DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cermak nije preko noci odlucio kupit OMV…samo je OMV sad to odlucio njemu prodat i objavit tu vjest. Tako da sa samim ulaganjem u Dioki ta vjest nebi trebala imat veze.
Pozdrav

koliko je meni poznato, čermak je tražio samo zakup dijela pogona DIOKI-a, a ne preuzimanje firme! pogotovo sada nakon kupnje OMV-a je to jako teško izvedivo jer nema ni on neograničena sredstva, dakle moguć je nekakav zakup dijela pogona samo što to ne rješava sudbinu DIOKI-a
ne dođe li jako, jako brzo pravi jaki ulagač bojim se da DIOKI neće izbjeći stečaj
ovo s nizozemcima mi izgleda isto kao ranije s azerbajđancima, pa s turcima tj. kupovanje mira na još mjesec dana [emo_palacd]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Osvrnuo sam se na komentar kolega da bi to trebala bit losa vijest a vezana uz njegovim ulaganjem dioki…ako i ima nebi trebala biti losa.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Osvrnuo sam se na komentar kolega da bi to trebala bit losa vijest a vezana uz njegovim ulaganjem dioki…ako i ima nebi trebala biti losa.

Pozdrav

Ma dobro si komentirao.
Onaj tko nije upoznat s procesom privatizacije Diokija ne može ni znati kakva je uloga austrijanaca u Dioki Holding AG!
Čisto sumnjam da će se nakon svega uopće ići na neke nagodbe – Čermaku nije u interesu da bilo što i na Krku i na Žitnjaku prepusti.
A dobar dio sirovina može se i dopremati iz Austrije.
A preko krka za Austriju.

kako god bilo da bilo al netko se natrpava sa dionicom
ne da joj da padne ispod 14kn

Dnevne novosti radio Zagreba, Linić je rekao da će novog investitora procjenjivati Uprava, vlada je tu da pomogne, jer “industrija nam je potrebna”.

vid'la žaba...

Samo da probije 14,8-15,0 ( nemora danas , danas dosta da završi cca 14,2 ) trebalo bi biti dobro, neka me tehničare isprave ako griješim
Sada ne izgleda baš tako malo pobjego bid al vratil bu se

pepe7

koji su to Nizozemci….odekla sad oni

Na radio rijeci nisu potvrdili info o drugom investitoru ali jesu prnijeli izjavu Linica da je caliskan naplatio svoju garanciju od 5 mil eura i sad krece jos jedna pravna zavrzlama.

Pozdrav

Naravno da će naplatiti svoju garanciju, kad država nije ispunila svoje obveze.
Rekao sam Vam da će sve to trpiti porezni obveznici, kad nitko ne odgovara za ništa.
Glavni krivac za to je Linić, te bi ga sad trebalo kazneno progoniti.
Zna se to čija je to imovina i nikada nikakav investitor neće uči, ovo su samo patke za javnost.
Dajte mi moje zaostale plaće i radite više što hoćete.

@Lucijan

kojA je to kompanija?

Može biti bilo koja pa i OMV Trading Finance Nederland B.V., Den Haag!

Malo hlađenje prije furije na kraju dana i pripreme za ponedjeljak, ako se otvore informacije, do srijede bi moglo glatko na 20, po mom skromnom mišljenju.

Prosječna 14,07[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kliring
14,08

New Report

Close