DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo vuče na najveću muljažu dosad izrečenu,bitno je da se dalje odugovlači makar je izgledalo da to više ne prolazi
a kako izgleda kad netko hoće nešto ozbiljno kupiti vidi se iz čermakove kupnje omv-a,ništa se nije brbljalo nego se napravilo

@ ingroman – kocka i klađenje me ne zanimaju i ne mislim nikoga u ništa uvjeravati

A sad malo ozbiljnije – ne bih zelio biti party pooper, ali meni neke stvari nisu jasne pa ako bi netko bio voljan objasniti…

prvo – meni nikako nije jasno u kojim je to drzavama praksa da investitri salju ponude za preuzimanje neke tvrtke sindikatima? Mislim jel toga ima igdje osim u HR i samim time kakve su to tvrtke (osim sto su tajanstvene)?

drugo – forumas savodrugi u clanku na poslovnom kaze da su tajanstveni investitori spremni preuzeti cijelu dioki grupu. Cekaj malo, kako sad to. Pa sta je onda s tim Crodux Plinom, Diokievim partnerom u predstecajnoj nagodbi??? Racun deblokiran, ocekuje se start proizvodnje a kad tamo eto nove ekipe?? Sta, reci ce im – aj vi sada malo odhebite, mi imamo novog partnera????

To nam govori dvije stvari – ili je i ovo s Croduxom farsa u ZG kao sto je bila farsa s Caliskanom na Dini ili je sve skupa svinjarija epskih razmjera gdje se prvo cvili i trazi neke investitore, a kad ih se nadje odhebe ih se po kratkom postupku cim se pojave neki novi “investitori”

Oba moguca slucaja su na rubu pameti tj. cisto ludilo.

Ili se spominje da ce to u stvari Crodux preuzeti i Dinu. Ali cekaj malo, sta se on to predstavlja prekko nekih stranih firmi i salje ponudu sindikatima na dini?

Ili Gazprom – on se javlja sa svoje cak dvije tajanstvene europske tvrtke sindikatu na Dini da ce preuzeti cijelu Dioki Grupu?

Ili su mozda tajanstveni investitiri nova runda hebanja u mozak prvenstveno radnika, a potom i dionicara koji zbilja imaju neke iluzije u neko normalno poslovanje ove firme. Ove tipa Ingroman uopce ne mislim spominjat jer to su cisti kockari.

A zasto – po ocigledno se sva ova farsa vrti oko onog nesretnog zemljista za LNG i to je sve. A sve ovo drugo su sporedne stvari i igranje s ljudskim sudbinama, a ta igra je nazalost tragicno zavrsila za vise ljudi.

PA eto ako netko ima neki smisleni odgovor na ova pitanja koja sam postavio, bio bih mu zahvalan

Mister
jucer je Index.hr prvi objavio da je Gazprom zainteresiran
cuj može bit i da jesu oni u igri
kad su turci dolazili Index.hr je isto prvi objavio

Mister
Prilično si smisleno rekapitulirao situaciju svojim retoričkim pitanjima.
Jednog ćemo dana saznati, na čiji se to mlin tjera sva voda, koja je već podavila mnoge dobre ljude.
Lijep pozdrav do tada.

Šta mislite za koliko bi Ježić proda “svojih ” 75 %

DAJ PET !!!

Članak u indexu nije prenesen s mediaservisa niti ga je neko potpisao inicijalima, potpisao ga je Goran Malić ,najbolji istraživački novinar u Hrvata, ja vjerujem u njegov izvor, znači odgovor na pitanje svih pitanja danas je – Gazprom.

vid'la žaba...

Vezano za index.hr:

Kada je ono bila euforija oko autputa Bar-Boljare i ona farsa sa Konstruktorom, index.hr je u moru raznoraznih spekulacija, izvjestavao najtocnije. Tako da, bez obzira sto mislili o tom portalu i njegovom vlasniku, clanak treba uzeti najozbiljnije u obzir.

Vezano za ne iznosenje imena investitora:

Pregovori su tek poceli i ne zna se jos hoce li se ici u preuzimanje. Tek kada se to dogovore (a vjeujem da hoce), treba ici s imenom. Nadam se da ime nece procuriti do tog trena jer bi to moglo odbiti investitore.

Nema nitko odgovor jer uprava i vlada toliko muljaju i lažu ovaj narod da više ni sami neznaju gdje počinje san,a završava java!

pixma

Logican je potez sirenje Gasproma preko Cermaka.
Generalu su otvorena vrata u moru birokracije.
Na HRT- u je izjavio da u plinsku elektranu također ulazi sa partnerima.
Da ide lokacijska, prihvaćena je zelena studija, gradnja bi mogla poceti u 6 mj.
Kapital nije problem za Gasprom, a diokijem bi onemogucio konkurenciju u plinskom biznisu.
Nadalje najavljena su ulaganja u nove elektrane, tako da se Gasprom ulazi u biznis izvoza struje.

današnji tiskani jutarnji list :
-investitori žele kupiti cijeli dioki, stoga se plan restrukt. mora cijeli izmijeniti, jer je skrojen po željama Čališkana
– objavljivanje imena u ovoj fazi bi bilo kontraproduktivno, navodi se, već rečeno, 2 kompanije jedna iz Londona a druga izlistana na frankfurtskoj burzi

vid'la žaba...

TRAKAVICA SE NASTAVLJA TURSKI CALISKAN NA SUDU, LONDON NA VEZI
Sindikat i dalje krije kupca za Dinu i Dioki
Otkad to sindikat prodaje Dioki?, pitao se Linić u izjavi novinarima, napominjući da predsjednik sindikata »pokušava pokazati da je Hrvatska nepismena zemlja«

ZAGREB » Sindikat radnika Dina-Petrokemije, na čiji se poziv na pokretanje proizvodnje u Dini navodno javilo jedno ozbiljno inozemno poduzeće sa sjedištem u Londonu, jučer ipak nije bio spreman otkriti o kojoj je tvrtki riječ. Potencijalni je investitor, kazao je predsjednik sindikata Predrag Mihaljević, …

Stiže nas sada i bjes LINIĆA[emo_palacd],sad je svemu kraj…

http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A2863285A2863285A28582859285B286328962897289E2863288F2891288E2863285E285C2861285B285B285A2863286328632863P

izvor..

New Report

Close