DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ukoliko je Dioki na osnovu pisanja o lng terminalu u posljednjih mjesec dana već učinio svoje ??[/b]

CARPE DIEM !

A što ukoliko je Dioki na osnovu pisanja o lng terminalu u posljednjih mjesec dana već učinio svoje ??[/b]

Bravo nek se i to uzme na razmatranje.

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Za cca 18 do 24 mjeseca PLINACRO će u DINU dofurati plin, a do 2012 i LNG terminal će se izgraditi.
To je sada definitivno i nema više nagađanja šta će biti.

Zna li netko kada je vremenski rok za odluku o izgradnji LNG terminala???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

kolega jel ti to ozbiljno?

Otac mi je prenio info da je na vijestima bila neka vijest o LNG-u na krku…. te gradnja novog krchkog mosta… moze li netko dopunit ovaj info?

Pratim ovaj (klub 151) forum duže vrijeme…
I kao insajder konstatiram da se atmosfera popravlja u proteklih godinu…dvije…
Zagrebačka lokacija proslavila je 48. rođendan evo kako sam to zabilježio:
Vaš link

Ma stalo je meni do Diokija, ali je čudno hrvatsko tržište. Ono što treba da raste, u naravi pada. Tako je primjerice: HDEL počeo padati nakon odličnog izvješća, ULPL i ATPL također, PTKM stoji već mjesecima, a ima najbolji P/S, dok MLNR i DIOKI čekaju svaki svoju objavu.
Nije Mesić slučajno svojim izjavama digao Dioki. Pa vlasnik švicarske firme koja ima cca 75 % Diokija je Brako Roglić, inače Mesićev savjetnik.[color=blue][/color]

CARPE DIEM !

Ispričavam se na tisk.pogrešci, nije Brako nego Branko Roglić.
Ujedno sam htio reći da me čudi kako se to kod Diokija još nisu uključili fondovi.
Ili se možda plaše da LNG ide u Plomin ako pobijedi SDP ?

CARPE DIEM !

Ma stalo je meni do Diokija, ali je čudno hrvatsko tržište. Ono što treba da raste, u naravi pada. Tako je primjerice: HDEL počeo padati nakon odličnog izvješća, ULPL i ATPL također, PTKM stoji već mjesecima, a ima najbolji P/S, dok MLNR i DIOKI čekaju svaki svoju objavu.
Nije Mesić slučajno svojim izjavama digao Dioki. Pa vlasnik švicarske firme koja ima cca 75 % Diokija je Brako Roglić, inače Mesićev savjetnik.[color=blue][/color]

taj vam nema veze, sa polimerima možda ste mislili na Roberta Ježića[smiley7]
slično je to pa čoeka ponese[smiley15]

Izgleda da se bliži kraju “šuljanje” po bidu…

Izgleda da se bliži kraju “šuljanje” po bidu…

New Report

Close