lebowski
to nije ljudski i sami to znate…mene osobbno ne možete poplašit..jer sam vas procitao…zarađujete na drukanju i zastrašivanju dionicara
da vidimo koliko će sastanaka petkom ili utorkom ova duda varalica potrajati i unesrećiti radnike još više
naravno,želio bi da debelo griješim,ali…
gdje ima vatre ima i dima
Onu utakmicu je gazprom pobijedio, slijedeće kolo tko zna[emo_plazi]
društvo iz londona. da nije interina? treba upitati jagušta iz petrokemije.[emo_namigusa]
gdje ima vatre ima i dima
Ni Mihaljević ne zna ništa o navodnoj ponudi Gazproma, ali ističe kako bi bilo dobro da se javi što više potencijalnih ulagača jer rok za predstečajnu nagodbu ističe, a ako se ne pronađe nikakav investitor Dina Petrokemija će otići u stečaj.
poslovni.hr
Izgleda da je ovo s gazpromom danas bila obična izmišljotina indexa.hr….
apothekar
RUSKI gigant Gazprom zainteresiran je za kupovinu Dine Petrokemije, ali i kutinske Petrokemije, doznajemo iz izvora bliskih vladi. Prema istim izvorima, prvo ulaganje Gazproma bit će preuzimanje Dina Petrokemije od turskog Čališkana koji, očito, nije ni imao namjeru pokrenuti proizvodnju u Dioki Grupi. Zanimljivo je da se kao lobist Gazproma u Hrvatskoj pojavio zagrebački poduzetnik Boro Maletić, kojeg se povezivalo i s turskim Čališkanom te se spominjalo i njegovo prijateljstvo s ministrom Slavkom Linićem.
Mihaljevic ne može znat šta je stiglo u vladu
Mihaljevic ne može znat šta je stiglo u vladu
Ma OK, ne kažem da nisu došla pisma namjere za DIOKI, nego da sumnjam da se radi o gazpromu. Kamo sreće da je Gazprom, mali dioničari bi se vjerojatno obogatili [emo_namigusa]
apothekar
ja se nebi cudio da Gazprom uđe i u DIOKI…jer od Cermaka nema ni C..a znamo ciji je projekt DIOKI i DINA…sjetite se recenice DIOKI i DINA su od državne važnosti i samo se sjetit tko je tu recenicu izgovrio
Kupnja nemilice jača.
Kupnja nemilice jača.
Prošao ručak,a saada dooooo 13,50kn….