DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-gazprom-zeli-kupiti-dinu-petrokemiju/660059.aspx

Po meni uopće nije upitno da će DIOK biti na 30 lipa, samo je pitanje hoće li se na tu cijenu spustiti danas, sutra ili za pola godine.

To vrijedi za svaku dionicu, prije ili kasnije. Ali najvažniji je tajming. Ako možete kupiti po 8 i prodati po 12, što vas briga što će dionica jednom biti 0,3? Dakle, pogriješili ste prije kad ste prognozirali pad. Samo činjenice.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Skylab
ma pusti ih drukeri na tuđoj muci zarađuju

za danas proglašavam silenzio forum i uživam u rastu.[emo_plazi]

vid'la žaba...

ako će ga prodati gazpromu, nadam se bar da će to dooooobro, dobro naplatiti (mislim na državu i ne samo na cijenu zemljišta), ali nekako sumnjam da smo sposobni za tako nešto

Ulazi vam gazprom, ima da se gazi sve do 16.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ako ulazi Gazprom, sve ispod 100% rasta dionice je jadno [emo_plazi]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

mogao bih Gazprom i u DIOKI uc sve mi se tako cini Cermak se ne javlja više

Ukoliko i uđe naravno .)

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ako će ga prodati gazpromu, nadam se bar da će to dooooobro, dobro naplatiti (mislim na državu i ne samo na cijenu zemljišta), ali nekako sumnjam da smo sposobni za tako nešto

Liepo je čuti da je Gazprom interesent i to nije ništa nova – ponavlja se priča od prije 10-15 godina.
I treba mu nešto dati – naravno po dobroj cijeni.
No mišljenja sam da će najveći dio kolača dobiti zapadni partneri što kroz LNG terminal ali i kroz petrokemijski kompleks!

Bezbroj puta viđena navlakuša a sad na 7 kuna pa plač i škrgut zubiju.

Sedlanic
ufff na puno si dionica zastupljen još jedan druker

New Report

Close