DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mozda milijuni…mozda niti jedna…A sta ste ocekivali kolega apothekar ?..Da ce uplatit par stotina mil eura za otkup Dioki grupe i ispatit sve vjerovnike..?..

Pozdrav

Jasno je meni da tu nema kruha za dioničare, ali vidim da netko na silu kupuje po 14,75 kn pa me čudi njegova logika!??

Ups, nema ga više, natrpali su ga na bidu. Imao je daleko manje nego je glumio sa 1500H tj. puno manje od 15.000 komada, ovako od oka niti pola te količine [emo_palacd]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Tri kriterija po kojima Čermak misli restrukturirati Dioki i Dinu

Razmatrajući opciju preuzimanja cjelokupne grupacije kroz opcije pred stečajne nagodbe rukovodili su se, kaže Čermak, zakonom dozvoljenim kriterijima:

pretvaranja potraživanja dijela vjerovnika u vlasnički udio;
– korištenje zakonski dozvoljenih okvira za otpis ili diskont potraživanja;
– preuzimanje otplate dijela duga kroz kratkoročno i dugoročno opterećenje;

Tko zna koliko će milijuna novih dionica biti izdano na ime duga??? [emo_vrtimise]

Prema dosadašnjem prijedlogu predstečajne nagodbe trebalo bi biti 35 mil dionica.
Smatram da će država ostati na 31%,a da će Čermak preuzeti pravo da umjesto banaka ulewti sa cca 200 mil kn i ostvari 65% vlasništva.Ili će možda možda proći sadašnji prijedlog,a Čermak doplati još 34 mil dionica.Tada bi ih bilo
lijepih 70 mil.
Zaista se divim hrabrima koji ovo kupuju ovako skupo.
Čuvajte se sindikata,koji vam kopa jamu.
Zar niste primjetili da INGR ne pada,sa INDG se ne trguje i da u DIOKI pametri ne ulaze.
Čuvajte se sindikata,nasapšunali su vam dasku.
Vrijeme je za tutanj!

Mozda milijuni…mozda niti jedna…A sta ste ocekivali kolega apothekar ?..Da ce uplatit par stotina mil eura za otkup Dioki grupe i ispatit sve vjerovnike..?..

Pozdrav

Apotekar samo malo druka, pa zna se cijelo vrijeme da tako ide restruktuiranje, normalno da Čermak po raznim modelima postaje vlasnik, ono što ostaje nama je nova i zdrava dionica. Ja je očekujem blizu 30 kuna već do idućeg tjedna.

Tri kriterija po kojima Čermak misli restrukturirati Dioki i Dinu

Razmatrajući opciju preuzimanja cjelokupne grupacije kroz opcije pred stečajne nagodbe rukovodili su se, kaže Čermak, zakonom dozvoljenim kriterijima:

pretvaranja potraživanja dijela vjerovnika u vlasnički udio;

Tko zna koliko će milijuna novih dionica biti izdano na ime duga??? [emo_vrtimise]

Prema dosadašnjem prijedlogu predstečajne nagodbe trebalo bi biti 35 mil dionica.
Smatram da će država ostati na 31%,a da će Čermak preuzeti pravo da umjesto banaka ulewti sa cca 200 mil kn i ostvari 65% vlasništva.Ili će možda možda proći sadašnji prijedlog,a Čermak doplati još 34 mil dionica.Tada bi ih bilo
lijepih 70 mil.
Zaista se divim hrabrima koji ovo kupuju ovako skupo.
Čuvajte se sindikata,koji vam kopa jamu.
Zar niste primjetili da INGR ne pada,sa INDG se ne trguje i da u DIOKI pametri ne ulaze.
Čuvajte se sindikata,nasapšunali su vam dasku.
Vrijeme je za tutanj!
[/quote]

Pa onda lopina, TUTANJ sa teme, ne žicaj popust, sutra je ovaranje uravnoteženjem.

I cuvajte se dobronamjernih savjeta na forumu…pogotovo kad su besplatni

Pozdrav

svi smo mi Crobex

– pretvaranja potraživanja dijela vjerovnika u vlasnički udio;

Tko zna koliko će milijuna novih dionica biti izdano na ime duga???

Kada citiraš i podvlačiš podvuci ono najvažnije!
Glede novih dionica po 10-ti put ti ponavljam da je Dioki Grupa najveći pojedinačni vjerovnik Dine a biti će i veći jer se razlučni vjerovnici poput HGAA neće odreći prava na odvojeno namirenje – zalog je zemljište – pa će se kao vjerovnici pojaviti Ćuf, Kijac i Piros!
Dakle na to ne utječe broj dionica – može ih biti i 1 milijarda a to u postotku ne mijenja naše vlasništvo!

Baš me zanima šta će biti kad grupa počne prikazivati dobit.

Lopina pa imao si čitav vikend za drukanje na dole a dočekalo te +15%

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@apothekar

Jesam li ono tebi jučer objasnio zašto je najjdenostavnije i najbrže restrukturiranje na razini Dioki Holding AG?
Je li to isto danas nudi Čermak?

@apothekar

Jesam li ono tebi jučer objasnio zašto je najjdenostavnije i najbrže restrukturiranje na razini Dioki Holding AG?
Je li to isto danas nudi Čermak?

Mene tvoje teorije uopće ne zanimaju od kad si slične bajke pričao kad je cijena DIOKI-a bila preko 400 kn [emo_palacd]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

apothekar
kolega smiri se
dionica ce vrijedit onoliko koliko je netko spreman platit

Netko je zamijenio nominal I tržišnu vrijuednost .

‘Iščitavamo da bi uz Crodux drugi veći dioničar bio HEP. To je jako dobra odluka’

Iščitavamo da bi uz Crodux drugi veći dioničar bio HEP. To je jako dobra odluka’

New Report

Close