DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

16.02 u 8 ujutro blokada računa DIOKI d.d. ako ne sjedne lova radnicima!

VI DOISTA VJERUJETE DA ĆE SE 15.2. NEŠTO PROMJENITI?

toliko naivaca a nigdje Generalića…

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

JA SIGURNO IDEM U FINU S PAPIRIMA I JA ĆU BLOKIRAT RAĆUN DIOKIJA PA KAD NEŠTO SJEDNI SJEST ĆE I MENI A I SVAKOM TKO ODE U FINU

ja30ja
kolega kako ceš blokirat nešto šta je blokirano
DIOKIJEV je racun blokiran tako i tako

JA SIGURNO IDEM U FINU S PAPIRIMA I JA ĆU BLOKIRAT RAĆUN DIOKIJA PA KAD NEŠTO SJEDNI SJEST ĆE I MENI A I SVAKOM TKO ODE U FINU
Dok traje postupak predstečajne nagodbe, računi su deblokirani i nema ovrha. Ako propadne nagodba, slijedi stečaj s likvidacijom, a tada slijede isplate po zakonskom stečajnom redoslijedu. Ako nagodba uspije, slijede isplate prema dogovoru iz nagodbe, tako da nećeš dobiti ni lipe kroz ovrhe.

I ja imam svoje isplatne liste.
Tražit ću i ja svoje, kod fine.
Imam i dionice, ali od njih sam se oprostio, kad sam ih kupio.
To sam već prežalio.
Vi, ulagači.
Hmm?

Dok traje postupak predstečajne nagodbe, računi su deblokirani i nema ovrha. Ako propadne nagodba, slijedi stečaj s likvidacijom, a tada slijede isplate po zakonskom stečajnom redoslijedu. Ako nagodba uspije, slijede isplate prema dogovoru iz nagodbe, tako da nećeš dobiti ni lipe kroz ovrhe.
[/quote]

Nažalost bojim se da je ovo točno, čini mi se da je rok za predstečajnu nagodbu 120 dana i za to vrijeme se račun nemože blokirati, ako nagodba ne uspije ide se u stečaj. Nisam previše stručan ali ako nagodba ne uspije bojim se da od otpremnina neće biti ništa.

No s druge strane uvjeren sam da do stečaja neće doći jer da se to htijelo dopustiti već bio dioki d.d. davno bio u stečaju, zašto je to tako to neznam ali vjerojatno bi se u stečaju svašta saznalo a i veliki igrači bi ostali bez velikog dijela kolača.

No s druge strane uvjeren sam da do stečaja neće doći jer da se to htijelo dopustiti već bio dioki d.d. davno bio u stečaju, zašto je to tako to neznam ali vjerojatno bi se u stečaju svašta saznalo a i veliki igrači bi ostali bez velikog dijela kolača.

Kolega u potpunosti slažem se sa ovim djelom Vašeg razmišljanja. Htio bih samo nadodati da je Liniću (čitaj država) jako stalo da se pogoni nelikvidiraju i siguran sam da će pogoni proraditi na ovaj ili onaj način.
Jako mi je žao što Vi i vaše obitelji morate proći i prolazite kroz ovu katarzu koja ostavlja neminovne posljedice.

… Htio bih samo nadodati da je Liniću (čitaj država) jako stalo da se pogoni nelikvidiraju i siguran sam da će pogoni proraditi na ovaj ili onaj način.

može biti da je to točno, može biti i da će dio radnika nastaviti proizvodnju, ali to uopće ne znači da će DIOKI izbjeći stečaj! DIOKI može kroz stečaj biti pretvoren u neki d.o.o. ili neki novi d.d. (vidi slučaj Pevec), a vlasnici (dotadašnji dioničari) ostali su bez vlasništva.
DIOKI ne radi duže od godinu dana, kamate se gomilaju, neisplaćene plaće se gomilaju, a imovina vrijedi sve manje i pitanje je hoće li ti pogoni uopće moći raditi bez značajnih ulaganja obzirom na dugi rok stajanja!
i ovo s Čermakom mi je više nego upitno jer izgleda da njega zanima samo zakup dijela kapaciteta, a ne preuzimanje cijele firme kako se špekuliralo
ulaganje u dionice DIOKI-a sve više izgleda kao kladionica, a znamo kako prolazi velika većina kladioničara

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

čuo sam da bi trebali mi radnici diokija organizirat neki prosvjed drugi tjedan na Markovom trgu
mislim na nas BIVŠE RADNIKE

STEČAJ ?

I ja imam svoje isplatne liste.
Tražit ću i ja svoje, kod fine.
Imam i dionice, ali od njih sam se oprostio, kad sam ih kupio.
To sam već prežalio.
Vi, ulagači.
Hmm?

Ha? Zašto bi ih prežalio kad ih možeš prodati?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

http://www.energetika-net.com/u-fokusu/komentar-kratki-spoj/dolazak-gazproma-vraca-hrvatsku-na-energetsku-kartu-europe-16096

New Report

Close