DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajkulazg
target je onoliki koliko je netko spreman platit za dionicu

dokle ide ovaj ringišpil koji je target na diokiju

target je teško postaviti.. ako se uzme da je dioki bil pred pola godine, godinu, u puno lošijoj situaciji a trgovalo se po 30-40kn .. danas ako ovo sve šta je zamišljeno uspije .. znači novi jaki investitor, početak proizvodnje, prodaja zemljišta i ostalo… Ne znam koja bi cjena bila realna!

idući tjedan će bit bolje...

joka14

ja sam spreman toliko platiti![emo_smijesak][emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Trebaju nam nove info ako mislimo gore.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nove dionice trebale bi biti izdane po 10 kn, tako da je ova cijena sad oko 40% iznad toga. Po meni dionica može još možda 1-1,5 kn gore, ali može se u jedan dan vratiti na 10-11 kn. Sve je ovdje moguće…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

apothekar
kolega ja vjerujem te dionice nikad nece doc na ZSE
to je moje mišljenje sacekajmo kraj predstecajne nagodbe

Ako izdaju nove dionice po planu, umjesto nominale 240, po nominali 10 kuna, onda će ovo biti sasvim druga dionica, a ono što je bilo prije godinu i više, sada nije mjerilo. Cijena je već pomalo rizična za ulaz.

Nove dionice trebale bi biti izdane po 10 kn, tako da je ova cijena sad oko 40% iznad toga. Po meni dionica može još možda 1-1,5 kn gore, ali može se u jedan dan vratiti na 10-11 kn. Sve je ovdje moguće…
[/quote]

istina sve je moguće, ali je isto moguće da se odustane od ovog naćina restrukturiranja…

idući tjedan će bit bolje...

@apothekar

Pročitajte plan financijskog i operativnog restrukturiranja Diokija
pa ce te uvidit neke stavri

Počelo je iskipavanje-kapitaliziranje dobiti! Malo tko vjeruje u ove bajke koje se pišu na forumu, ljudi prodaju pa će tražiti novi ulaz na 10-12 kn

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

Na radio Rijeci potvrđen sastanak zainteresiranog investitora i Dolezila u Zagrebu.I druga agencija potvrdila niži rejting, jučer opet pad proizvodnje, Linić se danas pravda naciji u 11 , pa oće li se šta učinit ovdje više kako treba ?

vid'la žaba...

[/quote]

Treba poštovati Zakon o trgovačkim društvima – dakle ako se povećava temeljni kapital novim dionicama postoji zakonska procedura.
Pa to onda usporedi i vidi s planom restrukturiranja – ne može se neka imovina u bilanci preskočiti ili knjižiti s 5-10x manjom vrijednosti.
Jednostavno revizija koja se po zakonu mora provesti to ne smije dopustiti.
A i skupština o svemu odlučuje.
A i Dioki Holding AG kao vladajuće društvo odgovara i manjinskim dioničarima za svoje postupke!

New Report

Close