DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a netko će morati vratiti 2 milijarde kuna kroz eventualne iduće dobiti, tribat će vrimena za to ,pamet u glavu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

HRT TXT radnici prosvjeduju….

Čestitke sindikatu.Naravno,ne sindikatu Diokija,nego sindikatu špekulanata.
Kota 20 uspješno obranjena i sada se čekaju pozitivne vjesti o ulasku Čermaka,
konkretan dogovor i uzlet prema trideset.
Naravno da to neću dočekati,jer ako nešto i kupim još ću brže prodati.
U Diokiju kratkoročno teku med i mlijeko.A dugoročno?Ma tko to šiša!
[/quote]

Do jucer ste tvrdili da necete ulaziti u DIOK, danas mozda na kratko, a sutra…bit ce i dugorocno [emo_smijesak]
Neka, svi su dobrodosli [emo_namigusa]

Lopina mi smo već obrali vrhnje, možda škorup dobiješ.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nesto bas nema prodaje po bidu?
Nema panike, nema propadanja cijene i bezdana na bidu…

Tko zna.. mozda nema ni “sindikata”. 😉

@lopina

Ne brini ti za Čermaka – ima on dobru i pouzdanu matematiku!
Najprije osigurati plin i izgraditi plinske elektrane a onda s svime tim paralelno udariti u OIE tj vjetroelektrane.
Ne misliš valjda da će dopustiti nakon takvih investicija da netko drugi obere vrhnje vjetroelektrana?

ja sigurno ne izlazim…ušao sam sa dugoročnim ciljem…trejdanjem samo mogu zakasniti na val prema gore…osim toga gubim na brokerskoj proviziji…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Kapital i rezerve prema konsolidiranom FI za 2012 na dan 31.12.2012
-60.122.882KN tj. negativni BVPS od cca 15 KN …
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DIOK-fin2012-1Y-NotREV-K-HR.pdf
Cijela firma nije vrijedila 0,01 KN, a neki kupuju 1 dionicu po trenutno
cca 20 KN… zanimljiva računica…

da da nešto me to potsječa na VALIDUS i tamo smo trgovali od 20 kuna pa do 0,3 kune nešto ga ne vidim više na gledalici…

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

ja sigurno ne izlazim…ušao sam sa dugoročnim ciljem…trejdanjem samo mogu zakasniti na val prema gore…osim toga gubim na brokerskoj proviziji…

Vani svi gledaju gdje ulaže WB i slični pa onda prate – kod nas će tako ići s Čermakom!
Pratite Čermaka.

ajd da ima i pametnih ovdje

po nalozima se vidi da su na prodaji sitni…a na kupnji malo veći igrači sa nalozima zaokruženim na 200, 500, 1000, 1200…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

po nalozima se vidi da su na prodaji sitni…a na kupnji malo veći igrači sa nalozima zaokruženim na 200, 500, 1000, 1200…

o čemu ti pričaš?!? kotu 20 brani jedva 6000 komada, kad netko stisne tipku SELL ode DIOKI u ponor!

@lopina

Ne brini ti za Čermaka – ima on dobru i pouzdanu matematiku!
Najprije osigurati plin i izgraditi plinske elektrane a onda s svime tim paralelno udariti u OIE tj vjetroelektrane.
Ne misliš valjda da će dopustiti nakon takvih investicija da netko drugi obere vrhnje vjetroelektrana?

VIDIM DA SAM ZA OVO UKNJIŽIO 5!
Je li to zato što taj zna o čemu se radi ili nema pojma o čemu se radi glede VEZE plin – OIE ?

New Report

Close