DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Samby
Sigurno ih se ne može nazvati investitorima jer u jednom danu nekoliko puta uđu i izađu i tako sve dok cijena raste. Kad počne padati svi bi u isti tren htjeli prodati, a svi znamo da je to nemoguće i tada ti trejderi ostanu i bez to malo novaca koji im je potreban za preživljavanje. Špekulanti su zato jer špekuliraju da će se pozitivno riješiti ova nagodba,a ako neće popušit će pola uloženog novca što je već viđeno na Ingri kad je narasla sa 4 kn na 12kn i opet pala na 4kn.

danas pred kraj dana već se počela osjećati panika da se ne zaglavi u dionici koja je počela padati, sutra bi to moglo biti još izraženije.
sutra na otvaranju će vjerojatno biti glumljenja kupnje (lažnjaci koji bi kao kupovali po 23-25 kn), a brzo nakon toga iskipavanje tisuća dionica po bidu

Moje pisanje je isključivo odraz mojeg razmišljanja u određenom trenutku, a ne savjet za kupnju/prodaju dionica.

@samby

Što rade i na koji način je stvar pojedinaca i njihovog načina rada.

Ali da treba kupiti na početku trgovanja u jutro i prodati na 23,50 – 24,00 kn ,i ploviti na valovima treba.

Nema isplata plaća,nema proizvodnje ,ali zato raste dionica 84%u nekoliko dana bravo dioničari veselite se[emo_bijesan],..kad mi nemožemo

danas pred kraj dana već se počela osjećati panika da se ne zaglavi u dionici koja je počela padati, sutra bi to moglo biti još izraženije.
sutra na otvaranju će vjerojatno biti glumljenja kupnje (lažnjaci koji bi kao kupovali po 23-25 kn), a brzo nakon toga iskipavanje tisuća dionica po bidu

U 3 dana 30% free floata je promjenilo vlasnika i to nisu sve špekulanti kako sugeriraš – špekulanti su u biti burek majstori. Ovo je nešto veće – zašto to ne povežeš s ČERMAKOVOM PONUDOM?

Odlučno raslo na velikim volumenima.

Malo preispitaj prošle dane i vidi se da ih se dosta jako interesira za sudbinu projekta na KRKU.
Malo u kalkulator i evo činjenica koje mogu fundamentalno potvrditi rast.
Od sada pa konca stoljeća.

U 3 dana 30% free floata je promjenilo vlasnika i to nisu sve špekulanti kako sugeriraš – špekulanti su u biti burek majstori. Ovo je nešto veće – zašto to ne povežeš s ČERMAKOVOM PONUDOM?

ne budi smiješan, 90% prometa rade špekulanti…ja sam npr. mali špekulant i danas sam kupio 6000 komada DIOKIA, potom prodao 6000 komada, zarada mi je bila samo za par bureka, ali baš me briga jer nisam lud prenoćiti u ovoj dionici…ovakvih kao ja ili većih je bilo sigurno još 10 i danas i svaki dan!
nema ovdje velikih kupaca, ovo je sve samo preljevanje iz šupljeg u prazno, a vrlo skoro će nastati ogromna rupetina na kupnji i panična rasprodaja dionica od strane desetina malih ulagača koji još drže po 1000-5000 komada!

@arno: ma ja mislim da ih je bilo bar 20-30 i jos 500 manjih. 🙂

Gledajuci kretanje cijene danas, mislim da nema puno takvih kao vi. Raspon cijene je jednostavnio bio premali. Gotovo cijeli dan izmedju 21-22. Ustvari, iznenadilo me tako odlicno i mirno trgovanje danas bez prevelikog udaranja na bid.

Bit ce zanimljivo vidjeti sutra..

@arno: ma ja mislim da ih je bilo bar 20-30 i jos 500 manjih. 🙂

Gledajuci kretanje cijene danas, mislim da nema puno takvih kao vi. Raspon cijene je jednostavnio bio premali. Gotovo cijeli dan izmedju 21-22. Ustvari, iznenadilo me tako odlicno i mirno trgovanje danas bez prevelikog udaranja na bid.

Bit ce zanimljivo vidjeti sutra..

al je zanimljivo da svi takvi prodaju na vrhu i kupe na dnu
i danas se skidalo sa aska momacki

ne budi smiješan, 90% prometa rade špekulanti…ja sam npr. mali špekulant i danas sam kupio 6000 komada DIOKIA, potom prodao 6000 komada, zarada mi je bila samo za par bureka, ali baš me briga jer nisam lud prenoćiti u ovoj dionici…ovakvih kao ja ili većih je bilo sigurno još 10 i danas i svaki dan!
nema ovdje velikih kupaca, ovo je sve samo preljevanje iz šupljeg u prazno, a vrlo skoro će nastati ogromna rupetina na kupnji i panična rasprodaja dionica od strane desetina malih ulagača koji još drže po 1000-5000 komada!
[/quote]

čestitam.. vi ste sigurno ovaj kojeg je pobralo danas na 23,32 .. bolje uložite u neki novčani fond.. tamo vam je sigurnije

idući tjedan će bit bolje...

[/quote]

I sada bi ti ja trebao odgovoriti da sam 10x kupio jeftino i prodao skupo!!!
Pišeš gluposti jer stvarnost trgovanja te demantira – svi burek majstori se preselili na Dioki i digli cijenu za 85%!
Ma nemoj!

Pišeš gluposti jer stvarnost trgovanja te demantira – svi burek majstori se preselili na Dioki i digli cijenu za 85%!

najveće gluposti na ovom forumu pišeš ti i to još od tamo kad si navukao desetine malih ulagača u DIOKI po 400-500 kn i koji su zbog tebe bankrotirali!
i ti se usudiš nekome reći da piše gluposti, ti????
pa ti nemaš blage veze o ulaganjima, ajde reci svima ovdje koliki imaš gubitak na DIOKI-u umjesto što se praviš pametan! je li -70% ili više? [emo_palacd]

http://www.seebiz.eu/bakalovic-s-potencijalnim-katarskim-investitorima-u-lng-smo-napravili-sve-moguce-pogreske/ar-59309/

New Report

Close