No obzirom da HGAA ne ide s svojim potraživanjima u predstečajnu …
Tko ne prijavi potraživanja u predstečajnu taj gubi prava/imovinu!
Tko ne prijavi potraživanja u predstečajnu taj gubi prava/imovinu!
[/quote]
Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi (NN 108/2012)za Razlučne vjerovnike u postupku predstečajne nagodbe u Članku 59.kaže
Vjerovnici s pravom odvojenoga namirenja su vjerovnici u postupku predstečajne nagodbe ako im je dužnik i osobno odgovoran ili ako se odreknu odvojenog namirenja.
Obzirom da se nisu odrekli odvojenog namirenja onda nisu ni vjerovnici u postupku predstečajne nagodbe,
Vjerovnicu u Ćuf, Kijac i piros koji su založili zemljište!!!
Dakle dug je u rukama Dioki Grupe.
LUCIJAN-Nitko od nas zaposlenika netrazi da nam se isplate nasa potrazivanja od poreznih obaveznika.Mi samo trazimo svoja sretstva od nase nekretnine.Kojoj vladi da se obratimo,Bugarskoj,Madjarskoj,Turskoj pa mi smo gradjani Hrvatske drzave a Hrvatska vlada je izabrana i postavljena da sluzi Hrvatskom narodu.Ja kao i mnoge moje radne kolege dragovoljno smo uzeli puske i otisli braniti svoju domovinu.Nazalost sve dosadasnje pa i sadasnja vlada stite i pogoduju velikim vodjama kao sto je Robert Jezic.DIOKI-jeva pandorina kutija je tempirana bomba i nijedna vlada je nezeli dotaknuti a kamo li otvoriti.Svatko cuva svoju guzicu i svi zele izbjeci novu adresu REMETINAC.
tictac13
Vrlo lijepo sročen post.
Slažem se u potpunosti, samo, nerado to činim, ali moram vas ispraviti, samo zato, da ih ne bi poslali na krivu adresu.
Remetinec se piše 🙂
Kolega tictac13 , nadam se da shvacate da sam na vasoj strani i prethodnim postom vam htio ukazat da postoje drugi nacini kako da do svojih novaca dodjete. U RH nije samo vlada ta koja ima vlast vec i sudovi, a vi se sudovima niste obratili (bar koliko ja znam). Razumjem da sve to kosta i da se svaka kuna tesko nalazi. Vas radnika je oko 300-400 i svi ste zajedno ujedinjeni kad treba ici protestirat pred prozore vlade..i sta ste s tim postigli..?…Nista. Da ste svaki dali 100 kn ili koliko koji moze skupili 20-30 tisuca kuna i krenuli sa dobrim advokatom protiv RJ i onih koji su vas u ovu situaciju doveli , mozda nebi imali nista vise nego sad..ali bi oni drugacije razmisljali…tek tako bi bili na vasem nisanu…Vidite udrugu “svicarac”…radnike coninga…Mogu galamit koliko hoce ..ali kad se digne prijava..e onda se “stisne” i bankama i vlasnicima.
Ali dobro…necemo duljit..sta je bilo bilo je…sacekajmo sta ce danas ponudit Cermak…
Pozdrav
pa čermak može ponuditi samo otkup pojedinih postrojenja, a da firma ode u stečaj… može ponuditi 1 kn za firmu, može napraviti dokap za 1 kn po dionici i po istoj cijeni kasnije dati javnu ponudu i squeez out…prema tome ne lupetaj jer još ništa nije poznato, ali je sigurno da čermaka ne zanima interes dioničara nego samo njegov vlastiti [emo_palacd]
čermak će gledati proći što jeftinije, a banke će izvući što više za sebe. jasno da u takvoj situaciji najviše puše mali dioničari pa nisu isključene niti te 2-3 kune po dionici o kojima pišu kolege
Neka Cermak ponudi i 1 lipu..samo nek ulozi novac u pokretanje proizvodnje i ljudi pocnu radit…Ako je sve to tako profitabilno dugovi ce se vracat iz buduce dobiti..u svakom slucaju bolje nego stecaj i likvidacija.
Pozdrav
pa čermak može ponuditi samo otkup pojedinih postrojenja, a da firma ode u stečaj… može ponuditi 1 kn za firmu, može napraviti dokap za 1 kn po dionici i po istoj cijeni kasnije dati javnu ponudu i squeez out…prema tome ne lupetaj jer još ništa nije poznato, ali je sigurno da čermaka ne zanima interes dioničara nego samo njegov vlastiti [emo_palacd]
čermak će gledati proći što jeftinije, a banke će izvući što više za sebe. jasno da u takvoj situaciji najviše puše mali dioničari pa nisu isključene niti te 2-3 kune po dionici o kojima pišu kolege
[/quote]
Zasto takav optimizam uz dug od 2 milijarde pa ce vredit 2-3kn ???
Ovo će bit let samo takav. Nikad nisam vidio takvu pomamu za dionicom na otvaranju [emo_smijeh]