DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma kakvo zemljiste,ionako je pod hipotekom banke.Dioki s tim nema veze.
Nešto drugo se događa… koliko je ovo sposobna drzava,to smo vec vidjeli.

A šta se događa tko to zna…

p2.sem

Kolega cubs ako ste i Vi svjedok onda ću Vas posjetiti na slijedeće činjenice:Dioki je svu svoju proizvedenu robu prodao i naplatio, dakle niti jedan poslovni partner Diokijev Diokiju ne duguje niti jednu lipu (informacija dobivena od Dolezila).Dioki svoim poslovnim partnerima nije platio sirovinu , energente , rezervne djelove itd. dakle svima je ostao dužan, a kako je svu proizvedenu robu prodao i naplatio stoga Vas pitam gdje su završile pare.Ja pokušavam ali ne mogu svatiti ljude koi ne ispunjavanjem svoih obaveza na štetu nedužnih pribavljaju seb osobnu materijalnu korist pa tako nemogu ni svatiti a još manje žaliti vlasnika Diokija.

Novcu se dođe u trag naravno ako se želi!nemam uvid u poslovne knjige ni u ugovore!da je bilo kriminalnih radnji već bi davno visio!vjerujem da,ako je pribavio sebi materijalnu korist već bio u remetincu ili u švicarskom zatvoru!vjerujem da su se DIOK-ijevi dobavljači mogli namiriti kroz proizvodnju!a to je i moja poanta!meni je žao firme!izgleda mi kao draga Domovina[emo_bijesan]a moglo je biti puno bolje!ovo je matrica uništavcanja industrije u RH[emo_bijesan]

teško je prognozirati potpuno no ovdje trenutno imamo
1.informaciju Malića da Dioki preuzima Gazprom
2.pred. sindikata koji je netom razgovarao sa posrednicima ili predstavnicima nizozemske firme koji žele cijeli Dioki – informacije će uslijediti
3. vladu kojoj je energetika od prvorazredne važnosti i koja će postaviti dinu i dioki n noge…
4.nešto ili nekoga što neznamo a može uskočiti
sve u svemu razlozi za optimizam postoje

ma kakvo zemljiste,ionako je pod hipotekom banke.Dioki s tim nema veze.
Nešto drugo se događa… koliko je ovo sposobna drzava,to smo vec vidjeli.

A šta se događa tko to zna…

ne vidim nikakav drugi smisao vegetiranja koje traje godinu i pol bez da se proglasio stečaj (što je trebao prije puuuuuno vremena) ili pokrenula proizvodnja, što se isto moglo da se htjelo.

Dakle koji je drugi razlog što se firma ostavlja godinu i pol da gomila dugove prema radnicima, hepu i za ostale komunalije? Koji je smisao toga?

Zemljiste se lakse moglo dobiti u stečaju.

Nešto u ovoj državi mora i raditi… i s ka tome zna se tko je unistio dioki,i da je dioki jedina firma koja proizvodi plastiku u primarnim oblicima…

p2.sem

Od zemlje uvoznice struje i plina postajemo izvoznici. Ovo mora da je neka šala, zdrav čovjek da nepovjeruje. Neznam kako i na koji način ali ovo je zasigurno novo rođenje DIOKA i DINE.[emo_smijesak][emo_smijesak]
http://www.jutarnji.hr/slavko-linic–smanjit-cemo-uvoz—hrvatska-postaje-izvoznik-struje-i-plina—/1082959/

Ajde bas da vidimo u strasnjem izdanju kako to mi posatjemo izvoznicom plina..:?

EKSKLUZIVNO: LINIĆEV PLAN ZA SPAS ‘Smanjit ćemo uvoz: Hrvatska postaje izvoznik struje i plina!

http://www.jutarnji.hr/slavko-linic–smanjit-cemo-uvoz—hrvatska-postaje-izvoznik-struje-i-plina—/1082959/

Pozdrav

svi smo mi Crobex

EKSKLUZIVNO: LINIĆEV PLAN ZA SPAS 'Smanjit ćemo uvoz: Hrvatska postaje izvoznik struje i plina!

na ovo se može reći samo: HA HA HA

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://www.energetika-net.com/vijesti/energetsko-gospodarstvo/drzava-osniva-naftnu-kompaniju-za-nadzor-nad-rudnim-bogatstvima-16175
…ovi su zapasali na veliko…

vid'la žaba...

Ajde bas da vidimo u strasnjem izdanju kako to mi posatjemo izvoznicom plina..:?

EKSKLUZIVNO: LINIĆEV PLAN ZA SPAS 'Smanjit ćemo uvoz: Hrvatska postaje izvoznik struje i plina!

Pozdrav

Pa valjda Slavko zna sve o tijeku razgovora s Qatarom, Gazpromom, Adria LNG konzorciom…Ima valjda informacije temeljem čega to tvrdi.
A Linić je i na neki način gradio Dinu skupa s pokojnim Beloševićem.
Njemu je taj sustav i tehnički i ekonomski vrlo blizak.

Savo
Valjda.
U potpunosti se slažem, sa onim, ekonomski.
Pokojnom Beloševiću, to je bilo jasno, i tehnološki.
Donekle.
Ali, dovoljno.

Savo
Valjda.
U potpunosti se slažem, sa onim, ekonomski.
Pokojnom Beloševiću, to je bilo jasno, i tehnološki.
Donekle.
Ali, dovoljno.

Linić je sada čitav u tome – ponovno!
No nije to razlog samo sentiment ima i nešto drugo puno važnije.
To je jedan pozadinski ili kako bi se reklo ortački ugovor a koji povezuje bivši HFP i HAAB a u svezi privatizacije Diokija i osnivanja Dioki Holding AG-a!
Nešto što na to upućuje imam crno na bijelo no dobro bi bilo ali i nužno da se sve razjasni objavom tih kupoprodajnih ugovora i vlasnička struktura Dioki Holding AG-a kao posljedica toga.

New Report

Close