DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada nabavimo jefitniji plin krece i DIOKI.

Kaze Linić za HR1

p2.sem

WTF, kakav jeftiniji plin? Šta misli da kreću etilen/PE? Pa šta je onda raspustio ljude? Ili Doki? Doki ionak ne troši puno plina, ne znam šta bi on trebao čekati jeftiniji plin.

@lebowski

Tvoja poanta je da nema poante. Da ne vrijedi matematika, da ne vrijedi logika….
Dina je bila 100% Diokijeva a sada više neče biti Diokijeva nego od Adriaoila!
A Adraioil je 100% Diokijev!
Zar je to komplicirana matematika?

Živio, kume…
[/quote]

Bravo bravo bravo……….dakle podržavaš mafijaške metode…….Kum 1,2,3…

Prijenos propisa Europske unije

Članak 2.

(1) Ovim se Zakonom u pravni sustav Republike Hrvatske prenose sljedeće direktive:

2. Direktiva 97/9/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 3. ožujka 1997. o sustavima zaštite ulagatelja (u daljnjem tekstu: Direktiva 97/9/EZ),
3. Direktiva 2001/34/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 28. svibnja 2001. o uvrštenju vrijednosnih papira na službenu kotaciju burze te o informacijama koje moraju biti objavljene o ovim vrijednosnim papirima (u daljnjem tekstu: Direktiva 2001/34/EZ),
4. Direktiva 2003/6/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2003. o nezakonitoj kupoprodaji dionica i manipuliranju tržištem (zlouporaba tržišta) (u daljnjem tekstu: Direktiva 2003/6/EZ),
5. Direktiva Europskog parlamenta i Vijeća broj 2003/71/EZ od 4. studenog 2003. o prospektu koji će se objaviti nakon što se vrijednosni papiri javno ponude ili prihvate za trgovanje te kojom se izmjenjuje i dopunjuje Direktiva 2001/34/EZ (u daljnjem tekstu: Direktiva 2003/71/EZ),
6. Direktiva Komisije 2003/124/EZ od 22. prosinca 2003. o provedbi Direktive 2003/6/EZ Europskog parlamenta i Vijeća u pogledu definicije i javnog objavljivanja povlaštenih informacija i definicije manipuliranja tržištem (u daljnjem tekstu: Direktiva 2003/124/EZ),
7. Direktiva Komisije 2003/125/EZ od 22. prosinca 2003. o provedbi Direktive 2003/6/EZ Europskog parlamenta i Vijeća u pogledu fer prikaza preporuka za ulaganje i objavljivanja sukoba interesa (u daljnjem tekstu: Direktiva 2003/125/EZ),
8. Direktiva 2004/39/EZ Europskoga parlamenta i Vijeća od 21. travnja 2004. o tržištima financijskih instrumenata kojom se izmjenjuju i dopunjuju Direktiva Vijeća 85/611/EEZ i 93/6/EEZ i Direktiva 2000/12/EZ Europskoga parlamenta i Vijeća te ukida Direktiva Vijeća 93/22/EEZ (u daljnjem tekstu: Direktiva 2004/39/EZ),
9. Direktiva Komisije 2004/72/EZ od 29. travnja 2004. o provedbi Direktive 2003/6/EZ Europskoga parlamenta i Vijeća u pogledu prihvaćenih tržišnih praksa, definicije povlaštene informacije u odnosu na izvedenice na robu, izrade popisa upućenih osoba, obavještavanja o transakcijama upravitelja i obavještavanja o sumnjivim transakcijama (u daljnjem tekstu: Direktiva 2004/72/EZ),
10. Direktiva Europskog parlamenta i Vijeća broj 2004/109/EZ od 15. prosinca 2004. o usklađivanju zahtjeva za transparentnošću u svezi podataka o izdavateljima čiji su vrijednosni papiri uvršteni u trgovanje na uređenom tržištu kojom se mijenja i dopunjuje Direktiva 2001/34/EZ (u daljnjem tekstu: Direktiva 2004/109/EZ),
14. Direktiva Komisije 2007/14/EZ od 8. ožujka 2007. kojom se propisuju detaljna pravila za provedbu određenih odredbi Direktive 2004/109/EZ o usklađivanju zahtjeva za transparentnošću u vezi informacija o izdavateljima čiji su vrijednosni papiri uvršteni za trgovanje na uređenom tržištu (u daljnjem tekstu: Direktiva 2007/14/EZ),
(2) Ovim se Zakonom detaljnije uređuje provođenje sljedećih uredbi Europske zajednice:
2. Uredba Komisije (EZ-a) broj 809/2004 od 29. travnja 2004. o provedbi Direktive 2003/71/EZ Europskog parlamenta i Vijeća u pogledu informacija koje sadrže prospekti i o njihovom obliku, uključivanju informacija upućivanjem i objavljivanju takvih prospekata i raspisivanju oglasa (u daljnjem tekstu: Uredba Komisije (EZ-a) broj 809/2004),

Evo ti savo jedna terapijska sličica…

http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=73929&view=y

a evo pa poslusajte oko 13min.

p2.sem

Evo ti savo jedna terapijska sličica…

To izgleda tebe muči a mene uopće ne!
Ima namjeru kupiti Adriaoil SpA – Pa zašto ne!
Pogledaj bilancu Dine i Plan poslovanja Dina petrokemije – naravno isključi nepostojeće troškove Normirane energije i smanji plaće za cca 10 milijuna kuna godišnje. Pa ako hoće neka kupi s tim procjenama sve.
No to tebi ne ide u glavu – ni koliko vrijedi Dina nakon restrukturirannja ali još gore ne ide ti u glavu da se Adriaoil treba otkupiti od Diokija!
Kompanija koja će generirati oko 100 milja kuna čiste dobiti ne ide za 1 kunu kako sugeriraš!

Pa barem se za početak složi da lova od Adriaoila ide Diokiju koji je 100% vlasnik!

Jedan je najebo u Ravenni a mogli bi još neki ako se tu bude po tom pitanju što mutilo.

http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=73929&view=y

a evo pa poslusajte oko 13min.

Pa Linić samo ponavlja ono što ja govorim 3 godine – PLIN!!!!
I Kutina ide vrit ako nema jeftinijeg plina.
A Qatar i Rusi diretnom nagodbom bi mogli skinuti tekuće cijene za cca 25%!!!!
Sada bi to moglo u tablice i imaš jednu novu priču o petrokemijskom sektoru i o Diokiju.
Linić čak ide toliko daleko da je spomenuo da bi Dioki mogao raditi.
Znamo za Čermaka i stiren ali znači li to da bi mogao raditi i etilen?

Pa barem se za početak složi da lova od Adriaoila ide Diokiju koji je 100% vlasnik!

Vidim da ti tekst ne razumiješ, već samo sličice. Pa hajde, u ime dioničara DIOK nadam se kako će i predstečajna nagodba za DIOK uskoro osvanuti na Fini (ne znam zašto nije do sada?), pa ću ti onda poslati par sličica.

Vidim da ti tekst ne razumiješ, već samo sličice. Pa hajde, u ime dioničara DIOK nadam se kako će i predstečajna nagodba za DIOK uskoro osvanuti na Fini (ne znam zašto nije do sada?), pa ću ti onda poslati par sličica.
[/quote]

A zašto na FINI a ne na ZSE????
Pa zar ne treba poštivati Zakone koji su doneseni a ja sam ti naveo i Direktive i Uredbe – Zašto se to ne primjenjuje u Hrvatskoj?

Ako Dioki proda Ćuf i Adriaoil po licitiranim cijenama nema nelikvidnosti pa je upitna i predstečajna nagodba i njen smisao.
Također nakon predstečajne nagodbe Dine – jer to je uvjet koji su postavili Adriaoil, HGAA, Dioki kao većinski vjerovnici – moraju se skinuti sve zabilježbe s imovine jamaca a to su Dioki, Kijac pa i to vrlo atraktivno zemljište postaje likvidna imovina.
Ako je kompanija likvidna nema razloga za nagodbu i nagodba se mora obustaviti.
Jesi li se upitao zašto se Ćuf tj LNG zemljište ne tretira kao likvidna imovina? Kao i novac, ili državne obveznice – pa zato što bi Dina S TOM LOVOM POSTALA LIKVIDAN!!!!

ja više niš ne vjerujem ni liniću ni nikome .. Ova trakavica pre dugo traje.. Di su sad nestali ti turci? Šta nisu neki ušli u upravu, di su ti ljudi? Previše se tu svakakvog sr_nja nakupilo i sve to stoji eto vec vise od godinu dana … Sve me nekako strah da su i turci kad su vidili s kim imaju posla od svega odustali…

idući tjedan će bit bolje...

Neki vrag mora i radit u ovoj drzavi.

p2.sem

Kada nabavimo jefitniji plin krece i DIOKI.

Kaze Linić za HR1

Ja isto to čuo i o tom pričam do besvjesti – ciljano se rušio Dioki!
Sad im je i Kutina u pitanju – još jedna ovakva godina i imaš Dioki u Kutini – a to je onda revolucija u HR.

A i na Dini je nemoguća nagodba ukoliko HGAA ne želi pregovarati s HEP-om, ukoliko ih preusmjeri na VLASNIKE Ćuf doo.
S lovom od Ćufa mogu zatvoriti sva potraživanja osi prema HGAA koja su i tako dugoročna – do 2019!

New Report

Close