DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@izvor
pa da cijena nebi skocila…cek da se netko natrpa

Koliko sam uspio iščitati iz operativnog plana ovime se rješava svih 1,1 milijardi kuna duga što bi značilo da dioki dd nema više duga a ostaju mu pogoni u zagrebu i 700000kvadrata zemljišta i 3,3 posto udjela u dini,a ono što se ne da vidjeti da li dioki dd dobija i dionice za preko 200 miliona duga dine prema njemu

Ajmo Poslovni, nazovite upravu i provjerite deblokadu, bar će te imati prvi vijest

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Evo vam u privitku rjesenje Fine.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

I šta se dogodilo?

p2.sem

Ajmo Poslovni, nazovite upravu i provjerite deblokadu, bar će te imati prvi vijest

Mislim da neće. Diokijev račun još uvijek je u blokadi. Odblokiran je račun Dine-Petrokemije.

Neznam zasto ali privitak ne “prolazi”…Sta bi se trebalo dogodit kolega jman…45 dana vam je sad odblokiran racun i zaustavljene sve ovrhe…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Mislim da neće. Diokijev račun još uvijek je u blokadi. Odblokiran je račun Dine-Petrokemije.
[/quote]
Znači to nije za objavu, a štrajkovi ispred Dinae i zabrana ulaza za upravu je?Ok

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pitam za racun DIOKI-ja?

p2.sem

Koliko sam uspio iščitati iz operativnog plana ovime se rješava svih 1,1 milijardi kuna duga što bi značilo da dioki dd nema više duga a ostaju mu pogoni u zagrebu i 700000kvadrata zemljišta i 3,3 posto udjela u dini,a ono što se ne da vidjeti da li dioki dd dobija i dionice za preko 200 miliona duga dine prema njemu

Prema zadnjem izvješću sam Dioki ima cca 900 milijuna kuna duga. Koliko ga stvarno ima, vidjet će se nakon što se objavi prijedlog predstečajne nagodbe, ali moguće je jedino da ga ima više nego što je prikazano.

Prema zadnjem izvješću sam Dioki ima cca 900 milijuna kuna duga. Koliko ga stvarno ima, vidjet će se nakon što se objavi prijedlog predstečajne nagodbe, ali moguće je jedino da ga ima više nego što je prikazano.
[/quote]

Pa nije ovo Dalekovod da se falsificira.
A glede tvoje opservacije dobro si prelistaj dokumentaciju Dine – kapital i rezerve 2013. 597 milijuna kuna i dobit od 154 milijuna kuna!
I u svemu tome Dioki i Adriaoil imaju 58% i opciju kupnje ostalih po nominali unutar dvije godinea što će vjerojatno i iskoristiti.
Pa smo opet na istom.

A glede tvoje opservacije dobro si prelistaj dokumentaciju Dine – kapital i rezerve 2013. 597 milijuna kuna i dobit od 154 milijuna kuna!
I u svemu tome Dioki i Adriaoil imaju 58% i opciju kupnje ostalih po nominali unutar dvije godinea što će vjerojatno i iskoristiti.
Pa smo opet na istom.

1) Dobit nakon oporezivanja Dine Petrokemije 2013. godine planirana je na 12,5 milijuna kuna

2) Dioki će nakon pojednostavljenog smanjenja temeljnog kapitala umjesto 100%, imati 3,3% Dine

3) AdriaOil će od Diokija kupiti Turci

New Report

Close