DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ostali smo debelo iznad 13 kn, čak je i prosječna na 13 kn. Svladan je ogroman otpor i sad je otvoren put za jači rast.

vidjet ćemo kakva će imena firmi (sutra?) iscuriti u javnost…kad bi se još uključio gazprom kako se spominje, onda više ne bi bilo puno pregovora, oni plivaju u novcu

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Predsjednik sindikata Predrag Mihaljević Hini je rekao kako se radi o zajedničkoj ponudi dviju tvrtki iz plinsko-naftne branše – jedna od njih ima sjedište u Londonu, a druga je visokokapitalizirano društvo koje kotira na Frankfurtskoj burzi.

Baš me zanima tko je to poslao pismo namjere? Ima netko iz DIOKI-a da nam šapne? [emo_namigusa]

Mihaljević u Županijskoj panorami sve ovo potvrdio te najavio sjednicu NO.
Znači sutra imamo novog investitora,a cijena goooorrrrreeeeee!!!!!!!!

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nema-kraja-agoniji-radnika-dine—272943.html

Turci će tužiti Hrvatsku, u Dioki ulaze novi investitori

[emo_cool]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ako se Gazprom zaista javija ( Index-ov info ) kao potencijalni kupac ode će bit ludilo.Ruku na srce ne bi me začudilo jer Dioki ima (ako je vjerovat kolegi @sava-i) vrijednu imovinu u zemljištima di bi se moglo investirat ogromna lova od proizvodni pogona (na obje lokacije) do turistički sadržaja (na krku).Koliko naprimjer ima samo zemljišta na Žitnjaku….aj budi sad pametan

DAJ PET !!!

@mikro
E sad turističkih sadržaja teško.. dal bi ti volio provodit ljetovanje u blizini rafinerije i petrokemije?

idući tjedan će bit bolje...

http://zse.hr/default.aspx?id=43978

@mikro

E sad turističkih sadržaja teško.. dal bi ti volio provodit ljetovanje u blizini rafinerije i petrokemije?

Toj sam info pokupio od @sava na forumu …neka se kolega javi ili netko iz samog diokia neka me demantira ili potvrdi.

DAJ PET !!!

Blokada, idemo dalje[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

dokle ide ovaj ringišpil koji je target na diokiju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Blokada, idemo dalje[emo_palacg]

Gdje je blokada ???????????

@fffff

target je 22-25kn[emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close