a još kad objave vijest da se vjerovnici slažu sa planom (već je to prije dogovoreno),ode do tridesetke.nema više vraćanja.pozdrav
Dionica Diokija na ZSE u četiri dana narasla 84 posto
nerazumjem čemu čuđenje, na rast,ako je i laiku jasno da netko skuplja sa ciljom.
ja sam dva puta kupio i preprodao.jucer na kraju ponovno kupio i vise ne prodajem do slijedeceg veceg rasta.
nerazumjem čemu čuđenje, na rast,ako je i laiku jasno da netko skuplja sa ciljom.
1. rast od enormnih +84% u 4 dana je abnormalan, pogotovo što se radi o gubitašu s dugovima preko 2 milijarde kuna koji ne radi preko godinu dana!
2. nitko veći ne skuplja s nikakvim ciljem jer bi se to odavno vidjelo u top 10, kupuju samo špekulanti koji prodaju kunu skuplje, što se vidi iz posta kolege “arna” na vrhu stranice! jučer se vidjelo da im to više ne prolazi i pred kraj dana počeli su se rješavati dionica
3. kako se balon napuhao do maksimuma, već danas možemo očekivati njegovo pucanje uz jači pad cijene koji će se nastaviti i idućih dana
4. ako se utvrdi da dokap novih dionica ne ide po 20 kn, nego po npr. 10 kn, slijedi još žešći pad cijene!
faust 55
kako na ksst,svaki danom se protrguje do 100kom.a u topu 10 nema velikih promjena.a da ne nabrajam i druge dionice.ne budi naivan.skupljaju na vise racuna.pozdrav
Dionica Diokija na ZSE u četiri dana narasla 84 posto
Parliament gives go-ahead to energy infrastructure package guidelines
Vaš link …[/url]
Vaš link …
LNG projekt definitivno ima zeleno svjetlo iz EU kao projekt od zajedničkog interesa! Ne znam zašto radnici moraju protestima tražiti ispunjenje obveze koju si je Vlada sama zadala?
Uostalom LNG Hrvatska se dokapitalizirala s 3 milijuna eura i to je znak da idu u projekt pa neka napokon donesu odluku o kupovini zemljišta – fakat bi imali i sredstva za pokretanje proizvodnje.
faust 55
kako na ksst,svaki danom se protrguje do 100kom.a u topu 10 nema velikih promjena.a da ne nabrajam i druge dionice.ne budi naivan.skupljaju na vise racuna.pozdrav
ne budi naivan, nema tu nikakvih skrivenih računa!
još imate neku slabu kupnju na 20 kn, a onda držte gaće!
Ako špekulanti žele rušiti ovu dionicu, neka ruše. Ja sigurno neću prodavati svoje.
Ako bog da i sreća junačka za koji dan neće biti perspektivnije dionice na ZSU.
ja sam dva puta kupio i preprodao.jucer na kraju ponovno kupio i vise ne prodajem do slijedeceg veceg rasta.
šta ako ne bude više rasta nego samo pad ostačeš i dalje u dionici [emo_ooooo]
PS e daj prihvati prijateljstvo da mogu vidit šta si napiso
evo opet fausta demantiralo, 5000 kom na kupnji[emo_smijeh]