DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….. Na pitanje što je s plaćama radnicima Dine odnosno Diokija, kazao je da ih radnici sada ne trebaju očekivati, jer ni investitora više nemamo.

Dakle po Liniću nema investitora,niti ih vlada očito želi..uskoro sljedi demontaža pogona po vladinom naputku..[emo_smijeh]

Znači, uzalud smo se nadali, opet je sve propalo…bilo mi je prečudno da sindikat mimo vlasnika i vlade RH dovodi investitore, ali linić je sad jasno i glasno rekao da od toga nema ništa jer – NEMA INVESTITORA!
Bojim se da DIOKI-u ide ključ u bravu, a onda rasparčavanje imovine među hijenama koje več godinama vrebaju svaka svoj dio pliijena…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

uzalud smo se nadali, opet je sve propalo
Javio se poznati hrvatski jal. Hoće li ovo pomoći da dionica u 2 dana ide iz plusa u minus po 2O%. Kog briga za firmu, radnike, plaće, industriju, bdp, na kraju krajeva za Hrvatsku, glavno da se uzjahao val i pokupio sitni profit, živjeli.

vid'la žaba...

31.1.2013

Gazprom zainteresiran za kupnju Dine Petrokemije?

toliko si očajan da po 10x postaš isti članak!?! [emo_palacd]
[/quote]
šta nisi se ukrco pa sad ti i postovi smetaju
baš si proziran [emo_naivan]

Predstavnici potencijalnih ulagača iskazali su danas na sastanku s predstavnicima Nadzornog odbora Dine Petrokemije zanimanje za preuzimanje cijele Dioki Grupe kroz postupak predstečajne nagodbe, izjavio je predsjednik Sindikata radnika Dine i predstavnik radnika Dine u NO-u Predrag Mihaljević…http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/dvije-tvrtke-iz-plinsko-naftne-branse-zainteresirane-za-dioki-grupu/

Na pitanje što je s plaćama radnicima Dine odnosno Diokija, kazao je da ih radnici sada ne trebaju očekivati, jer ni investitora više nemamo.

Turci na sudu, London na vezi: Sindikat i dalje krije kupca za Dinu i Dioki

Linić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tijekom predstečajnih nagodbi koje se provode u 340 velikih tvrtki, te je najavio da će se u idućih 15 dana sedam – osam značajnih kompanija naći na sjednicama nagodbenih vijeća Ministarstva financija.http://www.poslovni.hr/hrvatska/linic-zivjet-ce-se-vrlo-skromno-trosit-ce-se-ograniceno-229258

Uzimajuci u obzir ovakve izjave zse bi bez obzira na sve morala od ponedjeljka pa na dalje drzat dionicu u blokadi dok god se uprava i NO ne izjasne tko je taj potencijalni investitor ili je taj predstavnik neki lokalni “glumac”. Linic se nema sta sudit sa caliskanom jer NIJE ispunio obaveze iz ugovora u kojem jasno pise da ce se od novaca dobivenog od prodaje zemljista isplatit place i pokrenut proizvodnja. Da se to osigura bili su zaduzeni on i ministarstvo gospodartva ali nazalost nemaju sad nikakve odgovornosti.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

….. Na pitanje što je s plaćama radnicima Dine odnosno Diokija, kazao je da ih radnici sada ne trebaju očekivati, jer ni investitora više nemamo.

Dakle po Liniću nema investitora,niti ih vlada očito želi..uskoro sljedi demontaža pogona po vladinom naputku..[emo_smijeh]

Znači, uzalud smo se nadali, opet je sve propalo…bilo mi je prečudno da sindikat mimo vlasnika i vlade RH dovodi investitore, ali linić je sad jasno i glasno rekao da od toga nema ništa jer – NEMA INVESTITORA!
Bojim se da DIOKI-u ide ključ u bravu, a onda rasparčavanje imovine među hijenama koje več godinama vrebaju svaka svoj dio pliijena…
[/quote]
Gledaj u stečaju Ježić ne može dobiti koliko može u prodaji … jedni pričaju kako za Ježića radi sindikalisti a drugi pak tvrde da je Linić njegov … daj dogovorite se više………..ako je stvar u proviziji ne krše zakon…

DAJ PET !!!

Linić: “Osnovni problem je odustajanje Caliskana od pokretanja proizvodnje, čak su i priznali da za to nemaju novaca.”
I vlada takvima izda garanciju… A sad će se valjda očekivati da i ovim novim “investitorima” da garanciju.
I onda naš vrli ministar kaže da budući da su nas Turci prešli – problem sa zaostalim plaćama je riješen , radnici neće dobiti novce. Kakva je ovo lakrdija to više nije za vjerovati. Baš me zanima reakcija sindikata na ovu Linićevu izjavu. Hoće li opet krenuti u radikalne mjere poput kuhanja fažola na porti ili blokade parkinga?

Gazprom je u igri za Dinu i Dioki…Malic iz Indx.hr je jedan izvrstan novinar i mislim da ima provjerenu informaciju..

Jedno pitanje za stručnjake iz petrokemijske branše

Dali je tehnologija koju posjeduje Dioki (na obje lokacije) za biznis ili za staro željezo>?

Hvala unaprijed!

DAJ PET !!!

nije Linić protiv radnika i Diokija.
Pretpostavljam da je Malić U Indexu dobro informiran.Dioki će uskoro postati Gazpromova filijalica.

Poštovani kolega 051 Celiskan odnosno Ježić nikad nije ni imao namjeru pokrenuti proizvodnju da je imao namjeru proizvoditi nebi tu istu proizvodnju ni uništio.Ja bi volio da mi kolege koje su se toliko raspisale o investitoru koi je ponudu poslao sindikatu (Mihaljeviću)da mi napišu bar jednog investitora u svijetu koi je kupovao firme preko sindikata.Ježiću i Liniću je netko pomrsio račune prozrevši njihove namjere prodaju zemljišta za LNG terminal Hepu čime bi se oni i Azerbedžanci namirili,a radnike tko je.. zanjih u ovoj državi nitko tako i tako nemari.

nije Linić protiv radnika i Diokija.
Pretpostavljam da je Malić U Indexu dobro informiran.Dioki će uskoro postati Gazpromova filijalica.

Josipović i Lavrov ragovarali u Njemačkoj??
Slućajno ili Index ima pravi info???

Sto se tice clanka u index.hr, mislim da je on bio spreman i odmah nakon sto su predstavnici Gazproma ozisli iz HR, ali je cekan dan kada je i sluzbeno Caliskan izvan igre.

Sto se tice Linica, ovo je jedan od postova o prije koji dan:

“Dnevne novosti radio Zagreba, Linić je rekao da će novog investitora procjenjivati Uprava, vlada je tu da pomogne, jer “industrija nam je potrebna”.”

Stvari moraju ici brze i tu se nema vise sta cekati drzavu…

Biti ce zanimljiv slijedeci tjedan. Nadajmo se konkretnim i dobrim vijestima.

New Report

Close