DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To što Čermak kuka i jada se tako se ponaša svaki kupac!
A to što je došao pogledati nešto – to nešto nisu postrojenja o kojima on malo zna.
Njega interesira Luka jer u Bakru ne bu dobio to što ga interesira a i da sve dobije LPG terminal u Bakru što će mu ako je LNG na Krku. A onda je i LPG na Krku na lokaciji Dina Petrokemije po cijeni s kojom je alfa i omega u businessu!

Ali ako nema love bolje da se kloni!

To što Čermak kuka i jada se tako se ponaša svaki kupac!…

Vjerojatno ni nema više love nakon kupnje OMV-a, a onda je jasno koja je sudbina DIOKI-a….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

gospodo pogledajte ovo!!!

http://danas.net.hr/hrvatska/video-kronika-jednog-propadanja-price-o-zivotu-nakon-zivota

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Jel zna netko nesto o danasnjem sastanku NO-a?

Dina ima koncesiju na Luku 20 godina (bez nje im LNG terminal ne vrjedi ništa), pa neka im to bude osnova za isplatu svih potraživanja radnicima !!! Adria grupa bacila je 20 mil[emo_euro] na projektnu dokumentaciju (mislim), a na kraju im to nije ništa vredilo zato što Dina ima koncesiju na Luku , a bez nje projekti ništa ne vrjede ( tako je čaćić svojevremeno ucjenjivao Hipo i Adria grupu)!

Evo nas u Crobexu..:))..bit ce zanimljivo

Redovna revizija indeksa CROBEX

Sukladno odredbama Odluke o indeksu Zagrebačke burze d.d. od 14. prosinca 2011. godine te izmjenama i dopunama Odluke od 22. kolovoza 2012. godine, Odbor za indekse na svom je sastanku 6. ožujka 2013. godine izvršio redovnu reviziju indeksa Zagrebačke burze d.d. CROBEX®. Revizija je izvršena na osnovu podataka o trgovanju u razdoblju od 1. rujna 2012. do 28. veljače 2013. godine.
Uvjete za ostanak nisu zadovoljile sljedeće dionice i isključuju se iz indeksa CROBEX®:
•Konzum d.d.
•Riviera Adria d.d.
Uvjete za uključenje u CROBEX® zadovoljile su dionice društava:
•Dioki d.d.
•Viadukt d.d.
Promjena sastava indeksa CROBEX® izvršit će se nakon završetka trgovine 15. ožujka 2013. godine

U indeksu CROBEX® od 18. ožujka 2013. godine bit će sljedeće dionice:

7 DIOK-R-A Dioki d.d. 25,00

http://www.zse.hr/default.aspx?id=44412

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Šta to znaci?

p2.sem

Ovo o ulasku DIOK u Crobex po meni je vrhunac teatra apsurda na ZSE – baš prikladno u vrijeme ATH američkih indeksa 😀

Ako firma-izdavateljica dionica DIOK-R-A još i poživi do 18.3. i ulaska u Crobex, kako stvari stoje do sljedeće revizije u rujnu zasigurno neće.
Živjelo mehaničko/matematičko odlučivanje o ulasku i izlasku iz Crobexa [emo_smijeh]

Fondovi (tj. 2 indeksna) bi sad kao trebali kupovati dionice s kojima za pola godine vjerojatno neće moći baš ništa. Prvoklasno! [emo_smijeh]

To što Čermak kuka i jada se tako se ponaša svaki kupac!…

Vjerojatno ni nema više love nakon kupnje OMV-a, a onda je jasno koja je sudbina DIOKI-a….
[/quote]

Prodao je TIFON za 150 miliona eura tak da mu je vjerojatno i ostalo nesto sitnoga…

Tko nema love neka se kloni pa i po cijenu stečaja Dine!
Svako zlo za neko dobro.

Dina u Omišlju na Krku, ona ista zbog koje su njezini za poslenici zaposjeli Markov trg, prijete štrajkom glađu i optužuju Slavka Linića za propast, na prvi pogled djeluje svemirski. Lako je na tom nepreglednom prostoru svih mogućih tehnoloških čudesa pomisliti: agonija ovakvog diva može biti samo plod nesporazuma. Za početak, Dinu uopće nije moguće propješačiti. Čak i da u Dini nismo inkognito, da smo dobili dozvolu koju smo službeno tražili, sigurno bi nas opet posjeli u automobil, kao što je to učinio i Globusov neformalni vodič otkrivajući nam tajnu Dininih postrojenja i objašnjavajući nam usput genezu tvrtke

http://plasticno-je-fantasticno.blog.hr/2013/03/1631525241/nasi-plasticari-dina.html

Obzirom da se izbjegava tekst iz Globusa evo malo sočnih detalja!
Naravno ima tu još puno toga se za reći.

pa ko je lud kupovati firmu kojoj je knjigovodstvena u minusu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

http://www.energetika-net.com/u-fokusu/komentar-kratki-spoj/moze-li-ivan-cermak-biti-bijeli-vitez-dina-petrokemije-16416
[emo_smijesak][emo_smijesak]

New Report

Close