DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura!"
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Uvijek sam se pitao, koliko je svojih novaca, veliki gazda dao, da bi postao većinski vlasnik svega toga.
Gruba računica: Ima oko 75% od cca 4 mil. dionica. Navodno je kupovao (kao i zaposleni, po 20kn.
Ispada cca 8 mil eura.
E…, tako bi volio i ja ulagati.
Reći će netko, pa on je i brinuo o proizvodnji i modernizaciji postrojenja.
Investirao u nove tehnologije.
Sad vidimo, kako.
A, šta ćeš.
Recesija.

znate ja nisam baš pametan ko vi dali to onda znači ako prođe ova predstečajna i ako svi dužnici uđu u vlasničku strukturu diokiju ostaje zemlja u vlasništvu od 100mil eura?? znači i da se poveća broj dionica na 35mil komada to bi iznosilo 20kn po dionici? dajte molim vas objasnite mi!

idući tjedan će bit bolje...

Solidan bid, čak štoviše, začuđujuće dobar….
Sada je najbitnije da ne odemo u stečaj i da krene proizvodnja, o cijeni zemljišta i ostalom, otom-potom!!!

znate ja nisam baš pametan ko vi dali to onda znači ako prođe ova predstečajna i ako svi dužnici uđu u vlasničku strukturu diokiju ostaje zemlja u vlasništvu od 100mil eura?? znači i da se poveća broj dionica na 35mil komada to bi iznosilo 20kn po dionici? dajte molim vas objasnite mi!

Kolega, ako sam dobro shvatio tekstove u vezi nagodbe – mislim da zemlja ide za podmirenje starih dugova. Ako nije tako neka me netko ispravi…

gospodo DIOKI i DINA su od državne važnosti da nije tako vec bi davno bilo u stecaju ovdje je veliki potencijal samo treba strpljenja

gospodo DIOKI i DINA su od državne važnosti da nije tako vec bi davno bilo u stecaju ovdje je veliki potencijal samo treba strpljenja

Pa kolega odkad to više govorimo, strpljenja,strpljenja,pa do kad više bem ga…

janko66
kolega znam da je ***obrisano***..ja sam popušio preko 13.000 eura na ZSE…al mi je drago da vidim da netko brani cijenu iznad 10kn
a @lebowski i @Insider007 jel vam muka gledat ovaku kupnjnu iznad 10kn
vjerovatno ste mislili oko 8kn kupovat pa mlo zatrejdat

iverdome
Pokušao sam brojkama dočarati razmjere nečega (za što nemam ni prikladne riječi).
Ko je shvatio, shvatio je.
Nisam ni ja pametan, jer da jesam, prodao bi po 600-700, koliko je u nekim trenutcima i vrijedilo.
Nisam, jer sam vjerovao. Kao i vi sada.
I tada je to bilo od državnog značaja (deklarativno).
A sada, kad su se državnici namirili, radnici otpustili, pogoni zatvorili, opet je značajno.

Još nešto
Dok sam vjerovao, bio sam unutra i svaki dan brojao tone robe koja je odlazila.
Nismo stizali proizvesti, koliko je kamiona dolazilo.
Zato sam vjerovao.
A vi vjerujete, zbog rekla-kazala.

Još nešto
Dok sam vjerovao, bio sam unutra i svaki dan brojao tone robe koja je odlazila.
Nismo stizali proizvesti, koliko je kamiona dolazilo.
Zato sam vjerovao.
A vi vjerujete, zbog rekla-kazala.

Pa što će onda biti po vama kolega stečaj ili samo pad dionice na 2, 3 kune ?

perce
kolega evo iznad 10kn na kupnji ima preko 30.000 dionica
pa tko nema strpljenja nek izađe

Dragi moji dioničari, sadašnji i budući
Kad sam ja kupovao dionice, nisam se vodio dnevnim kretanjima.
Kupio sam ih kao zalog za školovanje djece, vjerujući kako će jednog dana vrijediti puno više.
Vi kupujete iz drugih razloga.
Tko je ustvari ulagač, dalo bi se raspraviti.
Ovo što vi radite, najbliže je forexu, a, koliko je meni poznato, i tu je bilo velikih prijevara.

Europski investitor čeka da uđe u Dinu i pokrene proizvodnju…… HRT vijesti u 12

New Report

Close