DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hajde stisni

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

po nalozima se vidi da su na prodaji sitni…a na kupnji malo veći igrači sa nalozima zaokruženim na 200, 500, 1000, 1200…

o čemu ti pričaš?!? kotu 20 brani jedva 6000 komada, kad netko stisne tipku SELL ode DIOKI u ponor!
[/quote]
Ne baš u ponor ali na 12 kuna samo tako.[emo_palacd]

hajde stisni

zadovoljan??????

pukla je slabašna brana na 20 kn, sad kreće potop!!!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

A SAD GLEDAJTE ONO ŠTO VAM JE KOLEGA FAUST GOVORIO

vlakić je krenuo nizbrdo treba što prije iskočit nego se strovali u bezdan

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Nije Faust nego ja ljepo naveo ringišpil se vraća na 12 kuna.[emo_palacd]

Bože, kupio sam jučer na 23, pogle sad. Ali uspio sam prodati jučer na 23,30, taman da ostanem na nuli. Brrr!

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Pa nema novog velikog vala dok se ne sruši. Ništa neočekivano.

najbrži prst možda uspije još nešto prodati na 19 kn, a onda se otvara bezdan prema 15 kn [emo_beztona]

vlakić je krenuo nizbrdo treba što prije iskočit nego se strovali u bezdan

pa bas ne vidim da se pretjerano iskače za sad protrgovano samo sa 13000 dionica.. prilika nekima možda da uđu dok je malo niže..

idući tjedan će bit bolje...

svako pojavljivanje Čermaka u medijima to znači da dionica ide i do 30 posto gore.dakle,ako ga netko poznaje neka ga zamoli da da još koji intervju.a on voli medije.ne želim nikoga nagovarati na kupnju jer je to besmisleno pošto ne postoje potpune garancije ali taj čovjek zna sa novcem,dobro je rekao sava,trejderi i investitori pratite njegove poslove i priljepite mu se kao Mjesec Zemlji.

New Report

Close