DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neki igrači očito baš žarko žele ostati bez love kad pored dobrih dionica kupuju brdo neriješivih problema zvano Dioki.

jedino što znam da je u ponedeljak prosjčna cjena bila skoro 15kn danas je petak a ljudi se boje ostati u diokiju preko vikenda ko đavla
iče cjena dole a ja je čekam na 15.xx

Svi jedva cekamo tebi prodati na 15, pa cemo to poslije moliti da nam prodas po 25.
Dobar ti je plan…nisi ga trebao iznijeti ovako javno. Sad ce te svi kopirati [emo_smijeh]
[/quote]

da da baš ču sad kupovat po 17 ono što ste vi kupili po 16 pričekaču jer mislim da ide na 15…

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Rješenjem se pozivaju vjerovnici da u roku od 30 dana prijave svoje tražbine, a razlučni i izlučni vjerovnici da obavijeste Nagodbeno vijeće o svojim pravima.

Molim tko se razumije u stečajnu problematiku, trebaju se imatelji dionice prijavljivati trgovačkom sudu ili nekoj drugoj instanci?

Kune nisu problem, kuna nema

Molim tko se razumije u stečajnu problematiku, trebaju se imatelji dionice prijavljivati trgovačkom sudu ili nekoj drugoj instanci?

Ajme meni….ne trebaju, naravno da ne trebaju

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Da. trebas dionice staviti u vercicu i donijeti u Dioki d.d. Trazi na porti Dolezila i njemu predas.

Onda dodji na sastanak vjerovnika. Moras obuci zuti sako da znaju da si dionicar i da te posebno tretiraju.

jedino što znam da je u ponedeljak prosjčna cjena bila skoro 15kn danas je petak a ljudi se boje ostati u diokiju preko vikenda ko đavla

Svi jedva cekamo tebi prodati na 15, pa cemo to poslije moliti da nam prodas po 25.
Dobar ti je plan…nisi ga trebao iznijeti ovako javno. Sad ce te svi kopirati [emo_smijeh]
[/quote]

da da baš ču sad kupovat po 17 ono što ste vi kupili po 16 pričekaču jer mislim da ide na 15…
[/quote]

Ma kupovat ćeš na 27 ovo što mi sada kupujemo, i još ćeš govorit kako je jeftino.

[/quote]

[/quote]
Ma 11 možda na 16 kupuju samo naivci.

Rješenjem se pozivaju vjerovnici da u roku od 30 dana prijave svoje tražbine, a razlučni i izlučni vjerovnici da obavijeste Nagodbeno vijeće o svojim pravima.

Nije stečajna nego predstečajna a Dioki je PRVI i JEDINI – za sada – koji je ispunio uvjete te se SVI[emo_smijeh] nadamo da će se uspješno okončati.
Kao što vidiš izlučni i razlučni prijavljuju umjesto potraživanja PRAVA!
Za pretpostaviti je da će se ta prava namiriti iz založene neoperativne imovine a što će onda eliminirati dug prema bankama u bilanci!

Ovo je dobra vjest,sada je jasno što se kupilo u velikim količinama,proteklih dana.

Ima i druga varijanta – zove se Čermak!
Obzirom da Čermak ulazi u izgradnju kogeneracija s stranim partnerima možda malo zarizika pa se dogovori s RJ i sve to odradi umjesto predstečajnog upravitelja.
Za prepostaviti je da s bankama može odraditi kredite jer je dobar dio kredita dugoročan – npr HGAA do 2019.
U tom slučaju sve ovisi o dogovoru RJ – Čermak.
Jer Čermaku je itekako bitan plin i LNG terminal i ne samo obzirom na elektrane nego i u svezi transporta na LNG.
Ako uđe u LNG projekt može ograničiti ili nedopustiti pristup trećima te preuzeti kompletan teški transport, bunkering i sl.

@sava

Misliš da navedeni gospodin skuplja ove količine,u zadnjih nekoliko dana ili??

mnogi se neće usuditi prenoćiti u ovoj dionici pa bi pred kraj dana moglo biti jačih udara po kupnji, zato oprez!

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close