DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Insider007
jel imate dionice DIOKIJA?

Danas nemam. Ne žalim zbog toga.
Sutra također. I opet nimalo ne žalim…

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Moja veza s Diokijem prekinuta je 31.12.2012. Nema povratka.
Ako ikada kakva lova bude, dobro, ako ne, Bože moj, ni prvi ni zadnji.

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Insider007
pa zašto onda sa takvom gorcinom želite da dionicari izgube…ili mislite da ste vi i lebowski najpametniji da oni likovi u top 10 su baš toliko neškolovani i naivni….a pogotovo svoju gorcinu iskaljujete na SAVI

joka14
Odakle vam pomisao, da bilo tko, ko govori istinu, želi da ulagači izgube?
U pravu ste glede gorčine, jer mi smo već izgubili.
Nas već dugo veslaju i pričaju bajke, a ko gubi, ima pravo da se ljuti.
Vi i dalje slobodno vjerujte kome hoćete, sagledavajući situaciju iz prašine, koju podižu kola, koja jure nizbrdo.
A upravo ta prašina, pogoduje samo nekima, koje ste sami spomenuli.

ako mislite da nema veze što će dokap biti po navodno 10 kn i da to neće utjecati na cijenu dionice, jako se varate! sjetite se Ingrinog dokapa oko 20 kn i mase novoizdanih dionica koje su potom počele dolaziti na burzu i kipati se! cijena je pala ispod 3 kn, a sad se jedva održava oko 4 kn…pa povucite paralelu s DIOKI-jevih 10 kn u zamjeni duga za dionice s Ingrinih 20 kn

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Meni se čini Savo da ti nikada nisi poslovao s bankama… Predstečajna nagodba predviđa otpisivanje većeg dijela potraživanja većih ali i manjih vjerovnika. E sad, Ili nagodba ili stečaj, a onda ćeš vidjeti kakvog će biti komadanja. Na papiru zemljište na žitnjaku puno vrijedi, u stvarnosti ne vrijedi ništa[/u]. U ovom trenutku postoji 4.042.408 dionica i točka. Nominalna vrijednost bit će joj 10,00 kn. Da dobro se pročitali. Ne 240,00 kn, već 230,00 kuna manje.

…..

Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura no na papiru – čitaj Predstečajnoj nagodbi – ne vrijedi skoro pa ništa.
Slično kao i neka postrojenja na Krku – uloženo nekoliko desetaka milijuna eura a nema ih u bilanci.

Htio sam samo informirati o apsurdu – HBOR se za kredit od 42 milijuna kuna stavio zabilježbe na 10x većoj imovini.
To je APSURD – i o tome apsurdu ti piše i u Predstečajnoj nagodbi da je taj i slični apsurdi uzrok imobilnosti zemljišta od kojega je neko toliko atraktivno da se može tretirati kao likvidna i brzo utrživa imovina.
A što nas opet navodi da je nekome cilj stjecanje nepripadajuće koristi i nanošenje štete.

Samo evo nešto me žacnu – ima li to ikakve veze s činjenicom da je u tijeku javna rasprava o Planu gospodarenja otpadom gdje je ključni element PTOO i TEHNOLOGIJA koja bi bila izabrana a od kojih se neke itekako mogu povezati s postrojenjima na Žitnjaku?

“Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura!”
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Uvijek sam se pitao, koliko je svojih novaca, veliki gazda dao, da bi postao većinski vlasnik svega toga.
Gruba računica: Ima oko 75% od cca 4 mil. dionica. Navodno je kupovao (kao i zaposleni, po 20kn.
Ispada cca 8 mil eura.
E…, tako bi volio i ja ulagati.
Reći će netko, pa on je i brinuo o proizvodnji i modernizaciji postrojenja.
Investirao u nove tehnologije.
Sad vidimo, kako.
A, šta ćeš.
Recesija.

"Zemljište na Žitnjaku i Krku u stvarnosti vrijedi oko 100 milijuna eura!"
Samo, zemljište……….
Veli Sava.
Uvijek sam se pitao, koliko je svojih novaca, veliki gazda dao, da bi postao većinski vlasnik svega toga.
Gruba računica: Ima oko 75% od cca 4 mil. dionica. Navodno je kupovao (kao i zaposleni, po 20kn.
Ispada cca 8 mil eura.
E…, tako bi volio i ja ulagati.
Reći će netko, pa on je i brinuo o proizvodnji i modernizaciji postrojenja.
Investirao u nove tehnologije.
Sad vidimo, kako.
A, šta ćeš.
Recesija.

SJEDI, 5, KOLEGA!

Samo, zemljište……….
Veli Sava.

Upravo tako – neoperativna imovina u zemljištu i nekretninama na tom istom zemljištu vrijedi 100 milijuna eura!
I APSURD je da HBOR svojim osiguranjem 42 milijuna kuna drži u blokadi imovinu koja je 20x veća.
APSURD je da ta ista imovina nije adekvatno vrednovana u predstečajnoj nagodbi Dine i Diokija pa ako i prođe na način kako je predložena oni koji prihvate nagodbu zarade enormne novce.
To su činjenice.

Samo, zemljište……….
Veli Sava.

Upravo tako – neoperativna imovina u zemljištu i nekretninama na tom istom zemljištu vrijedi 100 milijuna eura!
I APSURD je da HBOR svojim osiguranjem 42 milijuna kuna drži u blokadi imovinu koja je 20x veća.
APSURD je da ta ista imovina nije adekvatno vrednovana u predstečajnoj nagodbi Dine i Diokija pa ako i prođe na način kako je predložena oni koji prihvate nagodbu zarade enormne novce.
To su činjenice.
[/quote]

Još jedno Kamensko ni prvo a ni zadnje[emo_zloban]

Šta je insisder i lebowski .. ne uspjeva vam drukanje,, zamisli nemaju dioki a cijele dane gube na drukanje i vršenje analiza za dionicu s kojom su završili i nikad je nebi kupili ! zanimljivo, šta nije to uzalud potrošeno vrijeme???

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close