DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kojem?
trajno zatvaranje postrojenja etilen i polietilen vec je obznanjeno.
nema tu ništa pozitivno

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

ma znam,al mislim na isplatu potrazivanja i pokretanje onog sto je moguce,pa ako Bog da u dogledno vrijeme i onog što je cinilo jezgru cijele grupacije…

p2.sem

Sve prepustiti samo zemljište za LNG terminal NE!
NE pritiscima s bilo kje strane.

sve si rekao samo ne i kako to učiniti. Zar nije Hypo banka pokrenula ovršni postupak?
[/quote]

HGAA je trenutno u vlasništvu Republike austrije i nalazi se u posljednjoj fazi prodaje strateškom investitoru a što bi se uskoro moglo i dogoditi!
HGAA iz Klagenfurta je bila i ostala glavni financijer Dine i Diokija a sve na temelju založnih prava – procjene rađene po austrijskom modelu i ne sumnjam uopće da se tu što moglo pogriješiti.
Dakle HGAA = Austriaj, pa nema griješke da se tu nešto štima na štetu Dine i Diokija posebice ako se uzme u obzir da postoji i interes OMV-a za LNG a i čermak potencijalni investitor u Dioki je imao zeleno svjetlo za OMV-ov lanac u HR.

A kada se govori o Dinamarinu on ima brodove u najmu – bareboat charter – vlasnik je Adriatic Chemical KS!
A pair of new mini-tankers in service for Adria Oil
The ships will work on the short-range on account of Dioki, a subsidiary company of the Croatian Group
http://www.ship2shore.it/english/articolo.php?id=5121

sve si rekao samo ne i kako to učiniti. Zar nije Hypo banka pokrenula ovršni postupak?
[/quote]

HGAA je trenutno u vlasništvu Republike austrije i nalazi se u posljednjoj fazi prodaje strateškom investitoru a što bi se uskoro moglo i dogoditi!
HGAA iz Klagenfurta je bila i ostala glavni financijer Dine i Diokija a sve na temelju založnih prava – procjene rađene po austrijskom modelu i ne sumnjam uopće da se tu što moglo pogriješiti.
Dakle HGAA = Austriaj, pa nema griješke da se tu nešto štima na štetu Dine i Diokija posebice ako se uzme u obzir da postoji i interes OMV-a za LNG a i čermak potencijalni investitor u Dioki je imao zeleno svjetlo za OMV-ov lanac u HR.

A kada se govori o Dinamarinu on ima brodove u najmu – bareboat charter – vlasnik je Adriatic Chemical KS!
A pair of new mini-tankers in service for Adria Oil
The ships will work on the short-range on account of Dioki, a subsidiary company of the Croatian Group
http://www.ship2shore.it/english/articolo.php?id=5121
[/quote]

zar nije Čermak ušao u OMV benz bussines![emo_smijeh][emo_novac]a OMV izlazi iz benz bussinesa?šta se tu događa?[emo_novac]

ISPRAVAK MOG NAVODA GORE O CIJENI BRODOVA I ŠIRE ! ALI SVAKAKO PROČITAJTE SVE.

https://groups.google.com/group/cro-news/browse_thread/thread/f765228b2aae0c78/efa9884f421b0ef6?hl=hr&lnk=gst&q=Je%C5%BEi%C4%87+kupuje+brodove#efa9884f421b0ef6

ravenus
ništa sutra rušimo dionicu na 2kn onda ce bit mir
i svi ce bit zadovoljni
Validusa sam nakupovo po 0,40 lipa punu prikolicu
tako cu i DIOKIJA

[/quote]

Pa i to sam ti rekao – naplatiti će se iz nekretnina Kijca, Pirosa i Ćufa a vjerovnici Dine i Diokija će postati te kompanije koje su u vlasništvu Diokija i Dine.
Više od pola duga je nakon toga u rukama kompanija pod kontrolom Diokija.

Pa ako Dalekovod dobije 30-40% otpisa i mi možemo tražiti toliko a ne kao u predtečajnoj u kojoj je nuđena varijanta s isplatom svega duga vjerovnicima!

jutarnji list.cermak posjetio postrojenja na krku.

Još netko trguje sa ovime?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ravenus
ništa sutra rušimo dionicu na 2kn onda ce bit mir
i svi ce bit zadovoljni
Validusa sam nakupovo po 0,40 lipa punu prikolicu
tako cu i DIOKIJA
dobar si koda si novce nasao na cesti da ih tako palis [emo_naivan]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.24sata.hr/biznis/cermak-bio-u-dini-dubioze-su-velike-bit-ce-rezanja-i-lomova-304614
Samo nek se pokrene proizvodnja,bilo gdje samo nek krene već jednom![emo_mrgud]

pixma

Znači opet do petka treba čekat [emo_bijesan][emo_vrtimise]

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close