DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupovao proslu sedmicu po 12 (3000kom)i danas rjesio.joka vidimo se ponovo na 11-12.pozdrav

joka
opet ce biti ista prica.dionica ce ici sigurno gore.i mislim da trenutno vrijedi 30-tak kuna(gledajuci dlkv,bd62,…).ali ce biti jos pada na stare razine,jer ce se vjerovnici sloziti,pa nece,pa traziti izmjene,…

Na vijest da u dioki ulazi gazprom uslijedio je rast, sad imamo sigurnogkupca i još i HEP, Hep će dugovanja pretvoriti u udjele ili će dobiti zemljište i tako će dioki prelomit dug, čermak samo treba isplatiti plaće, otpustiti tko je višak, dioki će imat jeftiniji plin i struju i vrlo ćr brzo početi poslovati s dobiti, tad će cijena biti mnogo viša od trenutne.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.24sata.hr/biznis/cermak-dao-ponudu-za-dinu-i-dioki-u-planu-je-cak-i-sirenje-305764?from=preview

samo da se plan prihvati i ova agonija vise zavrsi.

p2.sem

jman
ma hoce kolega to je gotova stvar,na RTL vijestima je rekao zamjenik ministra financija da ce oni prihvatit plan… i HEP ce prihvatit jer je u državnom vlasništvu..spremaj ti radno odijelo za rabotu…vidiš da se i Azerbajdžan zaintereseiro za LNG terminal

joka
sam si izjavio da dionica ovisi koliko ce kupac platit!
da imas kes,jeli bi kupovao na ovim razinama ili …

Zanimljivo kako na svim malo volatilnijim dionicama kad dođe veći volumen, iskaču isto toliko ekstremni komentari koji mijenjaju obraze iz dana u dan, po potrebi.
Nikome nije nikad dosta rasta. Ili pada.

Točan odgovor je...

Kolega 051 bilo bi stvarno krajnje vrijeme da se otkačite sindikata . Vaša destrukcija ne vodi ničemu. Imam osječaj da ste vi kao Srećko Šoić ( povređen i uvređen.) Mislim da vas sindikat nije ni povredio ni uvredio. Niste se mogli nositi sa svojim problemima pa ste sada strašno frustrirani .Žao mi vas je.

Ovdje je dobra stvar što i ako bude zamjena duga za dionice, izgleda da će to sve biti jaki igrači (banke, HEP, država) koji neće kao kooperanti kod Ingre rasprodavati dionice na burzi nego će ih zadržati godinama, a to onda znači da te dionice neće tući po kupnji i rušiti cijenu.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

joka
sam si izjavio da dionica ovisi koliko ce kupac platit!
da imas kes,jeli bi kupovao na ovim razinama ili …

59.623 komada dionica je prošlo danas
878.851 kn prometa danas
14,74 prosjecna
15kn zadnja cijena trgovanja

Da HEP i Ina nisu radili to što su radili ne bi bio Dioki dužan Petkim-u tj SOCAR-u tj Azerbajdžanu!
Je li današnji potez Čermaka liječenje rana i šta to u konačnici nosi?

Da HEP i Ina nisu radili to što su radili ne bi bio Dioki dužan Petkim-u tj SOCAR-u tj Azerbajdžanu!
Je li današnji potez Čermaka liječenje rana i šta to u konačnici nosi?

http://limun.hr/main.aspx?id=909231
Plinacro i azerbajdžanski Socaro potpisali memorandum o suradnji
11.3.2013 16:21:00
Predsjednik Uprave Plinacra Mladen Antunović i potpredsjednik Uprave azerbajdžanske državne naftno-plinske kompanije Socar Elshad Nassirov danas su potpisali Memorandum o razumijevanju i suradnji između tvrtki.

Ovime su potvrdili obostrano zanimanje dviju kompanija u državnom vlasništvu za suradnju pri razvoju plinskih sustava i tržišta prirodnog plina zemalja jugoistočne Europe i njihovog okruženja, razmjeni tehničkih informacija o svojim pojedinačnim projektima, kao i općenitom poboljšanju opskrbe, njezine pouzdanosti te diverzifikacije izvora plina za širu regiju, a posebice s obzirom na geostrateški položaj Hrvatske.

Naime, kao vlasnik i operator transportnog sustava u Hrvatskoj, Plinacro je odgovoran za nadzor i upravljanje transportnim sustavom, njegovo održavanje, razvoj i izgradnju, kao i za povezivanje s transportnim sustavima susjednih zemalja, dok je Socar državna naftno-plinska tvrtka Republike Azerbajdžan s iznimnim potencijalima u proizvodnji prirodnog plina. Stoga će na temelju danas potpisanog Memoranduma o razumijevanju i suradnji Plinacro i Socar osnovati Zajedničku radnu skupinu koja će zajedničkim aktivnostima i održavanjem redovitih sastanaka dodatno proučiti područja potencijalne suradnje između dviju kompanija.

New Report

Close