Prenoćiti vikend u dionicama pred stečajom za to treba stvarno hrabrost ili ludost.
Da. Također, tko je kupio dionicu u stečaju prije nego je porasla 100%, taj je ludo sretan.
kupnja jača
Ma samo se vi dobro pripremite u Rijeci- ovaj put nema grešeke!
kad si ljude navlačio u DIOKI po 400-500 kn ni tada ti nije bilo greške!?!? a cijena je sad 17 kn?!? daj nam to malo pojasni, puno ljudi zanima odgovor????
nizzo
zar ti mislis da je cermak sastavio plan ,gurnuo pred vjerovnike,a da sa njima prije nije obavio razgovore.
Prenoćiti vikend u dionicama pred stečajom za to treba stvarno hrabrost ili ludost.
Dajte molim vas pa pola zse je pred stecajem..sta bi se to trebalo desit preko vikenda..?…Nista strasno ako se dioki danas vrati i na 15…zasto 15…zasto ne 5….zasto ne 50…Pa ni jedna ni druga ni treca cijena nema veze sa vrijednoscu firme nego sa trzistem i njegovim valovima. Dioki kad je radio i izvozio trgovao se i preko 700 kn…Sad je tu gdje je ima dugova koliko ima…ima i vrijednosti koje se mogu ali isto tako i ne moraju isplatit …koliko to vrijedi…a tko ce ga znat. Kupite ako vam se kupuje…cekajte…prodajte ako vas je strah ili ne zelite riskirat…ali ne zagovarajte ni jednu cijenu jer ni jedna nije tocna…Od ponedjeljka je Dioki u crobex indexu…bit ce zanimljivo ako se valovi nastave…u bilo kojem smjeru..
Pozdrav
Lucijan
ma pusti ih neka se naslađuju
ja imam vremena za dvije godine bi mogao opet bit novi bmw u mojoj garaži
lucijan
sve si rekao.pozdrav
Možda malo griješim, ali čini se da je ova TA korekcija završila, osjeća se pozitivni naboj na 17 i spremnost na tučnjavu na toj cijeni, što znači i povratak na više.
Od ponedjeljka je Dioki u crobex indexu…
moguće da će u ponedjeljak indeksni fond krenuti kupovati poveću količinu dionica DIOKI-a, još ako dođe do nekakvog dogovora čermaka i vjerovnika mogla bi se cijena na brzinu vratiti na 23-25 kn, moguće krene i prema 30
Mogli bi i ispod 12 kuna i to vrlo lako.
Prosječna 17, neko siluje sa par stotina dionica spuštanje, ali to je to, kuna vamo tamo, nalazimo se na samo tri kune više od objave Čermakova ulaska.