvu kupnju netko prodati po 18 kn?!?!? [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

zaboravi na taj gap

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Iskreno se nadam da ovi prodavači nisu prodavali zbog dlkv čija predstečajna nema veze s ovom od diokia, dioki je u mnogo boljoj poziciji.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Iskreno se nadam da ovi prodavači nisu prodavali zbog dlkv čija predstečajna nema veze s ovom od diokia, dioki je u mnogo boljoj poziciji.

…neka samo prodaju…to je dobro za prociscavanje strukture dionicara…. 😉

@gismund

popunjavanje gapa na 18 kn je potrebno za rast,dali će newtko prodavati ili ne ,njegov odabir…

@gismund

popunjavanje gapa na 18 kn je potrebno za rast,dali će newtko prodavati ili ne ,njegov odabir…

evo ja ću ti uzet sve po 18 kn koliko imaš da imaš, samo reci da stavim nalog

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

Popunjavanje gapa će ti biti jedino ako 4.4. dođu neke jako loše vijesti. Onda se ide na 18 pa poslije iznad 20 kako to biva.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@lacoste: ne znam odakle ti to da se gap bas mora popuniti. ovisi o tome koje prirode je bio rast cijene:

“One must keep an eye on the volume. If it is heavy after the gap is formed then there is a good chance that market does not return to fill the gap.”

..a to je upravo ovdje bio slucaj. Veliki promet nakon naglog rasta.

New Report

Close