DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel se vi veselite ovoj predstečajnoj nagodbi? šta vi kažete na ovo kolege

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/dioki-izvijestio-o-rjesenju-o-privremenoj-mjeri-228572 Sutra +25% blokada Lp

STFACA
kolega to je stara vijest blokada bi bila
da nismo procitali predstecajnu nagodbu
ako ti sta znaci 35miliona dionica:-)

Vaš link …

‘Ono što je u toj priči važnije od samog protokolarnog dijela, potvrđuju nam oba izvora, moguć je interes američkih energetskih kompanija za zauzimanje pozicija na europskom tržištu, za što bi one mogle iskoristiti upravo Hrvatsku, odnosno još nepostojeći LNG terminal planiran na Krku. No još nije poznato koliko daleko su otišli inicijalni razgovori s američkim kompanijama i dužnosnicima u američkom energetskom sektoru’, piše tjednik.

idući tjedan će bit bolje...

Vaš link …[/url]

prvo ovo;http://www.seebiz.eu/sindikat-dine-prekida-suradnju-s-caliskanom-i-trazi-novog-investitora/ar-55609/

pa deblokada;http://www.seebiz.eu/fini-nalozena-deblokada-racuna-diokija/ar-55603/

pa ulaze možda ameri,a joj

Vaš link …

'Ono što je u toj priči važnije od samog protokolarnog dijela, potvrđuju nam oba izvora, moguć je interes američkih energetskih kompanija za zauzimanje pozicija na europskom tržištu, za što bi one mogle iskoristiti upravo Hrvatsku, odnosno još nepostojeći LNG terminal planiran na Krku. No još nije poznato koliko daleko su otišli inicijalni razgovori s američkim kompanijama i dužnosnicima u američkom energetskom sektoru', piše tjednik.

Kao što sam rekao – nikada Rusi ne bi onako postupili kao što jesu da nema prijetnje zvane LNG!
A LNG iz USA na krku je velika vjerojatnost – Total SA koji je dio konzorcija Adria LNG je potpisnik ugovora s Cheniere o exportu LNG-a iz USA.
Cijena je Henry Hub x 1,15 + 2,25US$/MMBtu.
Prava sitnica.

Vaš link …

Kao što sam rekao – nikada Rusi ne bi onako postupili kao što jesu da nema prijetnje zvane LNG!
A LNG iz USA na krku je velika vjerojatnost – Total SA koji je dio konzorcija Adria LNG je potpisnik ugovora s Cheniere o exportu LNG-a iz USA.
Cijena je Henry Hub x 1,15 + 2,25US$/MMBtu.
Prava sitnica.
[/quote]

ako su sva ova nagađanja istinita to djeluje jako dobro .. al ovi naši blentroni su u stanju sve za hebati pa me nebi čudilo da i ovo zahebu…
E kad bi se sad sve ove stvari poklopile.. ulazak čermaka i početak proizvodnje u zg, ulazak novog investitora i pokretanje proizvodnje u dini , i još da se napokon riješi to zemljište i dogovor o izgradnji lng-a [emo_novac]

Sindikat Dine prekida suradnju s Caliskanom i traži novog investitora

zanimljivo, kakvu to točno suradnju sindikat prekida, tko mu daje ovlasti i tko ga je ovlastio da traži novog investitiora????

zanimljiva ekipa, nema sta…

deblokada računa je odlična vijest, sad hitno treba naći ozbiljnog investitora, može i čermaka, da pogoni konačno startaju, a potom neka se filozofira koliko vrijedi koje zemljište

Večer…
Moram vam svima reći da ste u velikoj zabludi….
Toliko od mene…

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close