Postovani radnici Dine i Diokia…Milanovic Vam je porucio da za Vas nema vremena..Linic Vam je spustio slusalicu…Vlasnik Vam nista ne placa i nije ga briga za Vas…Imate NO i upravu…Trazite od njih da objave javni natjecaj za prodaju firme za jednu kunu..pa da vidimo imali investitora koji Vas zeli preuzeti i pokrenut proizvodnju…Rok za ponude nek bude 15 dana i ako se nitko ne javi ..objavite stecaj…Nemate se sta drugo nadat od ove vlasti.
Pozdrav
Na žalost ništa od ovoga, ministar zaziva stečaj, i pokretanje dijela proizvodnje nakon što netko preuzme dijelove koji su mu interesantni. Vrijednost ove dionice vrlo upitna.
Vrdoljak je rekao da je to firma u privatnom vlasništvu i da se država nece mješat.I rekao je da je predstecajna nagodba otvorena pa ce se vidjet jel ima interesenata za tu grupaciju.Po mom mišljenju radnici bi se trebali obratit Robertu Ježicu.
Prosvjedi u HR mogu samo uspjet ako se digne pola milijona ljudi i kad uvide da ih je narod izabro i da narod treba zaštiti od mafijaša.Mi njih izaberemo a oni onda rade protiv nas a štite kriminalce
….Kad je riječ o investicijskim planovima Antunović ističe pripremu interkonekcije za evakuaciju LNG-a iz Omišlja prema slovenskoj granici kapaciteta većeg od milijardu m3/godišnje, pripremu gradnje interkonekcije sa Srbijom za potrebe Južnog toka i ostalih interkonecija.
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/uspjesno-dovrseni-gradevinski-radovi-na-plinovodu-benkovac-dugopolje-16368
Prema podatcima interkonekcija je kapaciteta 15 milijardi m3!
Nije jasno koga se tu više čeka.
Možda HGAA ne da zemljište?
Postovani radnici Dine i Diokia……Imate NO i upravu…Trazite od njih da objave javni natjecaj za prodaju firme za jednu kunu..
Kako bi NO i uprava mogli zakonski prodavati nešto što nije njihovo??
gismund
Upravo tako Dioki je u 100% vlasništvu Roberta Ježica i on odlucuje sa Linicem.Kad Robert Ježic da blagoslov tek tada ce se stvari pocet pomicat sa mrtve tocke.A možda cak Ježic neda Dioki grupu pa se on pocme nagađat u predstecajnoj nagodbi
Imaju ovlastenja sazvat glavnu skupstinu…nek utvrde cije je vlasnistvo nad dionicama i krenu s konkretnim odlukama a ne stalno cekat da netko drugi rijesi njihove probleme.
Znam da to radnici ne zele cut…ali zahtjevat od novog investitora da plati sve zaostale place nije realno za ocekivat i samo moze nekog zainteresiranog “otjerat”
Bez tih placa ste prezivjeli i na neki nacin ih se i odrekli…vrlo vjerojatno ih u stecaju samo dio mozete dobit..ali izgubit cete buduce. Prodajom “za kunu” i odricanjem od potrazivanja mozete dobit nekog tko ce zadrzat proizvodnju i dat vam posao…
Pozdrav
Lucijan
kolega zar vi ne shvacate Dioki je u 100% vlasništvu Roberta Ježica a ima zaštitu svih politickih struktura i sad ima zaštitu od Linica.Vjeruj mi kad se Ježic oglasi onda ce se stvari pocet riješavat
Koliko znam o RJ iz kuloara bliskih njemu ovdje se ne radi više čija će kompanija biti – radi se ISKLJUČIVO o OBRAZU!
Netko se mora posuti pepelom i priznati odgovornost i prema radnicima i prema dioničarima.
A on to NEĆE – nije kriv i ne želi nositi križ tuđe odgovrnosti.
I to je ljudski.
@joka14
Koliko znam o RJ iz kuloara bliskih njemu ovdje se ne radi više čija će kompanija biti – radi se ISKLJUČIVO o OBRAZU!
Netko se mora posuti pepelom i priznati odgovornost i prema radnicima i prema dioničarima.
A on to NEĆE – nije kriv i ne želi nositi križ tuđe odgovrnosti.
I to je ljudski.
kolega ja vas podržavam al to je njegova firma i on je morao vodit brigu o tome.I on Dioki grupu nece dat tako lako nekome