@mirociro
pa da gledao sam…..a koji bih to mogao bit investitor?
Koliko je bilo tzv. investitora do sada. Gospodo draga dal još niste skužili da se samo kupuje vrijeme za sređivanje papira.
Pisao sam o tome da je za takve stvari Dolezil maher, a što se tiće vođenja firme totalna nula.
Volio bi da griješim, ali kako stvari stoje nikada se neće pokrenuti proizvodnja pogotovo ne u Zg.
Dolezilu daj više te zaostale plaće.
Ova situacija bi bila davno riješena da mnogi prstići nisu u pekmezu.
Baš tako – no činjenica da ima i neumočenih a sada bi ih tjeli umočiti – situacija je idealna, javnost je pripremljena upravo s medijskom halabukom da su neki umočeni, da je kompanija neperspektivan itd….
Odrađeno dugotrajno ivrhunski da se nekog zaheme i u bescjenje otuđi ogromna imovina kao i budući probitak koji se može ostvariti na toj imovini.
Volio bi da griješim, ali kako stvari stoje nikada se neće pokrenuti proizvodnja pogotovo ne u Zg.
Zasto ne pa upravo je deblokiran racun. Vrlo brzo ce se sve vidjeti, ako je Crodux zaintereisran (a valjda je kad je pristao biti partner) ocekujem da se proizvodnja pokrene kroz mjesec dana…
Bilo na radio Rijeci da imaju zainteresiranog kupca koji je spreman odmah pokrenuti proizvodnju,LP
Jezic? LOL, vidim ga ispod svakog kamena, al nebi me iznenadilo
@benito
mislim da su turci samo bili paravan…al sad bi mogao Gazprom bit u igri
A sto se tice cijene dionice, evo nekih mojih promisljanja koja, naravno, uopce ne moraju biti tocna…
Iako kada gledamo broj dionica i planiranu zaradu se cini da bi dionca mogla biti u lipama, ipak ne vjerujem. Novi dionicari ce gledati da to eventualno nekom prodaju pa samim time u interesu im je da cijena bude koliko toliko na razinama da ipak izvuku neke novce tj. vjerojatno ce se potruditi da odrzavaju cijenu dionice na odredjenoj razini