Vrlo je naivan onaj koji misli da ce dioki u stecaj.
Zamislite kakva ce eksplozija biti na burzi kada se 4.4. prihvati plan restrukturiranja DINE.
Na kupnji iznad 19 kn trenutno je preko 25.000 dionica [emo_cool]
p.s. 35.000 dionica
hvala u ime onih koji nemaju gledalice ako takvi uopće postoje?
možeš objasniti sugestiju k/p naloga na smjer kretanja cijene dionice?
hvala.
Vrlo je naivan onaj koji misli da ce dioki u stecaj.
Zamislite kakva ce eksplozija biti na burzi kada se 4.4. prihvati plan restrukturiranja DINE.
A tek ako od toga ne bude ništa i dođe do stečaja što onda treba gledati i drugu stranu medalje a ne tupiti jedno i biti sljep kod očiju postoji i ta druga opasna opcija.
.. niste bas pratili dogadjaje oko Dioki d.d. izgleda. Procitajte sve novinske clanke, vezano za tvrtku, unazad 3-4 mjeseca, pa se vratite.
Ako se ne prihvati plan ide se na dogovaranje izmjena koje ce odgovarati svima. Eventualno odbijanje plana ne znaci stecaj.
Ako ova dionica pređe uskoro 30 k do kraja ljeta biti će duplo a za 2 godine isto toliko eurića.sa obzirom da može i pasti i prepoloviti se ali uz dogledno vrijeme i oporaviti se na 20 kuna dolazim do zaključka da su Hrvati u suštini inertni neobavješteni i neskloni zarađivanju kao i riziku koji ovdje po meni i nije toliko velik sa obzirom na nevjerojatan profit koji se može ostvariti-ali dakako i ne mora.
sada bi trebao napisati valjda da se ograđujem od svoje poruke na djelovanje potencijalnog ulagača ali u dioničarstvo je za mene
potpuno individualni čin gdje samo ti sam možeš snositi odgovornost za to hoečeš li ili nećeš na njih utrošiti pare kao što i ja koji sam unutra mogu prodati dionice ili čekati-a što možeš očekivati od muškarca spremnog za avanturu.
trejderima se izbijaju dionice oko 20 kn bez naglog dizanja cijene tako da kad krene pravi rast više neće imati čime štopati.
jučer je na ovim razinama pobrano oko 50.000 dionica, dan prije toga oko 80.000 komada, a danas samo 18.000 komada, izgleda da trejderi imaju sve manje dionica u rukama?? [emo_namigusa]
Na horizontu nema više nikakvih sinusoidnih valova ali zato vidim jednu ljepu exponencijalnu krivulju..[emo_zacudjen][emo_zacudjen]
I što kaže exponenijalna krivulja??
jesam ,od 16-17-18 kn[emo_vrtimise]
Koji mir ,na gledalici ,svi spavaju,[emo_cool]gospodo idemo prema 18 kn popuniti krivulju koju št.gospodin “tute” navodi ili prema 23-24 kn na novu ljestvicu i nivo…..
Na kupnji iznad 19 kn trenutno je preko 25.000 dionica [emo_cool]
p.s. 35.000 dionica
može ovaj put prebrojavanje trupa na prodaji do 21? ili se od šume ne vidi drvo?