Danas nemam. Ne žalim zbog toga.
Sutra također. I opet nimalo ne žalim…
Moja veza s Diokijem prekinuta je 31.12.2012. Nema povratka.
Ako ikada kakva lova bude, dobro, ako ne, Bože moj, ni prvi ni zadnji.
Insider007
pa zašto onda sa takvom gorcinom želite da dionicari izgube…ili mislite da ste vi i lebowski najpametniji da oni likovi u top 10 su baš toliko neškolovani i naivni….a pogotovo svoju gorcinu iskaljujete na SAVI
joka14
Odakle vam pomisao, da bilo tko, ko govori istinu, želi da ulagači izgube?
U pravu ste glede gorčine, jer mi smo već izgubili.
Nas već dugo veslaju i pričaju bajke, a ko gubi, ima pravo da se ljuti.
Vi i dalje slobodno vjerujte kome hoćete, sagledavajući situaciju iz prašine, koju podižu kola, koja jure nizbrdo.
A upravo ta prašina, pogoduje samo nekima, koje ste sami spomenuli.
ako mislite da nema veze što će dokap biti po navodno 10 kn i da to neće utjecati na cijenu dionice, jako se varate! sjetite se Ingrinog dokapa oko 20 kn i mase novoizdanih dionica koje su potom počele dolaziti na burzu i kipati se! cijena je pala ispod 3 kn, a sad se jedva održava oko 4 kn…pa povucite paralelu s DIOKI-jevih 10 kn u zamjeni duga za dionice s Ingrinih 20 kn
Meni se čini Savo da ti nikada nisi poslovao s bankama… Predstečajna nagodba predviđa otpisivanje većeg dijela potraživanja većih ali i manjih vjerovnika. E sad, Ili nagodba ili stečaj, a onda ćeš vidjeti kakvog će biti komadanja. Na papiru zemljište na žitnjaku puno vrijedi, u stvarnosti ne vrijedi ništa[/u]. U ovom trenutku postoji 4.042.408 dionica i točka. Nominalna vrijednost bit će joj 10,00 kn. Da dobro se pročitali. Ne 240,00 kn, već 230,00 kuna manje.
…..
Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura no na papiru – čitaj Predstečajnoj nagodbi – ne vrijedi skoro pa ništa.
Slično kao i neka postrojenja na Krku – uloženo nekoliko desetaka milijuna eura a nema ih u bilanci.
Htio sam samo informirati o apsurdu – HBOR se za kredit od 42 milijuna kuna stavio zabilježbe na 10x većoj imovini.
To je APSURD – i o tome apsurdu ti piše i u Predstečajnoj nagodbi da je taj i slični apsurdi uzrok imobilnosti zemljišta od kojega je neko toliko atraktivno da se može tretirati kao likvidna i brzo utrživa imovina.
A što nas opet navodi da je nekome cilj stjecanje nepripadajuće koristi i nanošenje štete.
Samo evo nešto me žacnu – ima li to ikakve veze s činjenicom da je u tijeku javna rasprava o Planu gospodarenja otpadom gdje je ključni element PTOO i TEHNOLOGIJA koja bi bila izabrana a od kojih se neke itekako mogu povezati s postrojenjima na Žitnjaku?
“Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura!”
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Uvijek sam se pitao, koliko je svojih novaca, veliki gazda dao, da bi postao većinski vlasnik svega toga.
Gruba računica: Ima oko 75% od cca 4 mil. dionica. Navodno je kupovao (kao i zaposleni, po 20kn.
Ispada cca 8 mil eura.
E…, tako bi volio i ja ulagati.
Reći će netko, pa on je i brinuo o proizvodnji i modernizaciji postrojenja.
Investirao u nove tehnologije.
Sad vidimo, kako.
A, šta ćeš.
Recesija.
"Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura!"
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Uvijek sam se pitao, koliko je svojih novaca, veliki gazda dao, da bi postao većinski vlasnik svega toga.
Gruba računica: Ima oko 75% od cca 4 mil. dionica. Navodno je kupovao (kao i zaposleni, po 20kn.
Ispada cca 8 mil eura.
E…, tako bi volio i ja ulagati.
Reći će netko, pa on je i brinuo o proizvodnji i modernizaciji postrojenja.
Investirao u nove tehnologije.
Sad vidimo, kako.
A, šta ćeš.
Recesija.
SJEDI, 5, KOLEGA!
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Upravo tako – neoperativna imovina u zemljištu i nekretninama na tom istom zemljištu vrijedi 100 milijuna eura!
I APSURD je da HBOR svojim osiguranjem 42 milijuna kuna drži u blokadi imovinu koja je 20x veća.
APSURD je da ta ista imovina nije adekvatno vrednovana u predstečajnoj nagodbi Dine i Diokija pa ako i prođe na način kako je predložena oni koji prihvate nagodbu zarade enormne novce.
To su činjenice.
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Upravo tako – neoperativna imovina u zemljištu i nekretninama na tom istom zemljištu vrijedi 100 milijuna eura!
I APSURD je da HBOR svojim osiguranjem 42 milijuna kuna drži u blokadi imovinu koja je 20x veća.
APSURD je da ta ista imovina nije adekvatno vrednovana u predstečajnoj nagodbi Dine i Diokija pa ako i prođe na način kako je predložena oni koji prihvate nagodbu zarade enormne novce.
To su činjenice.
[/quote]
Još jedno Kamensko ni prvo a ni zadnje[emo_zloban]
Šta je insisder i lebowski .. ne uspjeva vam drukanje,, zamisli nemaju dioki a cijele dane gube na drukanje i vršenje analiza za dionicu s kojom su završili i nikad je nebi kupili ! zanimljivo, šta nije to uzalud potrošeno vrijeme???