Sretno s dionicom… btw. ja sam svoje prodao i po većoj cijeni….
U dionice se obično ulaže višak novca, većina ljudi u hrvatskoj danas nema viška novca…. sav novac stoga uložen u krizi u dionice pretvara se u gubitak!
Iduće godine lupiti će vam porez… država ide nizbrdo, pa razmislite i o toj varijanti
btw. ja sam svoje prodao i po većoj cijeni….
super za tebe…a što te onda stalno tjera na ovaj topic pljuckati po DIOKI-u?
Sretno s dionicom… btw. ja sam svoje prodao i po većoj cijeni….
U dionice se obično ulaže višak novca, većina ljudi u hrvatskoj danas nema viška novca…. sav novac stoga uložen u krizi u dionice pretvara se u gubitak!
Iduće godine lupiti će vam porez… država ide nizbrdo, pa razmislite i o toj varijanti
Kolega čuvajte ga onda na oročenju za3% godišnje, uz inflaciju 5%, pa ako bude sreće, možda gubitak neće preći 2%, al ulaskom u EU možda i nama genijalci iz Bruxellesa nalože da se svakom od štednje uzme 10-20%…
eksponencijalni rast,ako je rast.
Naravno i eksponencijalni pad.
Iskreno, ja očekujem okomiti pad prema deset kolika je cijena dokapitalizacije.
Čuvajte se sindikata,koji će možda čak plivati uzvodno.Ne pratite ga,ili iskočite
iz splavi,prije nego vas rijeka razbije o hridi!
Ne brini, pazim na pojedinosti,
@inverter
popunjavanje gapa na 18 kn,no frks…..
moj savjet,ako ne želite prodati nemojte pratit trgovanje diokijem sve dok ne dođu dobre vijesti(04.04.).jer ovo je mrcvarenje.ići će malo gore,pa malo dole.pa će te se lako predati i navesti će vas prodate njihovim lukavim potezima,a u stvari niste mislili.pozdrav
p.s. posjedujem dionice diokija
očekivani pad…budimo realni![emo_beztona]
kakvi su do sada bili padovi nakon velikih porasta,grafovi jasno pokazuju..
cudim se da su se ljudi usudili ici na odbijanac u ovoj turi,a jos su 2 gapa bila..
ali veliki volumeni pa hajde..iako tako su se krcali i prije a cijena je padala
broj 5 se predomislio nakon prodaje ponovo krenuo u kupnju 3000 kom
…u ponedjeljak je prodao nesto manje od tih 3000. Trejda covjek. 😀
Novo ime u top10:
8. KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333) 12.720
Broj 10 Dokupio par sto komada:
10. STIPANOV DAMIR (85431619318) 9.640
Gospon Knezevic je inace 5. dionicar SUNH-R-A:
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=SUNH-R-A
@gruba
moj savjet,ako ne želite prodati nemojte pratit trgovanje diokijem sve dok ne dođu dobre vijesti(04.04.).jer ovo je mrcvarenje.ići će malo gore,pa malo dole.pa će te se lako predati i navesti će vas prodate njihovim lukavim potezima,a u stvari niste mislili.pozdrav
p.s. posjedujem dionice diokija..
?????
Koje dobre vjesti 04.04.2013???