DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a još kad objave vijest da se vjerovnici slažu sa planom (već je to prije dogovoreno),ode do tridesetke.nema više vraćanja.pozdrav

Dionica Diokija na ZSE u četiri dana narasla 84 posto

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

nerazumjem čemu čuđenje, na rast,ako je i laiku jasno da netko skuplja sa ciljom.

ja sam dva puta kupio i preprodao.jucer na kraju ponovno kupio i vise ne prodajem do slijedeceg veceg rasta.

nerazumjem čemu čuđenje, na rast,ako je i laiku jasno da netko skuplja sa ciljom.

1. rast od enormnih +84% u 4 dana je abnormalan, pogotovo što se radi o gubitašu s dugovima preko 2 milijarde kuna koji ne radi preko godinu dana!
2. nitko veći ne skuplja s nikakvim ciljem jer bi se to odavno vidjelo u top 10, kupuju samo špekulanti koji prodaju kunu skuplje, što se vidi iz posta kolege “arna” na vrhu stranice! jučer se vidjelo da im to više ne prolazi i pred kraj dana počeli su se rješavati dionica
3. kako se balon napuhao do maksimuma, već danas možemo očekivati njegovo pucanje uz jači pad cijene koji će se nastaviti i idućih dana
4. ako se utvrdi da dokap novih dionica ne ide po 20 kn, nego po npr. 10 kn, slijedi još žešći pad cijene!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

faust 55
kako na ksst,svaki danom se protrguje do 100kom.a u topu 10 nema velikih promjena.a da ne nabrajam i druge dionice.ne budi naivan.skupljaju na vise racuna.pozdrav

Parliament gives go-ahead to energy infrastructure package guidelines
Vaš link …[/url]
Vaš link …

LNG projekt definitivno ima zeleno svjetlo iz EU kao projekt od zajedničkog interesa! Ne znam zašto radnici moraju protestima tražiti ispunjenje obveze koju si je Vlada sama zadala?
Uostalom LNG Hrvatska se dokapitalizirala s 3 milijuna eura i to je znak da idu u projekt pa neka napokon donesu odluku o kupovini zemljišta – fakat bi imali i sredstva za pokretanje proizvodnje.

faust 55
kako na ksst,svaki danom se protrguje do 100kom.a u topu 10 nema velikih promjena.a da ne nabrajam i druge dionice.ne budi naivan.skupljaju na vise racuna.pozdrav

ne budi naivan, nema tu nikakvih skrivenih računa!
još imate neku slabu kupnju na 20 kn, a onda držte gaće!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Ako špekulanti žele rušiti ovu dionicu, neka ruše. Ja sigurno neću prodavati svoje.
Ako bog da i sreća junačka za koji dan neće biti perspektivnije dionice na ZSU.

juče su trejderi s.ušili

ja sam dva puta kupio i preprodao.jucer na kraju ponovno kupio i vise ne prodajem do slijedeceg veceg rasta.

šta ako ne bude više rasta nego samo pad ostačeš i dalje u dionici [emo_ooooo]

PS e daj prihvati prijateljstvo da mogu vidit šta si napiso

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

evo opet fausta demantiralo, 5000 kom na kupnji[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close