DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemojte da vas plaše sa lupanjem sitnih naloga po bidu.satvili su na asku nalog od 3800kom. na 20,52kn kao blokada za prema naprijed,jer im je želja da skupljaju koliko još mogu na ovim razinama,dok ne dođe dobra vijest.
pogledajte koliko sve ukupno ima doinica na bidu,a koliko na asku(trenutno bid-53554kom. na asku-52945kom.)pozdrav

GAP NA 18

Očito nije nemoguće da se vraćamo i na 18…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@magnat

Taj gap se očekuje nekoliko dana,dali će se danas popuniti vidjeti ćemo …

očekivani pad…budimo realni![emo_beztona]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

GAP NA 18

haha, odmah se vidi da ste vas dvojica danas u panici prodali [emo_smijeh]

koji 18?????????????? o čemu pričate. prvo su vas isplašili sa par stotina dionica lupanjem po bidu,jer se paničari javljaju.ajde paničari najbolje je za vaše zdravlje da sve isresete danas jeli tko zna šta će biti sutra. ja vas čekam na bidu.ha,ha,ha.
sad je čeka pa lupanje po asku (čekaju da se skupi naloga do 20 kunića).

ja se ispričavam,jer sam izjavio da se čeka lupanje po asku.svega dvije minute nakon mog posta počelo je lupanje po asku,te dizanje naloga na bidu.još jednom nemojte mi zamjerit za točno davanje informacija.
p.s.naravno nisam ja lupao po asku.
uf jedan skriveni nalogić na asku opet igra i želja da se skuplja na ovim razinama.

Ima jedan gap od 24 do 30 [emo_smijeh] ali njega ne popunjavamo do novih vijesti. Nek čačkaju novinari malo, jedna pozitivna vijestca eto nas na 30 kn.

Gapovi se nažalost popunjavaju i na jednoj i drugoj strani, pogotovo kod malo burnijeg trgovanja.

Točan odgovor je...

Ajde generale , daj ljudima akontaciju !

ova tura igranke je finito… ko je jamio jamio je trebamo novih vjesti…[emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

GAP NA 18

haha, odmah se vidi da ste vas dvojica danas u panici prodali [emo_smijeh]
[/quote]

Ja nisam ništa prodao kolega, samo upozoravam da su uvijek moguća 2 scenarija…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close