modrobradi pa trend je takav upravu si ali imamo tehničkiodbijanac, poslije će opet dole kako bude bliže kraj dana ali sad je safe za ući.
jedino što znam da je u ponedeljak prosjčna cjena bila skoro 15kn danas je petak a ljudi se boje ostati u diokiju preko vikenda ko đavla
iče cjena dole a ja je čekam na 15.xx
mene zanima ko je mladen janiška on je stečajni upravitelj dalekovoda i diokija ko je on i ko mu daje da bude stečajni upravitelj ti stečajni upravitelji masne pare uzimaju a nema rezultata jedini uspješni stečaj je bio pevec [emo_mrgud]
Činjenica je da je onaj pravi gap na 13 kn ako ćemo tehnički, isto tako je činjenica da je već sad kupnja po asku iznad prosječne a dolazi i vikend pa valja biti oprezan. Ali kako je ovo burza činjenica je i da činjenice ne vijede ništa jer uvijek bude obrnuto od vjerovanja mase.
krivo nije stečaj nego predstečajna nagodba ma isto g.vno drugo pakovanje
Zasto se ljudi boje vikenda u dionici? Sto bi se moglo dogoditi?
Imate danas vijest da je otvorena predstecajna nagodba, dakle sve ide svojim tijekom.
ogromna je razlika….
jedino što znam da je u ponedeljak prosjčna cjena bila skoro 15kn danas je petak a ljudi se boje ostati u diokiju preko vikenda ko đavla
iče cjena dole a ja je čekam na 15.xx
Svi jedva cekamo tebi prodati na 15, pa cemo to poslije moliti da nam prodas po 25.
Dobar ti je plan…nisi ga trebao iznijeti ovako javno. Sad ce te svi kopirati [emo_smijeh]
u čemu je razlika ako vjerovnici ne prihvate plan restrukturianja firme šta onda?????
onda se mijenja predloženi plan restrukturiranja firme ili se može izraditi novi itd. …uostalom uzmi zakone u ruke pa čitaj
Rekao bi da traje iskrcaj na 17 kn!!
Šanse da će se popuniti i onaj prvi gap 13 kn – dajem 60 % osobna procjena!
Nikako nagovor na kupnju ili prodaju, dakle nikako…
onda se mijenja predloženi plan restrukturiranja firme ili se može izraditi novi itd. …uostalom uzmi zakone u ruke pa čitaj
za to vrjeme rastu potraživanja smanjuje se kapital firme dug se povečava zbog kamata
predstečajni upravitlji advokati revizori naplačuju svoje usluge a proizvodnja nula
a onda za godinu ili dve piši kuči propalo jer se ne može više spasit a neko če zaradit na zemljištu i zgradama i strojevima
zato nam je i država takva