DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bit ce krsa i loma haha… ma nek bude, samo nek se krene. Ak će bit poštenja bit će i love, a ne samo krša i loma 😉

Znači opet do petka treba čekat [emo_bijesan][emo_vrtimise]

Poslovni kaže do srijede

Čermak će se do srijede očitovati o Dini i Diokiju

citiram izjavu iz jutarnjeg lista:”mogu se ocekivati rezanja i lomovi”! znaci preuzimanje je sigurno.samo je pitanje dali ce preuzeti sve ili …
p.s. posjedujem dionice diokija

http://www.seebiz.eu/cermak-velike-su-obveze-bit-ce-rezova-u-diokiju-i-dini/ar-58503/

“Umirovljeni general i aktivni poduzetnik Ivan Čermak posjetio je jučer prijepodne pogone Dine Petrokemije u Omišlju na otoku Krku te nam potvrdio da ima ozbiljne namjere oko preuzimanja te posrnule tvrtke.

Sve će biti poznato već idući tjedan. Razgovaramo s vjerovnicima, dubioze su jako velike. Nažalost, mogu se očekivati rezanja i lomovi – najavio je Ivan Čermak

Navodno je u posjetu Dini bio i većinski vlasnik Robert Ježić samo što to novinari nisu zabilježili. Dali je general Čermak stvarno zainteresiran za rad ili je na pomolu još jedna muljaža u režiji nedodirljivog Robija?

… ili je na pomolu još jedna muljaža u režiji nedodirljivog Robija?

Zaslužio je nadimak Teflon Robi

Nažalost, mogu se očekivati rezanja i lomovi – najavio je Ivan Čermak. Ajde! Ma nemoj! Kakvo iznenađenje!
Baš me zanima na šta će se odnositi ta rezanja i lomovi… Na to da krivci plate za ovu agoniju? Ili na to da se steraju oni koji su dobijali jako dobre plaće , a svoju sposobnost su svima pokazali posljednjih godinu i pol? Ili na to da se novac više neće bacati na financiranje klubova, političara, jedriličarskih regata i sl.? Ili…
Ili će se možda (na opće inenađenje, jel?) to odnositi u najvećoj mjeri na radnike… Baš bi se iznenadio kad bi pokušali zaje… radnike samo da im ne isplate zaostale plaće i otpremnine. I da drastično smanje broj radnika , iako je i ovako sad Dioki pao na stotinjak, a Dina sa 750 od prije par godina na cca 290 zaposlenih robova. Najbolje bi bilo da ostave samo par ljudi na pogonima (ne moraju ih plaćati redovito, navikli su na bijedu u zadnje vrijeme), malo kooperanata koje ionako neće plaćati kao ni dosad, nekoliko “stručnjaka”, par sindikalnih vođa i Robija. Tako bi i vuk bio sit i ovce na broju.Ionako se velikoj većini radnika toliko sve ovo skupa zgadilo da vjerujem da bi većina vrlo rado otišla bez da se i osvrnu kad bi im netko pošteno isplatio sve što im duguju.

citiram izjavu iz jutarnjeg lista:"mogu se ocekivati rezanja i lomovi"! znaci preuzimanje je sigurno.samo je pitanje dali ce preuzeti sve ili …
p.s. posjedujem dionice diokija

to znači da će biti lomova i plača malih ulagača jer će u takvom preuzimanju oni ostati i bez gaća

ne vjerujem da će skratiti ježića u dogovoru,nastradati će radnici i mali dioničari,a inače sve će sigurno biti zakonski utemeljeno,nema greške

a kad ćemo mi dobit sve plaće i otpremnine

a kad ćemo mi dobit sve plaće i otpremnine

ja mislim dok se ne provede stečaj, teško da ćete dobiti svoje novce

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

hitac,vgboy,kaurus,
volim vas pesimisticne koji brinete za nas dionicare ljepo od vas

New Report

Close