DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Akontacija za place ?

može pojašnjenje…

Akontacija za place ?

može pojašnjenje…

?
Turci ulaze , Čermak se smilovao ? nemam pojima , ali sve više kupaca 83.346 kom.
[/quote]

Drugi se tjedan Slavko vraca iz usa sa 10 milrd kuna..nek odvoji 300 tinjak mil kuna za zeljiste gdje se planira lng terminal i svi sretni.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kolega 051 možda se čeka vaš hrabri izlazak iz anonimnosti pa da povedete radnike Dine k boljoj budućnosti?

Mene sa Diokiem srećom vežu još samo lijepe uspomene. Ako uspijem izvući nešto od duga , super. Ako ne , što se mene tiče može sve otići u tri… Tako da nažalost moram odbiti vašu ponudu.

ciji je skriveni nalog (5000)na kupnji?

Ne znam, bio je je i jedan od 10 000 kom. Čitav dan osim ujutro nakon naglog rasta bilo je nemoguće ali nemoguće kupiti išta čekajući na bidu. Dionice kupuje netko veliki i one prelaze u sigurne ruke. Ohrabruje što je svaki dan rast na velikom prometu i što ako prodaš moraš skuplje ulazit ako želiš ostat u vagonu zvanom up up jer prodaje po bidu gotovo da nema a kupnja je nevjerovatno agresivna.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

možda fond kupuje?

“Više o sudbini tvrtki znat će se na ročištu vjerovnika 4. travnja, koji će odlučiti o prijedlogu tvrtke Crodux plin generala Čermaka koja je zainteresirana za preuzimanje.”

Nije ni cudo da se agresivno kupuje kada je samo 10 radnih dana do odluke. Sto je taj dan blize, cijena ce rasti…

možda fond kupuje?
[/quote]
top 10
4. ČALIĆ PETAR -7000
nema jacih igraca u top10

možda fond kupuje?
[/quote]
top 10
4. ČALIĆ PETAR -7000
nema jacih igraca u top10
[/quote]

moguće da se pojave idućih dana u top10 …a možda kupuju na skrbničke račune manje količine da se ne pojave u top 10 prije vremena

Ovo danas pred kraj dana je bilo čisto iskrcavanje na djelu, sa “jakom” podrškom na bidu od 5000-10000kom koji, naravno, nisu ništa kupili, premda su bili na 20-30tak lipa od aska.

treba sačekati hoće li se postići dogovor s vjerovnicima jer to stubokom mijenja cijelu situaciju i diže firmu iz blata

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

New Report

Close